Галена и нейният син Александър са с коронавирус

Двамата са под карантина в апартамента им в София
Обновена: 7 юли 2020 17:50 | 7 юли 2020 17:43, Камелия Цветанова
68
Галена и нейният син Александър са с коронавирус
Снимка: Facebook

Поп-фолк певицата Галена потвърди, че тя и синът й са заразени с COVID-19. Изпълнителката написа в официалните си профили, че причината за отсъствието й е именно заразата.

„Здравейте, мили мои, мисля, че е редно да спра да ви тревожа с отсъствието си и да ви разкажа какво точно се случва. Знаете, че преди няколко седмици беше възобновена работата на нощните заведения, съответно и нашите участия в тях. Няма да скрия, че изпитвах известен страх отново да започна да се срещам с хора, но си давах сметка, че животът трябва да продължи под някаква форма, и че не може да живеем в страх.В стремежа си да задоволя желанието на хората да се забавляват, особено на такъв специален повод, какъвто е абитуриентският бал, реших да се върна на работа с ясното съзнание за риска, който носи това за мен и моите близки. За съжаление, това се превърна в поредното изпитание, пред което съм изправена в момента. В средата на миналата седмица почувствах леко неразположение и веднага си направих тест в Търново, който беше отрицателен.

Това ме успокои и отдадох неразположението си на умора и претоварване. В петък, обаче, се събудих с температура, главоболие, липса на вкус и си направих втори PCR тест в София, който се оказа положителен.

Обясниха ми, че първият тест е бил отрицателен, тъй като симптомите се развиват след 4 ден от момента на заразяване и тестът не е достатъчно сигурен преди това. Съответно веднага направихме тестове на цялото ми семейство и хората от екипа.

Малкият ми син Александър беше единственият, който също даде положителна проба и двамата с него сме под карантина в апартамента ни в София от петък насам. Галин, Стефан и моят озвучител, с които също имах контакт през последната седмица, са напълно здрави, без симпотми и с отрицателни тестове.

Алекс и аз се чувстваме много добре, за щастие вирусът минава леко при нас, лекуваме се вкъщи и се надяваме скоро всичко това да е зад гърба ни. Искам да призова всички хора да спазват законовите предписания, да бъдат разумни и да пазят себе си и близките си, тъй като както виждате, нищо свързано с вируса не е строго дефинирано и никой не е застрахован. Благодарна съм на феновете си за цялата загриженост и благопожелания за скорошно оздравяване! Желая ви здраве!“, написа Галена.


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано коронавирусът изкорени чалгавируса които е по-опасен защото заглажда мозъците.
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Последиците от чалгата тепърва ще стават всеки по-ужасни. Ще има короновани чалгопитеци.
50
2
 
14
 
! Отговори
Чалгарска работа преди 1 месец
долнопробна работа
49
6
 
13
 
! Отговори
Местя преди 1 месец
Чалгарска работа.
48
8
 
12
 
! Отговори
Мразя попфолк преди 1 месец
Обаче тази жена ме впечатли много! Права е, нищо у нас не е дефинирано. Щаба се ослушва за заведенията, а те са най- големия инкубатор на зараза!!! Това трябваше да ни се напомня на едни брифинги, но удобно ги спряха, за да разпуснат всичко и да излъжат, че вирус няма. Хората ей повярваха, уважаеми, и резултатите са на лице. Спрете с разнопосочните послания,умишлените заблуди и лъжите!! Започнахте добре, ще свършите ужасяващо зле!!!!!!!
47
8
 
32
 
! Отговори
22 преди 1 месец
За кой ли път казвам, че барове, балове, мачове, дискотеки, детски градини и ресторанти на закрито НЕ могат да работят сега. Да не говорим как вече няколко големи града и съответно области тр да са с КПП-та. Просто няма как. Стаден имунитет НЯМА да има, разберете го. Вирус ще има докато не мине през толкова много хора, че да отслабне. На ваксина не може да се разчита. Още месец да бяхме останали с мерките, ама нали великото събитие- бал...
46
1
 
21
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Еми пеенето в дискотека си е сигурна зараза.
45
7
 
27
 
! Отговори
Левтер преди 1 месец
Защо ни занимавате с този...индивид?
44
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още ли чагарки ще са в медиите бе ? Как ще си оправим живота с чалга, та това е обидна музика която се слуша само от простолюдието...то още ли е водещо в тази овча кошара ?
43
3
 
16
 
! Отговори
Статистик преди 1 месец
Нови клипчета с професионални изпълнения няма ли да има скоро?
42
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами да се надяваме необразованите и нискоинтелигентни почитатели на галена да се трогнат от посланието. Понеже баце спасява кръчмите и туризма, дано по друг начин се самоограничи заразата, иначе не го виждам
41
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
дано необратимо да прегракне от вируса и никога повече не чуем за нея
40
4
 
28
 
! Отговори
. преди 1 месец
Превод:
"В стремежа си да задоволя желанието на хората да се забавляват" = да вземам на участие по 3-4 хилки чиста пара на джоб
39
6
 
27
 
! Отговори
Златка преди 1 месец
Тази по скоро има Covra 19
38
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубава реклама ама...
37
12
 
14
 
! Отговори
БабоЕб преди 1 месец
Много е "красива" без грим - прилича на съсел, болен от рак
36
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая ли беше с някакви дудуци във вана, дето й пуснаха клипчетата в нета? Ами пуснете му на синчето видеото, за да види как майка му си изкарва парите.
35
4
 
15
 
! Отговори
Караминьол преди 1 месец
Караминьол
секс на едно момиче с повече от един мъж.

Пример: "Вчера тая я минахме на караминьол"
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такива са ходещи лаборатории за вируси... Като се ръкуваш с нея, има по-голяма вероятност последно да е пипала нещо твърдо и насочено нагоре, отколкото дръжка на врата...
33
2
 
16
 
! Отговори
Групов секс преди 1 месец
Групов секс е до 5 човека
Оргия е над 5 човека

А караминьол е тва дето "работи" галена.