Среден пръст от Адел на британските награди

Звездата се вбеси здраво, че прекъснаха речта й
Обновена: 23 фев 2012 14:43 | 22 фев 2012 10:25,
117

Адел не се поколеба да покаже конфигурация от три пръста. Снимка: Reuters

 

Британските музикални награди успяха в последните години да се развият сериозно в своя статус и за много меломани по света са дори по-важни от раздадените преди седмица награди Грами. Oсобено за хората, които предпочитат  все още не толкова комерсиализираното британско звучене пред американския мейнстрийм поп и хип-хоп.

Късно снощи се проведе и тазгодишната 32-ра церемония по връчване на британските музикални награди в 02 Arena в Лондон. Водещ бе Джеймс Кордън, а вече познатите ни любимци от 2011 г. заслужено получиха поредните си признания.

Пищната церемония беше открита от Coldplay с най-новия им сингъл "Charlie Brown", а малко по-късно те получиха и ключовата награда за най-добра британска група, която спечелиха за трети рекорден път. Големите победители на вечерта бяха двете най-силни имена от британската сцена за последните 12 месеца – разбира се голямата Адел и новата звезда с чудесен потенциал Ед Шийрън (Ed Sheeran).

Симпатичният британец, който е само на 21 години, грабна приза за най-добър изпълнител и за най-добро ново име, а Адел спечели за най-добра изпълнителка и може би най-важната награда на вечерта – за албум на годината за "21". Интересното е обаче, че поради закъснение в програмата благодарственото слово на певицата бе прекъснато в средата от водещия, който направо представи заключителното изпълнение на Blur. Това събуди недоволството на публиката и на пълничката певица, която гневно показа среден пръст на организаторите.



Много оспорваната награда за британски сингъл на годината с цели десет номинирани отиде при поредната банда, набрала популярност от телевизионното шоу Х Фактор – One Direction. Тяхното парче "What Makes You Beautiful" и статуетката бяха най-дискутираните с оглед на изключително големите сингли през изминалата година. Но в крайна сметка за наградите Брит гласуват зрителите, които са решили, че именно това е най-големият британски хит за последните 12 месеца.



В международната част за изпълнител и изпълнителка спечелиха съответно Бруно Марс и Риана, а за група - Foo Fighters, които имаха една много силна 2011 г. с издаването на новия им албум. Наградата за международно ново име спечели великолепната Лана дел Рей, която още преди да е започнала да блести сериозно, вече получава признания.

Наградата на критиците отиде предварително при Емели Санд, докато наградата за цялостен принос към музиката беше връчена на Blur малко преди тяхното доста силно заключително изпълнение, което включваше бележитите им Girls & Boys, Song 2 и Parklife.

Дължимото беше отдадено и на големите Ейми Уайнхаус и Уитни Хюстън, които ни напуснаха през 2011 и 2012 година.




Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
3
 
1
 
! Отговори
ox преди 12 години
Interestno kakvi jyrnalisti rabotiat v tozi vestnik. Podavat mnogo greshna informatsia. Niakolko Canadian gi izkaraxa American, sega pak Bryno Mars bil Canadian. Choveka e ot Hawaii. Golemi ste neprofesionalisti i to vav vremena kogato mojete da proverite vsichko sedeiki si na stola. Predstavete si togava koko ni lajat sas sichko ostanalo koeto stava naokolo. Izsmykvat si vsichko ot prastite i ni xvarliat neshto da chetem i bravooo na tiax. Taka che ne sa samo depytatite deto ni lajat.
86
4
 
6
 
! Отговори
до 93 преди 12 години
Сам/а (може и нещо средно и дебело да си, ама без глас) ли си цъкаш плюсовете? Когато ти стигнеш нейните висоти (по килограми може и да си) тогава излез на сцената и вместо среден пръст се разреви. *** много като теб. И все комплексирани. И за теб важи, че то явно един и същ или една и съща грозотия сте.
85
4
 
