Къде бърка съвременният мъж във флирта?

Любовта е хармония, а не търсене на половинка, но...
5 авг 2017 22:22, Екип на Tialoto.bg
52
Къде бърка съвременният мъж във флирта?
Източник: Pixabay

Излизането по срещи в днешно време е истинско изкуство. Ухажването не е просто цвете и питие, а изисква умения и мисъл и от двете страни.

Инга Вербек е експерт по връзките и изпълнителен директор на агенцията за срещи Ivy International. Според нея разпалването на искрата между двама души днес е доста по-трудно, защото представителите на силния пол са станали по-мързеливи и правят доста грешки още в самото начало.

Ето и кои са най-често срещаните според нея:

Липса на дързост

Днешните мъже не са толкова прями, колкото бяха преди години. Честността печели точки, дори от устата им да излиза нещо мръснишко. Откровеността и директният подход са мъжко поведение и демонстрират самоувереност и една фина арогантност , която много допада на жените.

Не забравяйте, че всичко , което излиза от устата ви, трябва да бъде казано с уважение.

Погрешна идея за ролята на половете

Къде отидоха мъжете? Този въпрос свободните дами си задават поне веднъж на ден. Истината е, че все повече жени проявяват мъжки характер и обратното – господата станаха по-женствени и то не само заради метросексуалната си визия, а и заради поведението си (очакват решенията и отговорността да падат на плещите на половинката им, която трябва и да ги дундурка като малко дете).

Любовта е хармония, а не търсене на половинка, каквато обществото е нарисувало и се очаква да си намерите.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: флиртгрешкисваляч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Malko ingo преди 4 години
До АнонименGoogle hypergamy и ще разбереш.
26
2
 
7
 
! Отговори
Вие питате преди 6 години
Вие питате: Къде бърка съвременният мъж във флирта?Ние отговаряме: Под полата, респективно под роклята!
25
2
 
23
 
! Отговори
MGTOW преди 6 години
Като цяло мъжете вече не се интересуват от жени. Гледат си порното и това е. От време на време си поръчват *** за разнообразие.Просто вече няма инстински жени които да си заслужават усилието. Половината се държат като мъже, и демонстрират самочувствие като на кралици, а другата половина са безполезни кифли. Нормалните са голяма рядкост и повечето отдавна са заети и имат по няколко деца.
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха след като мъжа впрегна жената в икономиката сега плаче,че нищо не зависи от него.Еми така е...
23
4
 
11
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Мъжът се жени по любов.Жената по интереси.Разбира се и от двете страни има изключения но те са редки.
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във всеки случай здравият, нормален инстинкт на жената е мъжът да има достатъчно пари (това е еквивалентът на силния мъж преди хиляди години, който е бил най - добрият ловец и е бил способен да донесе достатъчно храна), така че тя да може спокойно да си роди и отгледа поколението. Такива са инстинктите и начина на живот на хомо сапиенс от хилядолетия.
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В отношенията жени - мъже най - доброто е каквото е утвърдено с векове - традиционните роли. В 20 век обаче нещата се промениха - до голяма степен заради войните и липсата на мъже. Постепенно всичко това се превърна и в политика - напр масовите филми, в които жената е мъж - бие се, работи като вол, сменя партньори и т.н. Това е и възпитателно и се отглеждат цели поколения жени, които мислят по този начин. Не е за пренебрегване и факта, че ако мъжът ти не е мъж, мъжът ставаш ти.
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То щото в чужбина (вкл и в богатите страни), жените не си търсят мъже с пари. Всяка по света иска да е женена за клошар, да го храни и постоянно да го вдига на крака. Вие пък не търсите жени на запад, понеже знаете, че са с още по - високи изисквания от българките, включтелно и във финансово отношение. А и там ако се разведете, ще плащате издръжки почти доживот.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До asdfСтабилният, мъжки характер може да компенсира тези две качества, за които ти говориш.Ако срещнеш свястно, мъжко момче със стабилен характер, което те е харесало и те уважава, ще пренебрегнеш онези две качества, ако те му липсват в момента (защото с времето, ако се старае много, постепенно може и да ги придобие или поне отчасти да се доближи до идеала, който описваш; но не е задължително). Мисля, че такава нагласа имат поне за 85-90% от жените, макар и много от тях да не го съзнават.
18
5
 
18
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Хах, говорете ми ги тея. Има две качества у мъжът, които са непреходни: да има страхотен външен вид (висок, строен и хубав) или да е богат. В тези два случая, ако ще най-голямия *** да е, всичко му е позволено. Останалото е лицемерие. Нали знаете, дебелия богаташ е "мечо", а дебелия *** е "***".
17
12
 
8
 
! Отговори
Бг мъж преди 6 години
Да се грижи за мен така, както си ме отглежда мама.Да помни, че в някое отношение не превъзхожда мама!Да донесе солидна зестра, с която аз да разполагам.Да живее на принципа "От вкъщи - на работа и от работа - вкъщи". Отбивки са допустими само до супермаркета и до пазара.Може нейното образование да е с 2-3 степени по-високо от моето, но да знае, че аз съм господарят у дома, слънцето и центърът на света!Щом се оженим, да забрави всички свои близки и своите интереси.И да е девствена!Казах!
16
2
 
8
 
! Отговори
дами преди 6 години
Да си дойдем на думата, мъжете искат роботки. робот от роб
15
3
 
15
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
да си дойдем на думата мъжете винаги виновни,жените са гнусни лицемерни и подли същества приключих с тях,по добре да се празна сам на порноо, но да си запазя нервите и разсъдъка и най- вече парите ,не благодаря ви мили дами не ми трябва кърлеж и мъртва тежест в живота!*** :)
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНаправи си сам.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените са надценени Чакаме роботките.
12
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
17 Буххахахахх - Загубен дествемик. Две жени мунотказали и не се напъвал вече ...Ами пробвай с 20 или с 200. Не е толкова трудно. Облечете се добре, дръжте се добре, не бъдете меки, но не се дръжте като богати куpвари и всичко ще е наред.
11
3
 
3
 
! Отговори
АА преди 6 години
До MMТова означава, че имаме матриархат, а не патриархат, което обяснява защо мъжете се държат странно, хем като моми за женене хем като такива дето искат да управляват робота.
10
4
 
7
 
! Отговори
MM преди 6 години
Наде, Надее, ами баща ти къв е? Балкански субект или китаец? Българските мъже са родени и възпитани от български жени.
9
6
 
15
 
! Отговори
Миньорка преди 6 години
До АнонименОт много години живея в чужбина и досега не съм чула мъж, независимо от коя раса, или държава е да не се оплаче че жените им са меркантилни.Така, че не само бълг. мъже вият, че българките са златотърсачки. Аз само бих добавила: то пък едно злато!
8
2
 
5
 
! Отговори
глупости преди 6 години
глупости