Военна дисциплина и стратегия – атаката на руснаците в Марсилия

Видео показва стройната организация при боя срещу англичаните
14 юни 2016 10:03,
406

 Снимка: кадър Youtube

Въоръжени с бутилки, столове и метални колове, те тичат в темпо, приличащо на настъпване на армия за битка. Така изглеждат руските хулигани, щурмували улиците на Марсилия при боя с английските фенове преди мача между дърпжавите им в събота.

Видео, снимано с GoPro камера и качено в YouTube показва как хулиганите всъщност са вилнели из града. От заснетото става ясно, че и атаката е планувана, а целта е да се ранят максимално много английски фенове, пише Daily Mail.

На кадрите се вижда как в равно темпо руснаците тичат по улиците, а приближавайки англичаните взимат случайни предмети, с които да ги нападнат. Следва бой с бутилки по главите на англичаните, а когато някой е повален на земята, ритат жестоко.

Най-потресаващото от кадрите е, че никъде по улиците, по които тичат руснаците, не се виждат полицаи.

След грозните гледки в по улиците и стадиона на Марсилия UEFA заплаши да изключи Русия и Англия от Европейското при следващо насилие от страна на феновете им.

Вижте и въпросното видео:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изгледах цялото видео. Нищо вярно няма в написаното в тази статия. Столовете бяха взети, за да ги използват като предпазно средство, заради хвърляните по руснаците предмети. Хвърляха ги тълпите англичани ....
19
7
 
59
 
! Отговори
Крим си остава руски преди 7 години
И с Марсилия и без Марсилия, Крим си остава руски!
18
6
 
66
 
! Отговори
Прословутите преди 7 години
английски хулигани от които всички трепереха се оказаха като нашите финландци-страшни са само в глутница и съотношение 10 към 1. В този случай си го търсеха, и си го намериха!Разбра се,че има хора,които няма да търпят изцепките и провокациите им,пък и не се впечатляват от славата им!
17
55
 
12
 
! Отговори
мда преди 7 години
Искам да видя сега дали организаторите са пичове.. Махнете братушките от състезанието поне да имат повод за бой :) и без това не им се отдава да ритат топката поне да имат причини да се дърлят...
16
3
 
63
 
! Отговори
комедия преди 7 години
Това да видеото отпред с стола е Путин а до него Шарапова бие шутове,ах тези лоши лоши и силни Руснаци бият агло саксонските гейове...не е Европейско,веднага санкции ....
15
69
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето така диваците от север отидоха да гледат мач в Европа !
14
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно,руснаците извадиха бомбички,димки и всякакъв арсенал,въпросът е,каква е тази охрана,в тази напечена ситуация,явно всеки джихадист може да проникне смного по-зли намерения...!?!
13
5
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ингилизите не могат да носят нито на бой,нито на пиене! Лигава работа!
12
72
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснака и в Европа да го пратиш си остава ***
11
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не видях никаква атака, освен опити за отбрана.
10
7
 
90
 
! Отговори
хибридна война преди 7 години
Вече стават смешни с атаките срещу Русия,четем и се смеем и започваме да харесваме все повече Русия!
9
8
 
78
 
! Отговори
Да го кажем направо преди 7 години
Някои немогат да проумеят-че руснаците са просто задружни-винаги ще си помагат в беда..........ама прмитите гей-мозъци немогат да проумеят че руснаците имат-чест и достойнство-родолюбие и гордост-взаимно уважение и братство.............................
8
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ясно е, че и атаката е планувана, а целта е да се ранят максимално много английски фенове, пише Daily Mail.Толкова ли са сериозни пораженията от влагата или ги дрогират с нещо специално на Острова?
7
1
 
96
 
! Отговори
dmx преди 7 години
Всичко е ясно, мирно разглеждащи забележителностите английски запалянковци, са били атакувани от преоблечени руски специални части.
6
0
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми да видят веднъж и английските пияни простаци какво е да те нападнат ей така, щот не ги кефиш. Те могат да вилнеят как си искат, *** ако някой друг ги пипне - вой до небето.Преди години в България един такъв подобен пиян запалянко минавал покрай кафене и му се сторила много добра идеята ьа хвърли паве по бармана. Човекът беше в средата на 20-тъкмо станал татко. Сега е инвалид. А запалянкото си е вкъщи.
5
8
 
82
 
! Отговори
да ама не преди 7 години
Ей само се чудят как да очернят Русия,какви ли не глупости се измислят и ще се измислят голям цирк....
4
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Англичаните остават зад решетките заради скапаните руснаци, които имат военна дисциплина.Горките англичани! Дано кралицата ги защити!
3
10
 
89
 
! Отговори
Гешев преди 7 години
Е как ви го родиха това главите бе, ***????Още малко ще напишете, че Путин е пратил взвод на ОМОН специално да бият английските хулигани!Големи акълии се извъдихте!група кан Телериг
2
9
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първите пребити са руски запалянковци,после естествено англичаните са яли дървото,но защо да не се използва случая за целите на хибридната война?
1
10
 
110
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Защо спестявате факта, че англичаните са нападнали първи с числено превъзходство 4:1 спрямо руснаците? Иначе е ясно, че това не са запалянковци, а зелени човечета, Путин ги е пратил да превземат Франция :)