5
 
! Отговори
цък цък преди 12 години
Сам/а (може и нещо средно и дебело да си, ама без глас) ли си цъкаш плюсовете? Когато ти стигнеш нейните висоти (по килограми може и да си) тогава излез на сцената и вместо среден пръст се разреви. *** много като теб. И все комплексирани.
84
16
 
10
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Ах всичките адвокати тука на Адел се изредиха.Да жената пее страхотно.Албума е прекрасен.Но е *** на квадрат и доволна грозна.Все истини и тва е!*** небесни до един ни убеждават че била нормална а всички манекенки били скелети нямали цици и не знам си какви.Че кои е hate-ра бе прасета да ви е** тази невзрачната ли ви е сега идола че е плондер като вас!я малко спорт да заприличате на хора не да ми говорите колко ви e IQ и като ви кажат че подобни на нея са грозни да не го приемате лично.***
83
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе сульовци, тва, че може да пее добре, не оправдава супер селската и постъпка на церемонията! и да, дебела е, на 20 изглежда, като лелка на 38 или това да не се коментира, щото видиш ли имала хубав глас!? до 91 - граЦки, арета е страхотна певица и страхотен плондир!
82
4
 
13
 
! Отговори
до Ева #78:) преди 12 години
Селяните, които обсъждат, че била дебела, познай дали са чували за Арета!....
81
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая *** сигурно много си обича средния пръст и е решила да покаже на всички, кое я стимулира на макс
80
5
 
8
 
! Отговори
слушател преди 12 години
Мале Рияна колко не може да пее!!!
79
7
 
1
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
До 62:) Ама ти си яко зле. Все пак трябва да печелиш като си даваш труда нали? Ако не за пари, слава и кеф за кво да го правиш? Хората по света изкарват пари с музика, защото влагат много. Мнооо ясно, че ще говоря за пари. Те управляват света мишок! А гей можеш да станеш ти:) щото само с това ще си известен. И все пак:) повече ме слушат от теб или ТОМА! БГ псевдо звездите. ..
78
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 74 - Ти си дебелана нали бейби
77
9
 
16
 
! Отговори
спец преди 12 години
поредната надценена певица,която взе да се мисли за велика @
76
4
 
17
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 12 години
Защо здравомислещи хора от форума са с елементарно разсъждение ? Има ли значение визията след като певицата вади на показ гласа си ?Да не забравяме - никой не е съвършен.Има слаби ,които с нищо не впечатляват и какво,че са слаби ?
75
9
 
42
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
и кво като е дебела,тя е певица ,не модел на прашки...пее си момето , и то доста добре...
74
8
 
22
 
! Отговори
Почитател преди 12 години
Аз съм мъж и ще ви кажа, че тази жена е страхотна.За останалите " Гроздето е кисело"
73
7
 
18
 
! Отговори
mordo преди 12 години
45, а на дудук свириш ли? Повечето коментари са отвратителни, злобни и завистливи. Жената пее отлично на живо. Впечатлен съм. Ехо, dnes.bg, защо не триете коментари?!!!! Над 80 % в тая тема съдържат обиди и дискриминиращи квалификации.
72
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Deba i URUNGELA
71
3
 
33
 
! Отговори
ева преди 12 години
Абе, защо никой не казва на Арета Франклин да отслабне, но всички са се вторачили в Адел. Жената е певица, а не модел. Има страхотен глас и това е достатъчно.
70
4
 
9
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
какво да и слушам на Адел ли, Аделе ли.? без майтап. какво има значимо. предпочитам Пинк Флойд и групата Дийп Пърпъл, може и Кен Хенсли. тая само жени я слушат може би. мъж не знам да я слуша.
69
15
 
3
 
! Отговори
:D преди 12 години
SVINQ
68
4
 
5
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
както видяхме и големият талант,пари и световна слава не помагат да не свършиш като последната пияна и надрусана ***, ако се самозабравиш