Бизнес мода за есента: Панталоните, които да носите в офиса

Как дамите да изглеждат стилно и да се чувстват удобно
14 сеп 2023 18:58, Дарена Найденова
11
Бизнес мода за есента: Панталоните, които да носите в офиса
Снимка: iStock

С последните тенденции, клонящи към интелигентна, изпипана естетика, е по-лесно от всякога да припокриете вашето офис облекло с това за ежедневието. Модата за есен/зима '23 е свързана с „тихия лукс“ – общ термин, отнасящ се до създаването на изискан и елегантен външен вид, използвайки обикновени дрехи. Структурираните блейзъри, панталоните по мярка и минималистичните аксесоари се вписват добре в тази категория – и случайно отговарят на повечето офис изисквания за обличане.

Но днес ще говорим специално за един артикул – официалните панталони. И честно казано, има малко стилове, които биха ни впечатлили повече от моделите за офис среда. От чифтове с широки крачоли до такива на тънки райета, това са панталони, които можете да носите както за важна среща, така и за брънч в неделя. Необходими са само няколко допълнения за стила – за работния ден се придържайте към обикновена риза, класически обувки и може би подходящ блейзър, в зависимост от това колко официален е вашият офис. Може да добавите малко повече свобода след работа, като смените мокасините с маратонки и ризата с тениска или потник.

Бизнес мода за есента – какви панталони да носите в офиса

1. Панталони с широки крачоли

Ключова част от есенния гардероб, панталоните с широки крачоли предлагат разнообразни опции за стил, съчетават се добре както с равни обувки, така и с токчета, и се предлагат в редица цветове. Изборът на широки, ефирни панталони пред прилепнали дрехи не само гарантира комфорт, но и осигурява безкрайно стилен външен вид.

За да овладеете изкуството да носите широки панталони, пропорциите играят ключова роля. Докато високите платформи добавят височина към долната половина, постигането на баланс изисква по-вталена форма отгоре – блейзъри, впити блузи или тениски са идеалната комбинация за панталони с широки крачоли, което ви позволява да носите този външен вид, който е едновременно удобен и стилен.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Зависи преди 7 месеца
Когато подбираш дрешки за офиса, най-напред преценяваш какви са онези, от които зависи кариерното ти развитие и размерът на твоята заплата. Например, ако са от мъжки пол, а ти си девойка или млада жена, не ти трябват панталони. Наблягай на късите полички и големите деколтета.
7
0
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 7 месеца
До Анонимен каза обшия работник в мюнхен
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какъв офис бе вие добре ли сте? Само най-големите шматки се върнаха в офисите след фиаското с ковид. Истината е че само комплексари искат да ви затварят в офиси за да ви унижават, иначе няма абсолютно никакъв смисъл.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кат видя някой с костюм в нормален рааботен ден, разбирам че е от дълбокия прованс.
4
1
 
1
 
! Отговори
Удобно и практично преди 7 месеца
Когато сте с широки панталони и се изрежете здраво в асансьора на път за офиса, никой няма да разбере че сте вие.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най-удобно е с клин в офиса.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Басмени шалвари.
1
0
 
4
 
! Отговори
Чичолина преди 7 месеца
Преди 234 години и санкюлотите са носили такива панталони пеейки Марсилезата.