Риалити рок супергрупата намери фронтмен

29-годишният Лукас Роси ще се присъедини към компанията на рок гигантите Джейсън Нюстед, Гилби Кларк и Томи Лий, след като спечели финала на телевизионното риалити шоу "Rock Star: Supernova"
14 сеп 2006 16:36,
Риалити рок супергрупата намери фронтмен
Финалистът Лукас Роси. Снимка: Sidney Morning Herald

Канадец ще бъде вокал на рок групата Supernova, съставена от бивши членове на Metallica, Guns n' Roses и Motley Crue.

29-годишният Лукас Роси ще се присъедини към компанията на рок гигантите Джейсън Нюстед, Гилби Кларк и Томи Лий, след като спечели финала на телевизионното риалити шоу "Rock Star: Supernova", съобщава Сидни Морнинг Херълд.

Лукас има точното наперено поведение, за разлика от другия финалист Тоби Ранд. Тоби се научи по време на шоуто да се държи така, докато Лукас е роден с тези качества”, обяви Джейсън Нюстед на финала на шоуто, след като Лукас бе обявен за победител.

Да се чувствам разочарован? “Разочарован” е точно състоянието, противоположно на това, в което се намирам в момента. Да свиря с Томи Лий /по време на риалити шоуто, бел. ред./ е моя осъществена мечта”, коментира отпадането си на финала Томи Ранд, който, благодарение на шоуто, също ще запише албум със своята група Jukebox Kartel.

До 21 ноември Supernova ще трябва да запишат албум и да тръгнат на турне в Щатите и Канада, което ще включва 28 дати.

В последният момент обаче стана ясно, че името на групата може и да се промени заради друга група със същото име, формирана още през 1989.

Заради нея има съдебна забрана новата банда да “изпълнява рокендрол музика, да записва и да продава рокендрол музика под същото име”, напомни съдията от Сан Диего – Джон Хюстън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание