Мегазвездите Chase&Status зарадваха феновете си с ново парче

Британското дуо готви нов албум
Обновена: 18 окт 2012 13:50 | 18 окт 2012 11:21,
0
Мегазвездите Chase&Status зарадваха феновете си с ново парче

Британското дуо Chase & Status, което в последните две години се наслаждава на много сериозен комерсиален успех и се превърна във водещото име в световен мащаб на d`n`b сцената, зарадва феновете си с ново парче.

Big Man e брутален трак в характерния за дуото безкрайно енергичен и ударен бърз ритъм, подкрепен от страхотните вокали на Лиъм Бейли, който вече меломаните познават от миналия им общ проект – Blind Faith от хитовия албум No More Idols. 

Макар No More Idols да излезе преди едва година и половина, то Chase&Status готвят съвсем скоро нов албум, но задминаването на един от супер успешните албуми на 2011 ще бъде много трудно.

С подобно звучене обаче бандата може да се изкачи и до нови висоти, след като и без това направи немислимото доскоро за d'n'b изпълнители – започна да получава покани и с времето стана редовен хедлайнер на изключително големи фестивали, като например Download Festival тази година, което предизвика и негодуванието на феновете му, тъй като това е фестивал предимно насочен към рок любителите.

Chase  & Status обаче обикалят света с шоуто си и това лято огряха на сцената и на Spirit of Burgas – изпълнение, което макар и с много скромна продължителност, ще остане за дълго в сърцата на посетителите. 

Видеоклипът към Big Man ни пренася по улиците и в клубовете на Лондон и ни запознава с лудостта на партита и като цяло нощния живот там, като напомня и на култовия клип на Prodigy към Smack My Bitch Up, защото зрителят отново става свидетел на действието от първо лице.

Интересното е, че Соу Милтън (Chase) и Уил Кенард (Status) решиха да пуснат парчето за свободен даунлоуд и то е достъпно за всички на уебсайта им, за което можем единствено допълнително да ги похвалим. Ако продължават и музикално да ни радват така, то мястото им сред най-модерните имена в света в момента ще си остане напълно заслужено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Chase Status
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари