Шишарката и голи гърли с клип на крепост. Петни ли историята ни?

Видеото предизвика остри коментари в социалните мрежи
15 авг 2018 12:30, Петя Славова
81

Клип на Радо Шишарката предизвика остри реакции в социалните мрежи. Видеото е заснето на античната крепост Перистера край Пещера. Клипът провокира спорове дали е опетнена историческата стойност на обекта.

Песента е дует на изпълнител на име Готи и Радослав Петров, по-известен като Радо Шишарката. Текстът, както и облеклото на участниците, и танците им възмутиха онлайн потребителите.

"Струва ми се, че хората, които ме обвиняват, че с люта чалга се гавря с българската история трябва да научат първо собствената си история, тъй като не я знаят. Крепостта, в която сме снимали е византийска, разрушена е 20 години след създаването на българската държава, през 700 г. сл. Хр.", каза пред Bulgaria ON AIR Радо Шишарката.

От община Пещера не пожелаха да коментират съдържанието, но казаха, че не са били уведомени за заснемането преди месец.

Изпълнителят обаче твърди, че е имал разрешение за снимки. И не вижда повод за скандал.

"Това е една песен, изпълнена с хумор, тъй като Гана е мъж и после се превръща в принцеса. Нищо особено. Не знам защо търсят под вола теле и създават някакви сериозни конфронтации", допълни още Радослав Петров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
2
 
! Отговори
Хачо Бояджиев преди 5 години
Всеки клип в който има игра със светлината и танцуващи и/или полуголи момичета е хубав! Аз съм експерт, вервайте ми!
75
1
 
1
 
! Отговори
DEE SNIDER преди 5 години
What have you expected for twony bucks?
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шишарката е пич! Да не слуша комплексираните псевдоморалисти.
73
2
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Оф, голямата подигравка, айде стига се възмущавахте на всяка простотия. Нямате ли по-смислена работа или сте като бабичките пред блока, дето се чудят кого да оплюят от скука?
72
19
 
1
 
! Отговори
Кон преди 5 години
Кефи ме неосъществения сноб Влади с неговото "бутиково искуство". С нищо не се отличава от хомофобията. *** ли е българският изпълнител?
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгар,това е диагноза.
70
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радо Шишарката да изучи историята на предците си от Раджастан и Пенджаб,и защо са изгонени,за да най-после кой и защо търси конфронтация.На всички ни писна от нахалството и арогантността на етноса му.
69
1
 
1
 
! Отговори
До Българина преди 5 години
Мислиш ги за прекалено умни - най-вероятно по случайност е станал "скандала".
68
2
 
2
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Ето каква е хавата : Тоз лиричен образ се чуди как да изкара някой друг лев ей така от нищото и затова е направил таз ниско бюджетна небивалица наречена " песен " и за да разберат всички останали чалгари , градинари и всякакви *** бълхари че има нова " песен " та същия тоз лирик прибягва до най елементарен ход : СКАНДАЛ - от типа - нема лоша реклама .Сега по голямата част ей така от любопитство ще влезе в Ютюп и после ето ви ХИТ
67
1
 
21
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Има група Draconian с дълги разгърнати композиции с по няколко различни по съдържание части, различни видове пеене - гроулинг и мелодичен женски глас, в някои песни по малко речитатив, красиви поетични текстове. Ще участват на фестивала Metal Gates през ноември в Румъния. Класи са над всички чалга недоразумения, елитно бутиково изкуство за ценители.
66
1
 
10
 
! Отговори
olele преди 5 години
Каква е тази дума гърли?
65
2
 
1
 
! Отговори
Бате ПешУ преди 5 години
Ех,тия чалгари,от всичко разбрат,че как да е нямало български владетел с титлата император,а Калоян с каква е бил бре Радко!
64
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шишарката е истински българин - разбира от пиене биене и ... нещо друго. А сегашните са ... малиии, льольовци ... Един нема, да е свързан с борци и биячи, еидн не понава далавераджии - КИ БАЛГАРИ СТИ ВИИИ УАА ?
63
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това е шоу. Петни историята на България со ро сои дни я гей парад а шоуто.
62
6
 
4
 
! Отговори
свинаря преди 5 години
До DraconianОсобено когато проповядват безразборен секс,наркотици и убийства,изключително градивно и общочовешко. А Де метъла има такива красиви текстове,жалко,че не се разбира какво се пее,защото солистът е глътнал телена четка
61
12
 
4
 
! Отговори
Стига глупости преди 5 години
В тоя сайт е пълно с депресанти дето не могат да се отпуснат и да се забавляват на яката музика - оп, оп супер гуцииииии.................
60
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За кой ли път ром се подиграва с историята ни? В Западна Европа мюсюлманите се подиграват севропейските ценносоти, като едновременно експлоатират социалната и система. В България ромите се подиграват с българските ценности и също експлоатират безпощадно, нагло с лъжи и измами социалната ни ситема.
59
10
 
6
 
! Отговори
радоплехарката преди 5 години
Добра е песента - цяла сутрин я дъня в джипа БМВ Х5.
58
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До DraconianНе всички рок песни са лирични. Така е във всеки стил. Във всеки стил има лирични песни и такива които да се кефиш като си на заведение. В рока има песни които не са лирични но точно тези песни вдигат настроението например песните на групата лимп бизкит
57
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всякакви спорове на тема музика с чалгопитеци са просто безмислени.