Миро показа коя е единствена за него

Певецът под обща снимка с Ели Златанов
20 авг 2015 08:29, Петя Славова
21
Миро показа коя е единствена за него
Снимка: Facebook

“Тя е единствената” (She's the One), написа в социалната мрежа певецът Миро под обща снимка с Ели Златанов.

Преди време той разказа в тв ефира, че жената до него се казва Ели и са заедно от 10 г., пише в. "24 часа" Тя живее в Лондон, където има успешен бизнес, затова двамата поддържат връзка от разстояние.

Съвсем скоро певецът се похвали и със снимки от Гърция, където по-активният на сцената от някогашния дует "Каризма" записва клип към ново парче.

Още по темата

Съвсем скоро Миро се похвали и с подготовката за новото си турне, което ще е през август и септември. Това е първата му подобна изява от 2009 г. насам.

Поп певецът ще се появи първо на сцената на Бургас - на 30 август, след което ще пее във Варна, Русе и Пловдив.

В репертоара си е включил песни от миналото на Каризма, както и настоящите му "Убиваме с Любов", "Върха на планината", "Губя контрол когато", "Август е септември” и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: мироКаризма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
От личен мой познат, на който мога да имам доверие, знам, че този човек е гей или иначе казано спи с мъже. Да речем се е пробвал да му се предложи.
14
0
 
7
 
! Отговори
ами преди 8 години
Ще повярвам,че е гей/макар това да не ме вълнува особено/когато се изправи някой и каже-да,аз бях с него,а не,казаха,чух......Миро,желая ти от сърце щастие!
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лично имам позната, която работи в хотел по морето и ми е разказвала какво прави Миро в този хотел и хора от кой пол се прибира в стаята си.Не виждам какъв е смисълът да се прави на какъвто не е. НО няма значение - да е жив и здрав, всеки си отговаря за себе си.Иначе мен не ме е касае кой с кого си ляга, но все си мисля, че е малко лицемерно да се прави подобно нещо, но пък всеки ис има своите мотиви. Може да се притеснява от критики и омраза.Иначе за мен няма лошо да си гей.
12
0
 
9
 
! Отговори
Бенита преди 8 години
Миро е земен, талантлив, общителен. С една дума симпатяга. Не "звездее", не се ***. Обичам да го слушам и когато говори и когато пее. Той има право както всеки на своите предпочитания. Желая им щастие!
11
6
 
1
 
! Отговори
, преди 8 години
Явно по крокодили си пада
10
3
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
И НА УКРАИНКАТА И ВАГЕНИН ЖЕНИТЕ МНОГО ГИ ОБИЧАТ...СПЯТ ЗАЕДНО В ЕДНАТА СПАЛНЯ С ВИБРАТОРИ В РЪКА А ДВАМАТА ПАЛАВНИЦИ СЕ ОБИЧАТ В ДРУГАТА СПАЛНЯ С КОФА ВАЗЕЛИН ДО ЛЕГЛОТО...ВАЖНОТО Е ЛЮБОВ ДА ИМА...ОТВЪН ГЛЕДА АЗИС И СЕ МОЛИ ДА ГО ПОКАНЯТ..ДОКАТО ОБСЪЖДАТ С ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ГОЛЕМИНАТА И ДИАМЕТЪРА..
9
0
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Miro e gotin I kato pevec I kato 4ovek,da sa jivi I zdravi
8
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоа па кой е ?!
7
1
 
41
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
какво значение има кой на кой "бряг" е, щом не ти го навира в носа?човека си изкарва хляба честно и почтено, направи няколко хита които винаги ще се слушат. направи нещо за българската култура и музика?Ти какво направи, Саше?
6
1
 
47
 
! Отговори
Българка преди 8 години
Миро е талантлив и Земен, което е наистина похвално. Не го тресе грандомания и тъпотия, като напр. Родните чалга-певци. Момичето поне се вижда земна и естествена. Добър избор! Пожелавам им късмет.
5
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя не беше ли от"другият бряг"?.
4
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От родните "артисти" този най-малко ме дразни. А пък и тази даже изглежда като нормална жена
3
1
 
19
 
! Отговори
ХА СЕГА.. преди 8 години
ОТ 10 ГОДИНИ....АМА НА ТОВА НЕ СЕ КАЗВА ЛЮБОВ А ПРИЯТЕЛСТВО - МИРО ИЛИ ТЯ ДА СЕ ВРЪЩА ИЛИ ТИ ОТВАЙ ПРИ НЕЯ И ДВАМАТА СТЕ ХУБАВИ КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ХУБАВИ ДЕЦА ЩЕ ИМАТЕ И НЕЗАБРАВЯЙ НЯМА ВРЕМЕ ДА НЕ ВИКАТ НА ДЕЦАТА ТИ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ДЯДО ТИ ДОЙДЕ ДА ТЕ ВЗЕМЕ - ХАРЕСВАМ ВИ
2
1
 
27
 
! Отговори
Руши-Муши със шуши преди 8 години
Жената до него живее в Лондон...... Близичко му е ;-) Да е жив и здрав ! Той наистина е талантгливо момче и няма нужда да създава изкуствени представи за себе си и живота си само заради очакванията на обществото, че трябва да е "нормален". Желая му да бъде какъвто се чувства! Да бъде свободен въпреки, че не е лесно.
1
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миро е свястно и талантливо момче - да е жив, здрав и щастлив.