Къде ли е жената? Отвлякоха ли я, в Ню Йорк ли замина?

Италиански бизнесмен се въвлече в драма с украинска миска
16 сеп 2016 12:30,
26
Къде ли е жената? Отвлякоха ли я, в Ню Йорк ли замина?
Снимка: Instagram

Джанлука Червара е италиански бизнесмен, който наскоро се оженил за бившата мис Украйна Анна Заячковская. Всичко било безоблачно, докато жена му не изчезнала.

Така бизнесменът решил, че младата му булка е отвлечена и се свръзал с полицията, за да бъде намерена.

Само че не властите му помогнали да открие възлюбената си, а социалните мрежи. Джанлука открил снимки в Instagram на съпругата си, която прегръща друг мъж в 5-звезден хотел. Снимката дори била с хаштага "#freedom" (свобода).

Сега милионерът съди Заячковская за нарушаване на предбрачното споразумение и кражба на мобилен телефон и около €6000 от дома им.

А в Instagram той коментирал: "Съпругът ти в Милано и родителите ти благодарят, че си в Ню Йорк на адреса на друг мъж!", пише британският "Mirror".

Заячковская обаче твърди, че е избягала, защото съпругът й посягал и "вдигнал ръка" срещу нея и й писнало да живее в "златна клетка".

Първият път, когато й посегнал тя избягала при родителите си в Ивано-Франкивск в Украйна и не му казала какъв е проблемът. Той дошъл да се сдобрят, а тя му дала втори шанс.

Джанлука пък твърди, че съпругата му работи като модел в Ню Йорк и "не е човекът, който се преструва, че е".

"Тя се снима в 5-звездни хотели, позира с други мъже. Хич не изглежда нещастна!", коментира бизнесменът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: бизнесмен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
6
 
! Отговори
Бивш преди 7 години
Абе вие какво искате да го посъветвате човека? Мъж ли да си вземе?! Имал е хубаво изживяване, да го помни! Това му остава. Нищо не е вечно. И рускините и украинките са като всички други жени. Има различни характери. Е, вярно че са по хубави.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тука половината драскачи не знаете какво пишете , просто да сте в чата , такива биле рускините , онакива биле , бас ловя че тия дето пишат тука повечето и не са виждали рускиня на живо , аз имах приятелка 8 год и беше прекрасен човек , бяхме стигнали до брак но тя не искаше да живее в България а аз да отида там и така пътищата ни се разделиха за което съжалявам , но и сега още подържаме връзка в нета и си пишем постоянно
16
3
 
10
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Така е. Аз имах вземане даване с рускиня. Хубава, палава, гълта, oтзад се дънеше, абе всичко прави, но рускиня. Имаше си мъж и реши да се виждаме. Бях я показал на колега, само на снимка де и един ден колегата ми вади друга снимка. Рускинчето с друг. Оказа се че с мен се крие от мъжа си, от мен се крие с тоя другия. Абе шашава работа, не моеш ги запреш да си го слагат навсякъде по дупките. После разбрах че и още един въртяла. Няма да се учудя ако половината квартал са ми баджанаци. Рускиня..
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво друго е очаквал? Много по-млада, красавица. Жалко, че повечето богаташи нямат реална представа за себе си и какво им подхожда. А после се жалват.
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За рускините ако мъжът и се намира по-далече от 5 километра не се брои за изневяра.
13
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютна класика! Жените от бившите съветски република ако не изневеряват значи са нещо болни или имат друг сериозен проблем. Не познавам украинка или рускиня, която да не е преспала с половината квартал след сватбата. И няма значение мъжът и дали е богат или беден, дали я тормози или я обича... не, при тях това си е просто спорт и дори не го приемат като изневяра или изобщо като нещо важно. Сигурно им е останало от времето на соца, когато чрез секс постигаха много неща.
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре дошъл в отбора на рогоносците.
11
0
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Женят се за по-млади с 15-20 години, а после реват, че бягали от тях. Да си беше взел италианка на неговите години и ум.
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно е било заради парите.
9
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като по учебник :) Рускиня и украинка ли е - не ми ги хвали. Колкото красиви, толкова и неверни.
8
1
 
32
 
! Отговори
Хахаха преди 7 години
А защо ни занивамате с това? Новина ли е нещо? Новинарски сайт ли сте?
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красиви са украинките и го разбират това и го използват максимално.А тоя италианец не разбирам какво друго е очаквал. Много ясно, че дамата е златокопачка.
6
3
 
25
 
! Отговори
Край преди 7 години
Само в меркантилност не можете да го упрекнете момичето - избягало е от милионер - или е по любов или просто си обича разнообразието.
5
6
 
15
 
! Отговори
Край преди 7 години
На Джанлука защо му викат Червара - да не е работил в няква кланница. Ако е така - нормално е каката да избега -тоя няма имирисване.
4
2
 
23
 
! Отговори
Богат амуджа преди 7 години
Тази става. В харема. Пронто.
3
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че този какво е очаквал от украинка
2
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма лошо да ползваш хубава *** но не е нужно да се жениш за нея.а когато си напред с материяла не е нужно въобще да сключваш брак.
1
3
 
47
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Украинките са така: красиви, меркантилни и неверни ;)