Рок до дъно

Ден преди феста Sofia Rocks – още едно парти
Обновена: 1 юли 2011 14:07 | 1 юли 2011 11:40, Петя Славова
3
Рок до дъно
Снимка: Sofia Rocks

Ден преди Judas Priest да излязат на Стадиона Българска Армия ще се състои още една вечер, посветена изцяло на хардрока.

Мощното парти, което ще подгрее тазгодишното издание на фестивала Sofia Rocks ще се състои на 7 юли от 21,00 часа.

Осведн бандите от лайнапа на фестивала Judas Priest, Whitesnake, Slade, Saxon и Mike and the Mechanics, феновете ще чуят още много други емблематични за световния хард рок банди.

Ще стане ясно, че сцената e вече в процес на изграждане, някои от бандите ще пристигнат ден – два по рано, така че е възможно да са натъкнете на своите идоли по софийските улици.

По време на партито ще се разиграе томбола, чрез която всеки присъстващ ще има възможността да спечели един от общо трите безплатни билета за Sofia Rocks.

Входът е свободен, а мястото е столичния клуб Строежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
л**напа - родна реч омайна сладка:)))))))))))
2
1
 
12
 
! Отговори
Deathstalker преди 12 години
До 1: Абсолютно прав си! И моето търпение вече е на свършване!!! Както и да е, ще устискаме още една седмица... и следващия петък ЩЕ СЕ РАЗКЪРТИИИИИМ!!!!!!! HAIL TO THE METAL GODS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
2
 
21
 
! Отговори
Фанатик! преди 12 години
Айде че не издържам вече :) Много яко събитие , разнообразява смачканото и подтиснато от чалга и мутрафони всекидневие ! Поне за ден ще имаме смислено събитие !