Умните жени и стратегията им в кариерата

Как си проправят път? Какъв е планът им за действие?
10 май 2018 21:15,
10
Умните жени и стратегията им в кариерата
Източник: pexels.com

Кариерата на умните жени се развива стратегически. Животът се променя, а изборите ни могат да доведат промени, провокиращи растеж в професионалното развитие.

Тъй като жените прекарват повече време с домакинските задължения и грижата за децата, те може да се почувстват изолирани.

Затова на помощ идва стратегия, определена като „план за действие или политика, предназначена да постигне важна или обща цел“.

Когато мислите стратегически и изолирате емоциите, ръководещи процесите на планиране, вие сте в състояние да бъдете с по-реалистичен поглед и по-внимателни.

Интелигентните жени управляват успеха си, като следват тези стратегии.

1. Не се впрягайте за дребните неща

Научете се да отделяте малките дразнители от по-сериозните проблеми. Не позволявайте на останалите да ви извадят от кожата ви.

Емоционалната интелигентност е способността да управлявате емоциите си и да не им позволявате да контролират вашите реакции и взаимодействия. Много е важно да се освободите от безсмислени взаимодействия, които ви карат да се съмнявате в себе си.

Кои са другите стратегически стъпки четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
38
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Не съм сигурен ,че някой може да управлява успеха си ,освен ,ако не се разбира нещо като подмазвачество и сервилност.Има умни,с високо IQ жени,мълчаливи,работохолички, но имат неприятния навик да говорят това ,което мислят и което смятат за правилно.На тях кариерата им върви на зиг-зак.Но рано или късно достигат високи позиции без да правят компромиси с вижданията си
5
1
 
37
 
! Отговори
:))))))))) преди 5 години
До Анонимен 3От няколко години се жалваш тук от някакви феминистки. Не знам къде ги намираш. Или просто си ги измисляш, за да намериш оправдание за това, че не можеш да си хванеш гадже, нито да убедиш някоя да се омъжи за теб. Най-лесно е да кажеш "Феминистки, какво да ги правиш ..."
4
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези съвети помагат, ако ще градите кариера в бяла държава.Тук са важни връзките. Ако нямаш такива, сближи се с шефа. Знаеш как.
3
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много жени са по-умни от мъжете си,но последните ги потискат и дори завиждат и даже ревнуват и така не могат да използват потенциала си.
2
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проправят си път като пречат на хората да работят ефективно и вдигат високо полата когато минава шефа. Иначе, умни жени няма. Има жени с "адаптивен" морал. Феминистки. Които след като не направят желаната кариера на 35 и започват да се ослушват за балък да им направи дете. Ако успеят да излъжат някой, започват да се чудят и оплакват, че детето им е с дузина наследствени генетични болести. А ако не успеят, оказва се, че мъжете са ***... Феминистки, какво да ги правиш...
1
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умни, умни, колко да са умни?