Разбивачът на женски сърца Том Джоунс жертва на домашно насилие

Виновен за това е не кой друг, ами съпругата на звездата – Линда Джоунс
12 сеп 2006 15:45,
Разбивачът на женски сърца Том Джоунс жертва на домашно насилие
Дори на 66 години сър Том Джоунс е все още неуморен. Снимка:Корбис

Сър Том Джоунс, секссимвол на няколко поколения жени, твърди, че е жертва на домашно насилие съобщава Контакт Мюзик.

Виновен за това е не кой друг, ами съпругата на звездата – Линда Джоунс. Двамата са женени вече цели 49 години и през това време Том го е отнасял доста пъти.

Това признава самият той, като споделя, че боят е най-често заради някоя от поредните му любовни авантюри. Линда Джоунс понякога подминавала забежките му по различни дами, но ако тези истории се появяват по вестниците, за звездата нямало никакво спасение.

“Тя ме наби една вечер. Беше ме хванала, но аз й казах, че се извинявам. Тогава ми показа вестника и аз нямаше какво да направя освен да се оставя и да и посоча къде да ме удари. Тя не се поколеба да ме прасне по брадичката и след това дори ме ритна няколко пъти”, споделя сър Джоунс неволите си.

Той се жени за Линда Тренчард през 1957 година, когато е едва 16-годишен. Тогава Том още не е звезда и работи всякакви неща, включително общ работник на строеж и продавач на прахосмукачки.

Въпреки споходилата го слава и аферите му с Мис Свят 1973 и хорър легендата Касандра Петерсон, известна като Елвира, на която той отнема девствеността (според собствените му думи), той остава женен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание