Среден пръст от Адел на британските награди

Звездата се вбеси здраво, че прекъснаха речта й
Обновена: 23 фев 2012 14:43 | 22 фев 2012 10:25,
117

Адел не се поколеба да покаже конфигурация от три пръста. Снимка: Reuters

 

Британските музикални награди успяха в последните години да се развият сериозно в своя статус и за много меломани по света са дори по-важни от раздадените преди седмица награди Грами. Oсобено за хората, които предпочитат  все още не толкова комерсиализираното британско звучене пред американския мейнстрийм поп и хип-хоп.

Късно снощи се проведе и тазгодишната 32-ра церемония по връчване на британските музикални награди в 02 Arena в Лондон. Водещ бе Джеймс Кордън, а вече познатите ни любимци от 2011 г. заслужено получиха поредните си признания.

Пищната церемония беше открита от Coldplay с най-новия им сингъл "Charlie Brown", а малко по-късно те получиха и ключовата награда за най-добра британска група, която спечелиха за трети рекорден път. Големите победители на вечерта бяха двете най-силни имена от британската сцена за последните 12 месеца – разбира се голямата Адел и новата звезда с чудесен потенциал Ед Шийрън (Ed Sheeran).

Симпатичният британец, който е само на 21 години, грабна приза за най-добър изпълнител и за най-добро ново име, а Адел спечели за най-добра изпълнителка и може би най-важната награда на вечерта – за албум на годината за "21". Интересното е обаче, че поради закъснение в програмата благодарственото слово на певицата бе прекъснато в средата от водещия, който направо представи заключителното изпълнение на Blur. Това събуди недоволството на публиката и на пълничката певица, която гневно показа среден пръст на организаторите.



Много оспорваната награда за британски сингъл на годината с цели десет номинирани отиде при поредната банда, набрала популярност от телевизионното шоу Х Фактор – One Direction. Тяхното парче "What Makes You Beautiful" и статуетката бяха най-дискутираните с оглед на изключително големите сингли през изминалата година. Но в крайна сметка за наградите Брит гласуват зрителите, които са решили, че именно това е най-големият британски хит за последните 12 месеца.



В международната част за изпълнител и изпълнителка спечелиха съответно Бруно Марс и Риана, а за група - Foo Fighters, които имаха една много силна 2011 г. с издаването на новия им албум. Наградата за международно ново име спечели великолепната Лана дел Рей, която още преди да е започнала да блести сериозно, вече получава признания.

Наградата на критиците отиде предварително при Емели Санд, докато наградата за цялостен принос към музиката беше връчена на Blur малко преди тяхното доста силно заключително изпълнение, което включваше бележитите им Girls & Boys, Song 2 и Parklife.

Дължимото беше отдадено и на големите Ейми Уайнхаус и Уитни Хюстън, които ни напуснаха през 2011 и 2012 година.




Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 12 години
А ТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ФОК ПЕВИЦИ ОСТАНАЛИ НАЗАД ОТ АНГЛИЙСКИТЕ ***
66
0
 
7
 
! Отговори
хаха преди 12 години
арената е "О" или "Оу" "2 (две)" или иначе казано "ту" ;) а не "нула две"... мозъци ;)
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
68 - за разлика от теб не ръся обиди на сляпо без дори да знам кой е насреща, единственото което те нарекох е презрян комплексар, нещо което ти самия демонстрираш с поведението си. Прегледай си постовете и си помисли кой е пошъл и злобен. Аз знам колко струвам и поведението ми е съобразено с това, и да, ИЗЛИШНАТА скромност не ми е присъща, ама това не значи, че ще тръгна да се правя на ***, само защото някой като теб се чувства неудобно от превъзходството ми.
64
7
 
34
 
! Отговори
Tiffany преди 12 години
Браво на Адел! Знае си цената. Водещият шишко не й даде 1 мин. да говори. 2 средни пръста заслужават организаторите!Що се отнася до това, колко е дебела, първо я чуйте как пее, нещастни чалгари! За вас само *** и силикона на певиците са важни!
63
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички англичанки са ***... често - пяни ***.
62
4
 
