Ер Малък се завръщат с концерт в Маймунарника

Култовата група Ер Малък, предвождана от Любо Малковски ще се качи отново на сцена след 10 годишно отсъствие
8 сеп 2006 16:06,
Ер Малък се завръщат с концерт в Маймунарника
Ер Малък се азвръщат след 10 годишна пауза Снимка:Тангра мега рок
Култовата група Ь (Ер Малък), предвождана от рокаджията Любо Малковски ще се качи отново на сцена след 10 годишно отсъствие. Това ще стане на 21-и септември вечерта в столичния клуб SPS (известен повече като Маймунарника), където ще се проведе и вторият по рода си концерт организиран от Тангра Мега Рок.

Освен Ер Малък на сцената ще се качат и групите Leepra De Luxe, C4, Cigaretta, Gabana, Saltriver!

Лидерът на групата Любомир Малковски обеща освен култовите “Кръстопът”, “Скоропоговорка”, “Градът”, “Автобиография”, Ер Малък ще представят и чисто нова музика.

Концертът ще е логично продължение на акцията на радиото “Българският рок е жив”, като от момента на старта преди няколко месеца до днес много нови групи бяха открити от екипа на медията.

Някои от тях ще имат уникалния шанс да свирят за първи път пред многохилядна публика.

Saltriver
е първата група, която ще се качи на сцената. Те са създадени през есента на 2005г. и станаха популярни в ефира с парчетата си "Hey" и "The bitter half of me". След тях на сцената ще се качат Gabana от Пловдив. Те са една от най-често пожелаваните групи от слушателите на радиото, а парчетата им „Пълен Кретен”, „A Fuckend” и „Lickety – Split” се превърнаха в безспорни хитове.

Основани в средата на 90-те, Cigaretta са доста добре позната банда на публиката. Те определят музиката си като “музика, която те кара да излезеш на дъжда и да се намокриш след като току-що си изсъхнал”.

C4
са култова пънк- хардкор формация от София, в която влизат членове от Last Hope, Switchtance и TBY. Именно C4 стоят зад един от най-заразните радио хитове това лято – “Ние пак сме тук”.

Leepra De Luxe
- една от култовите български групи, която събира в едно музиканти от други изключителни формации от българския ъндърграунд.

Създадени са през 2001 година от Боби Струкански (бас, Babyface Clan) и Бебо (китари и вокали, екс-Alien Industry). По-късно към тях се присъединява и Косьо (барабани, Блуба Лу).

Ь
пък са една от най-сериозните български групи от началото на 90-те години. Те са създадени през 1991 година след разпадането на култовите ЕРА.

Билети на цена от 6 лв, можете да намерите в ticketstream.bg , магазини Boardshop, На Тъмно, София Сити Център, Плесио и клуб “Строежа”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание