Внимание! Въоръжена, опасна и много красива

Вижте защо мъжете обожават жените с униформи
Обновена: 5 яну 2016 10:27 | 4 яну 2016 21:30, Красимир Ангелов
210

Снимка: klikabol.com

Че повечето от мъжете се впечатляват от жени с униформа е неоспоримо и едва ли заслужава особен коментар. И ако все още се съмнявате в този факт, следващата галерия вероятно ще промени мнението ви.

Руският сайт klikabol.com събра красиви жени с униформи, които със сигурност са въоръжени освен с много красота, така и с подходящо оръжие. Насладете им се, а още снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
6
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Ти ако беше веща нещо , освен в обидите , щеше да се включиш и в други теми , а не само в такива свързани с красиви жени , че да ги оплюеш , любов - пак за да я оплюеш и разбира се за н-ти път да напомниш че коментаторите не отговарят на твоите очаквания !
107
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямата Любов не се превръща в Приятелство. Тя си остава Голяма Любов. Тя не е в минало време. Ако тази жена му беше Голямата Любов, той щеше да напише СЪПРУГАТА ми, Жена ми Е голямата ми любов, а не БЕШЕ. Ако е умряла - да, приемам миналото време. Ако е жива - сори. Не тази е просто някоя, която му е родила деца и сега се мъкнат един с друг като приятели, щот сигурно секса е свършил и с това се успокояваме, че Голямата Любов е приятелство и секс. Нанайнцин! Стига ви толкова.
106
0
 
6
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Ние нищо не ти набутваме . Ние просто коментираме ограничения си опит . Между другото никой няма безграничен такъв . Почете повече и се върни . Чакаме те . А в това че някой е останал с бивш приятел няма лошо . Още повече когато имат деца . Ето тук аз те хванах , че и понятие си нямаш от тази тема !
105
0
 
4
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Анонименкажи какво стои зад злобата ти ?разбита нещасна любов ????затова ли ме попита за "....катастрофата"
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
122, депресията, поредното клише..... защото има друга дума за описване на състоянието за самооценка и размисъл и изчистване от ***, които някой се опитват да ти набутат, както го правите и вие в случая.... като това, че съм злобна и имам огромен комплекс... та, думата е друга, но трябва да тръгвам. Оставям ви да си клишясвате.
103
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"съпруга ми беше голямата любов...да така е"Оп, хванах те.Пишеш в минало време. Сега не е ли? хахахаха.Сега сте само приятели с 2 деца.Късмет! Оставям Ви.
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимензлобна си ..права е Неа! ...то сляп да беше би го видял глух да беше би го чулЛичи си ...и както казах Злобата е индикатор на огромен комплекс ...прочети малко нали си интелегентна !Защо не се опиташ да си направиш един само-анализ ....повярвай ми ще изпаднеш в депресия след като го прочетеш !;-)
101
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
118, не си прав. 50 на 50 е. Във Вселената има винаги баланс. Просто нямаш сетива за разрушението или пък това, което виждаш като създаване е всъщност разруха.
100
0
 
8
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Какво да те питам като си ясна като бял ден ?!М?
99
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дъвчеш едно и също -"Аз съм най -добрата !" " Най -великата " . Айде стой си на трона .Нееееее! ТИ ТАКА МЕ ЧЕТЕШ, госпожице! Аз не пиша с това чувство, но ти така ме четеш. Помисли сега, аз ли се правя на някаква или ти ме вземаш за такава?
98
0
 
3
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Анонимен 112е па признай си че бог-Създател е на по високо стъпало ...просто се огледай около себе си ...колко неща са създадени с негова помощ....повече е построено в този свят отколкото е разрушено ...следователно ...печели Създателя а не Разрушителя ...поне за сега !
97
0
 
6
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Защото съм чела достатъчно твои коментари
96
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Нейчеееееее знаеш ли кое доказва, че и ти не си грам мръднала духовно? Нейче защо не ме попита нещо лично, нещо тихо и смирено и добро, а почна да ми обясняваш, че съм злобна? Къде е добротата ти Нейче, а? Не доказвал ли драга, че и ти си същата като мен, само че се прикриваш като се правиш на любяща, нежна, миличка, а Нейче? Защо не ми зададе някакъв въпрос? Как защо? Защото не можеш да видиш отвъд злобичката, която си натрупала в себе си, Нейче и тя ти избухна в коментарчето. Мда.
95
0
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
До Анонименнаписах го за да окуража тези които четат коментара .... повечето млади с плашат най вече от това че всяка афера/любовна връзка може да свърши с катастрофа ...което е както казах един проблем който можеш да използваш за да постигнеш каквото искаш ! или го решавав или не ! иначе при мен няма и никога не е имало катастрофа ...няма как да стане ...съпруга ми беше голямата любов...да така е а сега ти ми кажи какво те крепи в твоя живот ..защо тази злоба ..защо тази нахаканост...
94
1
 
8
 
! Отговори
Неа преди 8 години
За децата не вярвам , но не ми обяснявай моля те .
93
1
 
5
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Няма да се повтарям .Дъвчеш едно и също -"Аз съм най -добрата !" " Най -великата " . Айде стой си на трона .
92
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Нейчееее, относно Градивността. Бог е създател и разрушител. От какъв зор Бог-Създател ще е на по-висше стъпало от Бог-Разрушител? Знаеш ли от какъв? От никакъв.
91
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нейче, е като ме гледаш през призмата на СОБСТВЕНАТА Си ограничена злобна душица, как ще схванеш за какъв точно духовно развит индивид иде реч, при положение, че си окапацена, тоест с капаци, на които пише с големи букви: "смирените и любящите са ДОБРИ. Другите са злобни."? Как да стане Нейче, драга? Любяща съм много аз към себе си особено, от време на време срещам капаци като теб, които се опитват да ми набутат злобата си, амаааа НЕ им се получава.... да знаеш.
90
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нейче, децата ме обичат и привличам много бързо вниманието им. Особено, когато са в група. Това говори достатъчно за това, каква съм. 107, "'и все пак е хубаво човек да се влюби яко ...поне един път в живота си .....дори и това да свърши катастрофално ..." А това защо Ви се случи господине и защо завърши катастрофално? Съпругата Ви ли е тази, в която сте се влюбили яко или просто я взехте ей така да се намърдате в решетките на обществото?
89
1
 
7
 
! Отговори
Неа преди 8 години
За първи път в живота си чувам за духовно развит злобен човек ! Няма такъв просто ! Духовно развитите са любящи и смирени , не като теб . Ти не си любяща даже към себе си .....

Спонсорирани публикации