2
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
Оставям те да си живееш в твоя свят- свят на пошлост, злоба, бездушие и крайна себичност. Явно с теб не може "ние простосмъртните" да разговаряме, нали кифьлок? Яд ме е, че има такива българи като теб-посредствени и надменни, неспособни на добра помисъл и човешко отношение към другите..яд ме е, че оставт поколения като тях..
61
2
 
3
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
а твоите вместо поздрав да ти показват среден пръст
60
2
 
1
 
! Отговори
- преди 12 години
#61 , толкова злоба на 1 място не бях виждал... дано нямаш деца...
59
5
 
10
 
! Отговори
seventy преди 12 години
Не среден пръст, ами не знам какво щях да направя.... как може да я прекъснат с такова неуважение.... Евала на Адел!
58
4
 
7
 
! Отговори
Таня преди 12 години
В друг сайт пишеше, че го е направила в кръга на шегата, но дори и така да е- някак си не го възприемам за много нормално. Ако искаш да си на върха, ще се въздържаш от такава просташка освободеност. Иначе ми е много красива и пее страхотно :))
57
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
58 - сигурно това отлично чувство те кара да ръсиш коментари присъщи на малодушен комплексар, който просто не може да повярва, че някъде по света има хора които инвестират времето си в това да се поддържат и развиват. Да чукам на дърво никога да не изпадам до нивото на твоето щастие хаха ;)
56
1
 
6
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
явно доста повече хора слушат тях, отколкото теб!само за пари говориш във всичките си постове - за теб в това ли се изразява успеваемостта? Ами тогава стани чалгар! Стани гей и се покажи по прашки - и си готов известен и милионер. Никой не коментира телевизионни риалитита и продуктите им - който има талант и има какво да покаже - натиска цял живот и го прави защото просто така иска. Това е!
55
13
 
7
 
! Отговори
Curva Nord преди 12 години
ЦЕЛУЛИТ, ЦЕЛУЛИТ, АДЕЛЕ МИСЛЯТ Я ЗА КИТ ! *** ДЕБЕЛА !
54
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една жена на ниво никога не би показала среден пръст, независимо дали са я обидили. Тая е някаква британска простачка.
53
2
 
2
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Мне, ти и примитивното ти, жалко съществуване съвсем не могат да ме накарат да се чувствам по-добре, защото аз се чувствам ОТЛИЧНО, а и се зареждам от хубави и позитивни мисли и хора, а не от надути, злобни кифльоци като теб.. :) Смешно ми е,на и жално, че има въздухарки като теб, вирнали носовете, ударили задниците в тавнаа и помислили се за ВЕЛИКИ.. Тъжна, жалка картинка...
52
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахаха, първо никъде не съм казвал, че съм жена, после никъде не съм казвал че съм идеален, споменах за "идеална физика" която се постига и поддържа с труд и постоянство, не с показване на средни пръсти. Хайде научи се да разсъждаваш елементарно пък после тръгни да изказваш мнения :)
51
4
 
6
 
! Отговори
за 45 преди 12 години
Е....много се изложи! Бива ли толкова простотия и въздух под налягане от тебе бе :) Самочувствието да ти имам.. Кифла *** :D Иделана била, мис съвършенство била..ахахахаахха скриййййййййй сеееееееееееееееееее!
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм летял в космоса, колкото по другите параграфи - знам, че не ви се вярва защото съдите по вас самите, но има и такива хора ;)А ти си мисли че съм лузър, все пак това е единствения начин да се чувстваш по-добре :)
49
4
 
9
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
До 50:) Съгласен съм че от участия се изкарва. Кво стана с мюзик айдълите Лора и Тома? Да не са световно известни? Да не са милионери от музика? Тия па Остава, кой ги слуша изобщо с тоя *** вокал?
48
2
 
4
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
Ти още малко ще се изкараш първия човек, летял в космоса! Комплексар! Кой те знае каква жаба куца си и ти.. А и дори да си това, което казваш- самият факт, че го изтъкваш и натъртваш по този посредствен и комплексарски начин, те сваля нива надолу! Сори- лузър си! Пикам ти на 4-те езика и ""перфектната визия..Смешни/к/ца селска!