Фараона доволен от гаврата с Емил Димитров: 5000 лв. си струваха рекламата

Фолкаджията готов да даде още толкова да го снимат
Обновена: 14 апр 2024 16:02 | 14 апр 2024 16:00, Петър Бойчев
91
Фараона доволен от гаврата с Емил Димитров: 5000 лв. си струваха рекламата
Кадър: Нова тв

Окръжният съд в Плевен спря кавърверсията на „Моя страна, моя България“ и глоби автора ѝ с 5 000 лв. 28-годишният Кристофър Галовски, по прякор Фараона, от град Кнежа направи своя версия на песента на Емил Димитров, а синът на естрадната легенда заведе дело.

Магистратите постановиха, че „Моя страна, моя… Германия“ вече не може да се излъчва и изпълнява и трябва да бъде свалена от всички платформи, където все още я има.

Пред камерата на NOVA Галовски сподели, че историята с песента му му е подействала положително, въпреки че ще трябва да си плати.

„Всъщност, за 5000 лв., тази реклама, която ми направиха – мисля, че си струва. Даже, бих дал още толкова, за да ме поснимат още два-три месеца”, казва музикантът.

Той твърди, че е имало опит да се разберат със сина на Емил Димитров извънсъдебно. „Имах обаждания от тях, но сумата, която искаха, беше много по-голяма от тази, която съдът определи да заплатя”, казва Фараона.

Самоукият музикант от Кнежа, все пак си е взел урок и не прави кавъри, а работи над авторска песен. Първо обаче ще си плати дължимото на Емил Димитров-син.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
8
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 месец
кАпейки в България сте едни абсолютни аутсайдери долу горе като този на снимката и неговата общност:):):)
23
3
 
6
 
! Отговори
Василев преди 1 месец
В България е хубаво да живееш, ако си мафиот ,мошеник и ром измамник, но ако си почтен работлив човек трябва да имаш късмет, ако работиш за себе си, не плащаш данъци и работиш по 12 часа на ден!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 25Кре.тенНаписал два реда и акъл раздава
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
24-ти. Много зле си с правописа. БАН ????
20
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само истината казва човека, в Германия има, в България няма или ти вземат труда и здравето, и аз затова съм в чужбина заради алчните софета, 6 човека вземаха заплата заради статиите и и научната работа ми в бан... 6 търтия... Напуснах и пуснах най яката си статия с моя адрес а не на института, тях ги уволниха от там,Моя страна моя чужбина, може Германия може където ви ценят и уважават но един ден като властта в България вече не е предателска а истински за хората ще помогна на България и хората
19
1
 
10
 
! Отговори
цепий преди 1 месец
Глобете го още веднъж Това малцинство Щом толкова иска да плати още 5 000 лв за една-две снимки
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нелигитимен съд = подривна дейност
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква реклама, бе ***!? Кой те знае теб, освен братята от махалата!? Друсай си чалгата пред себеподобните знай си мястото в ъгъла и не си надскачай нивото!
16
9
 
8
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 месец
А най смешно ми е кога руска кАпейка говори колко била бедна България:):):)Курса на рублата всеки може да го провери:):):):)Ей кАпейки нет нами такими пунтами:):):)
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малка е глобата за тоя ***. Вместо да се засрами, той пък видял, че му се прави реклама. Само човек без мозък в тиквата може така да разсъждава. На който му е блудкав оригинала, т.е. е като Фараона, да седне и да създаде нещо по-добро.
14
15
 
2
 
! Отговори
Чакракчия, 21 см преди 1 месец
Песента е прилежно свалена и запазена,за да дъни МОЩНО. И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ СЛУША ПОВЕЧЕ ОТ БЛУДКАВИЯ, ХОМО ОРИГИНАЛ!
13
1
 
12
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 месец
...Ше видиш след 2 седмици по Великден и почивните дни една седмица колко е най бедна България:):):)Всичките магистрали и КППта ше са блокирани от коли на бедните Българи:):):)
12
0
 
7
 
! Отговори
преди 1 месец
се правят от продажба на дюнер в Германия.
11
2
 
9
 
! Отговори
Така е преди 1 месец
От гледна точка на Фараона 5к инвестирани в реклама си заслужават за да стане известен.
10
10
 
8
 
! Отговори
... преди 1 месец
Е какво толкова е станало, политиците крадат и ограбват родината ни, това не е ли подигравка с народа? Най бедната страна в Европа с най крадливи политици. Това е срам и позор .
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хе, нали Фараона каза че е беден и няма пари да плати глоба, сега твърди че би дал още, понеже рекламата си струвала. Малко са му 5000 лв. Трябва да бъде забранен в ефира изобщо.
8
3
 
23
 
! Отговори
На това животно преди 1 месец
Му трябва обществено полезен труд - безсрочно на някоя кариера!
7
1
 
19
 
! Отговори
Отличник преди 1 месец
Този има 5 бинки да метне с усмивка, 'щото има повече от достатъчно бели скотове детос си плащат да го слушат. Та замислете се кой е виновен, който яде баницата или който му я дава...
6
6
 
30
 
! Отговори
гневен съм преди 1 месец
от поведението на един необразован,невеж и умопомрачен ц. г- анин.По моето младежко време,такова поведение на полуживотно,получов-е-к,беше немислим.Плюйте още оня режим,преди 1089 г.
5
3
 
21
 
! Отговори
адолф преди 1 месец
Фараоне, ела при мене ще те снимам без пари.Много доволен ще останеш.