Военна дисциплина и стратегия – атаката на руснаците в Марсилия

Видео показва стройната организация при боя срещу англичаните
14 юни 2016 10:03,
406

 Снимка: кадър Youtube

Въоръжени с бутилки, столове и метални колове, те тичат в темпо, приличащо на настъпване на армия за битка. Така изглеждат руските хулигани, щурмували улиците на Марсилия при боя с английските фенове преди мача между дърпжавите им в събота.

Видео, снимано с GoPro камера и качено в YouTube показва как хулиганите всъщност са вилнели из града. От заснетото става ясно, че и атаката е планувана, а целта е да се ранят максимално много английски фенове, пише Daily Mail.

На кадрите се вижда как в равно темпо руснаците тичат по улиците, а приближавайки англичаните взимат случайни предмети, с които да ги нападнат. Следва бой с бутилки по главите на англичаните, а когато някой е повален на земята, ритат жестоко.

Най-потресаващото от кадрите е, че никъде по улиците, по които тичат руснаците, не се виждат полицаи.

След грозните гледки в по улиците и стадиона на Марсилия UEFA заплаши да изключи Русия и Англия от Европейското при следващо насилие от страна на феновете им.

Вижте и въпросното видео:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като свърши "Евро 2016" ще видите същите "отпускари" на черноморието...по верижките с кръстоете на вратовете ще ги познаете....защото те са "по-православни от вас - путинофилите.
39
7
 
32
 
! Отговори
Това ги чака преди 7 години
Нека гейска Европа да свиква с новите реалности . Новите господари идват от изток. Меркел-доячка в Колима , Оланд - съдържател на публичен дом за китайски военни , английското кралско семейство-слуги на руски олигарх.
38
4
 
51
 
! Отговори
Пак глупости преди 7 години
Гледайте някой документален филм за английските футболни хулигани. Сравнени с тях, руснаците са мили и добри хора. Ако има топ *** в Европа, това е английския футболен хулиган.
37
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
маршове глупости, обикновено улично сбиване заснето с камера. Сигурен съм, че ако беша снимано "от другата" страна щеше да изглежда по същия начин.И двата отбора следва да се изключат от европейското за назидание на другите, и без това нищо няма да направят. Deutschland uber alles!
36
8
 
46
 
! Отговори
Тaзи жaлкa стaтия преди 7 години
е пореднaтa aнтирускa помия нa форумa !
35
47
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кримски практики - руски "отпускари" на "Евро 2016" ! За отбелязване е, че англичаните са със знамена, а руските батольони без,...доказателство за предварително планирано активнто мероприятие по кримски сценарий !
34
2
 
40
 
! Отговори
началото на края преди 7 години
Моля, следващия път сложете на актьорите надписи, за да разберем кой какъв е. Кой е от нашите и кой е англичанин!
33
2
 
29
 
! Отговори
тик так преди 7 години
Тази сутрин е обявена бойна готовност в въоръжените сили на РФ по заповед на президента Путин,провежда се внезапна проверка в всички родове войски.
32
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,,Вежливи фенове",а? Творете,творете Днес бг, ,,Америка за България" скоро,ще раздава премиите!
31
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО ТЕЗИ РУСНАЦИ СА ВЪОРЪЖЕНИ "С БУТИЛКИ, СТОЛОВЕ И МЕТАЛНИ КОЛОВЕ", ТО ТОГАВА, КАКВО БИХА НАПРАВИЛИ ИСТИНСКИ ВЪОРЪЖЕНИ РУСНАЦИ В МАРСИЛИЯ??????
30
0
 
64
 
! Отговори
:) преди 7 години
Според автора (преводача) руските фенове са предрешени СПЕЦНАЗ-овци, а англичаните - прекрасни млади хора, дошли спокойно да погледат мач. В следващото писание ще се промъкне тезата, че лично Путин е участвал в погромите :)Истината - англичаните винаги са вилнели безнаказано из Европа и сега си намериха майстора. И едните, и другите са ***, но толкова жалка пропаганда не бях чел напоследък. Вдигнете нивото. Пратете някой от писателите на обучение. Излагаме се.
29
30
 
7
 
! Отговори
Чапай преди 7 години
Ха! Обърнете внимание на почти еднотипното облекло на "вежливите". И всеки втори е с адидаски - китайски, естествено, от Илиянци.
28
0
 
39
 
! Отговори
Атанас преди 7 години
На британската *** трябва да и се припомни за Дойран...
27
39
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Животни. Абсолютни животни!Да ги товарят на влака и да си ги връщат откъдето са дошли. И доживотна забрана за влизане в Европа. Аз си водя децата на мач да гледат футбол, а не тия ***.
26
49
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повече от сигурен съм че ако това нападение го очакваха англичаните, ..... то резултата от битката щеше да е 3:1 за Англия !
25
8
 
63
 
! Отговори
Dolya преди 7 години
И с какво англичаните спечелиха симпатиите ви, драги читатели?! Седяха си кротко като агънца и хоп руснаците ги нападнали.Тези англични са едни мишоци, те могът да се пъчат само когато вадят нож на умряло куче.Жалка история е това ЕС , дори и феновете им са измислени.
24
2
 
38
 
! Отговори
за 90 минути преди 7 години
Путин е поздравил Меркел за това, че Германия е разгромила Украйна само за 90 минути!
23
9
 
56
 
! Отговори
прекрасна статия преди 7 години
Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме НАТО и Турция, станахме русофили и заобичахме Путин и Русия!
22
8
 
43
 
! Отговори
горчивата болка преди 7 години
Англичаните още не могат да преглътнат горчивата болка, когато в кримската война, руснаците разгромиха леката кавалерия на "Велика" Британия! И то с откраднатите от руснаците английски оръдия!
21
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХибридПутин анексира Франция !!!.............Зимбабве незабавно наложи санкции на Русия !!!