Обемни шалове - идеални за снега навън

Ето какви да носите този сезон
Обновена: 1 фев 2023 16:32 | 28 яну 2023 22:52, Иванка Гъркова
1
Обемни шалове - идеални за снега навън
IStockphoto

Зимни аксесоари може да не ни трябваха често досега, но със снега навън е време да извадим наличните. Освен пухкавите и топли шапки, както и ръкавици, няма как да минем без шал. Със сигурност в гардероба пазите няколко любими, но няма лошо да си купите и един нов – по една позната тенденция.

Независимо дали ще бъдете на почивка със семейството в планината или в градски условия, онова, което ще ви гарантира, че ще имате топлина около врата, е един по-широк шал.
 
Да, шалът в среден размер, който може да се връзва по най-различни начини, също ще се носи. Но онова, на което да заложите за по-ниските температури е огромен модел, с който да се загърнете. Някои приличат на одеялото, с което заспивате на дивана.
 
На пазара се предлагат страхотни овърсайз шалове от кашмир. Още от зима 2022 тези с повече шарки са най-търсени. Някои сякаш са платно на картина. Но има и други, по-изчистени или карирани варианти с монохромни цветове, които също заслужават вашето внимание.
 
Зимни аксесоари – ето какво да изпробвате:
 
 
1. Кариран
 
С този оранжев цвят не ви ли прилича на родопско одеяло? Ако искате нещо, което да покрива не само врата, но и гърба ви, може да заложите на по-дебел квадратен шал с кариран принт.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да може да завие двама.