„Фантомът на операта” с още осем представления

Първоначално обявените дати са разпродадени
13 дек 2023 13:30, Александър Попов
4
„Фантомът на операта”  с още осем представления
Снимка: BG Sound Stage

„Фантомът на операта”, прочутата постановка от Уест Енд и Бродуей, гостува в София през април 2024 г. Поради огромния интерес и разпродадени първоначално обявените шест дати, организаторите от BG Sound Stage обявяват осем нови представления от 16 до 21 април 2024 г., в зала 1 на НДК.

Спектакълът е признат за една от най-красивите и зрелищни подукции в историята, гледан от над 160 милиона души в 186 града по света, игран на 19 различни езика.

Българската публика ще види оригиналната лондонска и нюйоркска продукция на Камерън Макинтош. Това е най-дълго играният спектакъл на Бродуей, повече от 35 сезона с невероятните 14 000 представления. Носител е на над 70 престижни театрални награди, включително седем награди „Тони” и четири награди „Оливие”, включително за най-добър мюзикъл.

Актьорският състав, който ще дойде в България, включва Надим Нааман в ролята на Фантома, Хариет Джоунс и Джорджа Уилкинсън (Кристин), Лара Мартинс (Карлота), Валери Кутко (Мадам Жири) и др. с диригент д-р Джон Ригби.

Със 100-членния си състав от актьори, музиканти, симфоничен оркестър и екип, смайващи сценични ефекти и повече от 230 костюма „Фантомът на операта” представя на публиката едни от най-известните и вълнуващи мелодии на Андрю Лойд Уебър като „The phantom of the Opera”, „Think of Me” и „Music of the Night”. Оригиналният запис на лондонския актьорски състав достига над 40 млн. продадени копия по целия свят и се превръща в най-продавания запис на мюзикъл за всички времена.

Новите осем представления на „Фантомът на операта” са от 16 до 21 април 2024 година в София, зала 1 на НДК. Билети се продават в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Фантомът на операта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В най-семплите представления на "The phantom of the Opera", Фантомът е облечен в шлифер от лицева кожа, произведен през 1989 г във "Велур" - Ловеч.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Искам The phantom of the Opera да започва с орган.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Обичам музиката на Андрю Лойд Уебър, но не чакайте нейните майстори-изпълнители в София.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На Мейдън много ми харесва