Предупреждение. Глобална жега ще залее България директно от Бразилия

Бразилският ди дже Lukas в коммбина с германски си колега OBI и една фатална българска дама ще взривят София с техно парти на 4-ти километър
3 апр 2008 12:23,
Предупреждение. Глобална жега ще залее България директно от Бразилия
Лукас от Бразилия ще влуди народа на 4-ти километър. Точно на 4.04. Яко, а. Снимка: Ultra359

Много, ама много горещо се очертава да стане този петък в столицата. Освен това жегата ще бъде луда и в съчетание – бразилска.

Сега си задавате въпроса: Защо? Защото на четвъртия ден, от четвъртия месец, на 4 километър в София ще има бясно парти под гръмкото наименование „Глобално предупреждение“.

Виновни са техно героите от Ultra359 – организация зад която седят Смърфа от Метрополис и неговата половинка – единствената българска техно ди джейка Мис Лидия (опасна, опасна мацка, да ви кажем).

Та тези двамата нахалници са поканили на 4.04 в парти центъра на 4-ти километър двама много яки чуждоземни младежи – истински техно изкъртвачи.

Това са горeщата звезда от Бразилия Lukas и станалият любимец по нашите земи неотстъпващ му по талант Tobias Luke от Германия, известен като OBI.

Искаме да ви кажем, тъй като знаем от личен опит, че бразилските ди джеи правят най-най-най-изкъртващите партита. Ще си оставите силите, душите, излишните кила и всичко каквото има да оставяте.

„За нашите събития продължаваме да търсим артисти, които не са идвали досега в България, комбинирайки ги с доказали се на наша сцена имена. Много често това са ди джеи - продуценти, които са абонирани от години за кейсовете ни за плочи. Водещото за Ultra359 е първо музиката – тя трябва да е мощна, бърза, Техно! За предпочитане между 140 – 160 Bpm (бийта в минута, бел. ред.), задължително майсторско владеене на грамофоните и публиката, подкрепено от чудовищен саунд, неповторима визия и уникална атмосфера“, обясняват музикалната си концепция Смърфа и Мис Лидия.

Lukas, който идва за първи път в България, пък е един от водещите хард техно звезди на Бразилия.

„Global Warning” е и името на последния съвместен хард техно проект на ОБИ и Лукас. Страховитата миксирана хард техно компилация събрала имена като Sven Wittekind, Viper XXl, Robert Natus, Boris S, Alex Calver, Lexis, Marcel Cousteau.

Двамата с OBI ще пускат заедно (много ясно), така че се очертават доста удара в минута. На прегрели организми. Мдаам.

Абе, луда работа.

На партито освен домакините ULTRA359 – DJ Смърф и Мис Лидия ще се изяви и младата хард техно надежда от Варна - Subsonic. Макар едва на 22 (години, какво друго) той вече е успял да издаде парче за техно гиганта Knee Deep. Втората зала е поверена в ръцете на минималиста DJ Стенли от Frequency и Стоян от Magrathea.

Ние много ви препоръчваме да гледате Мис Лидия, ама много, много.

Миниатюрната техно дива се чувства в свои води в любимите си 145 Bpm, а запознати казват, че мощният й, напомпан саунд, не са за изпускане.

Така че запътвайте се на 4-ти и се пригответе да ви е размазващо яко.

И искаме само да припомним, че „Глобалното предупреждение“ е предупреждение за ужасяващото затопляне, което ще дойде през май месец под формата на третото издание на фестивала HARD LOVE. Хард неща се очертават през април, факт, факт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание