Все пак концертът на Драгана и Весна пада заради траура

Той се отлага с един ден, ще се състои на 17 юни
Обновена: 16 юни 2011 15:58 | 16 юни 2011 15:58,
84
Все пак концертът на Драгана и Весна пада заради траура
Драгана Миркович. Снимка: Булфото

Концертът на Драгана Миркович и Весна Змиянац се отлага с един ден и ще се състои на 17 юни, петък, обявиха организаторите от Арт БГ. Причината е обявеният ден на национален траур.

Първоначално бе решено изявата на двете сръбски певици да започне с едноминутно мълчание в памет на жертвите от катастрофата на магистрала Тракия.

Мястото на провеждане и началният час остават непроменени – зала 1 на НДК от 21 ч., а билетите за 16 юни ще важат без презаверка за новата дата.

Драгана и Весна положиха всички усилия, за да отменят насрочените си за утре ангажименти в Западна Европа и да пеят за почитателите си в зала 1 на НДК.

Двете и ние като организатори изказваме своята съпричастност към близките на загиналите ни сънародници и се присъединяваме към националния траур, заявиха от Арт БГ.

Още музикални новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
8
 
15
 
! Отговори
Black Metal преди 12 години
Абе Апис, ти си бил рядко *** екземпляр. Слушал и чалга и рок..хахахахаааа!?!?!Все едно да кажеш, че си и от Левски, и от ЦСКА.
60
14
 
18
 
! Отговори
бате Митко преди 12 години
Кво спорите кой колко хора е събрал? Трагично е, че в България на подобни гнусни мероприятия се събират повече от сто *** селяка. И дават пари да слушат гадната сръбска чалга, да друсат *** и да щракат с пръсти.
59
15
 
20
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Уууууууууууууууууууууууууууу !!! И вносни чалгарки ли допряхме да вкарваме? Нашите *** не са ли достатъчно на брой?
58
11
 
10
 
! Отговори
gogo преди 12 години
и после сме били християнкса държава ,мхм ,чалгата е ориенталска музика ...........после сме били хора ....мхм.....какво му е човешкото некъв турчин да на избива и на следващия ден турска музика .......БЪЛГАРИЯ
57
19
 
16
 
! Отговори
Апис преди 12 години
Абе аз слушам и чалга и рок. Обаче не съм чул някой, който предпочита чалгата да злобее срещу рока или хората, които го слушат ето и тук в коментарите няма. Докато пингвините не спират да хейтят. Честно казано рокаджиите в голям процент са доста гнусни и мазни, рядко се къпят и пият бира и ром, защото е най-евтино. Носят едни обувки зиме и лете - кубинки. Вечно с черни дънки и то едни и същи по 10 години. Е това ли е прекрасната рок интелигенция? Ай сиктир всеки да си слуша квото му е кеф!
56
4
 
3
 
! Отговори
Pesho mivkata преди 12 години
фАНСИ, ОТ КЪДЕ ТЕЗИ ЗНАНИЯ ЗА ИКОНОМИКАТА В СЪРБИЯ?
55
9
 
12
 
! Отговори
ДО 36 преди 12 години
Стадион Васил Левски ЛЕПА БРЕНА 1990 година,100 000 души.
54
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Между другото мразя чалга, но си мисля, че събската е на доста по-добро ниво от нашата.
53
12
 
17
 
! Отговори
Fansi преди 12 години
Ще кажа само,че Драгана е прекрасна и не се учудвам,че концерър пада..Щях да се учудя ако беше обратното.Драгана и Весна са емблематични певици за Сърбия и смятам,че чисто от икономически съображения концертът не е на стадиона, а не защото няма да има публика или няма да се напълни..Двете певици показаха,че имат големи сърца..И където и да пеят ще бъде пълно.Сигурна съм!
52
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българи чалгари-деградирали като ***
51
11
 
17
 
! Отговори
DV преди 12 години
Чалгата е емблема на простотията, вулгарността, примитивизма (може още много да се изброява) и техен проводник. Долу чалгата!
50
0
 
12
 
! Отговори
Von Flockenhoffen преди 12 години
Отдадете почит, вмести да се карате изпишно!
49
3
 
0
 
! Отговори
Ранърса преди 12 години
Кой Роджър бе,оня веселия ли?
48
1
 
0
 
! Отговори
Ранърса преди 12 години
Нйе!!!!!!!
47
1
 
13
 
! Отговори
Апис преди 12 години
Ако беше концерт на Металика, Роксет или Дъпеш никога няма да се отложи. Но тъй като е на фолк повици наизлязоха вчера приличащите на току що излезлия изпод дълбините на ГОтъм сити Пингвин и започнаха да ***, че било национален траур. А ако изляза тази вечер по клубовете, където забиват разни банди ще е пълно с тая черно-мазна ***. В чалгиите също ще е пълно.
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато Роджър Уотърс (бившият басист на "Пинк Флойд") постави "Стената" в Берлин през юли 1990 г., събра 500 000 зрители на концерта, а и го предаваха по телевизията (включително и по нашата). Сега затапих ли ви?
45
1
 
2
 
! Отговори
Ранърса преди 12 години
LoL ти каква *** слушаш брйе?
44
8
 
13
 
! Отговори
LoL преди 12 години
Поради елементарния факт, че масата е ниско образована и ниско интелигентна, не е учудващо да съберат и 1 милион мазни роми без основно образование и интелект сходен със този на едноклетъчен микроб. Ако това ви е за успокоение, че слушате жалка пародия и да сте част от *** субкултура - заповядайте :).
43
2
 
5
 
! Отговори
шишо бакшишо преди 12 години
Около 200 000 са били вътре,и още хиляди отвън
42
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И Драгана ,и Цеца са очарователни жени със страхотен глас.Докато вие ги плюете само ще вметна, че Драгана си купи замък в Австрия(има си и собствена талевизия), а Цеца(макар и мафиотка) е обожавана в Сърбия.Когато пя в Ушче събра 150 000 души.