Военна дисциплина и стратегия – атаката на руснаците в Марсилия

Видео показва стройната организация при боя срещу англичаните
14 юни 2016 10:03,
406

 Снимка: кадър Youtube

Въоръжени с бутилки, столове и метални колове, те тичат в темпо, приличащо на настъпване на армия за битка. Така изглеждат руските хулигани, щурмували улиците на Марсилия при боя с английските фенове преди мача между дърпжавите им в събота.

Видео, снимано с GoPro камера и качено в YouTube показва как хулиганите всъщност са вилнели из града. От заснетото става ясно, че и атаката е планувана, а целта е да се ранят максимално много английски фенове, пише Daily Mail.

На кадрите се вижда как в равно темпо руснаците тичат по улиците, а приближавайки англичаните взимат случайни предмети, с които да ги нападнат. Следва бой с бутилки по главите на англичаните, а когато някой е повален на земята, ритат жестоко.

Най-потресаващото от кадрите е, че никъде по улиците, по които тичат руснаците, не се виждат полицаи.

След грозните гледки в по улиците и стадиона на Марсилия UEFA заплаши да изключи Русия и Англия от Европейското при следващо насилие от страна на феновете им.

Вижте и въпросното видео:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
3
 
3
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
до 325И до тебя доберемся, ***!!!!
239
4
 
4
 
! Отговори
Ибане на блядове преди 7 години
Не трябва така да се отнасяме с ***,това че бяха бити и ***,а после им рязаха главите,не трябва да се гордеем и радваме на това!Оставете ги да се порадват,нападат някакви смотани тинейджери и пенсионирани счетоводители,нека се радват,не вярвам истинските английски хулигани да оставят нещата така!Абе пуснете им двама-трима чеченци и тия се ***!
238
3
 
11
 
! Отговори
ето кой пишел истори преди 7 години
До кензи #322Ти за Рамазан Кадиров и хората му ли отваряш дума ? Или ей тъй пак си смучеш от някъде инфо, да ставаш интересен . Щото това май са първите които влязоха на земя в Сирия ? А и другаде... Кажи сега как джалатите на ислямска държава рязаха глави, ама го кажи пак с патос и наслада.Въобще русофобия ли те измъчва или си просто куку.
237
2
 
4
 
! Отговори
... преди 7 години
Само се говори за страховито засилената охрана във Франция покрай европейското. Като гледам в самия център някви си хулиганчета си правят каквото поискат. Точно тук ако им изкочат 2 камиона жандармения това клипче няма как да го гледаме дори. Ще ги попилеят от бой. Така трябва да бъде. Агресията трябва да бъде СМАЗВАНА!
236
11
 
3
 
! Отговори
макензи преди 7 години
До 9К51кви братушки бе,тия ги биха и *** чеченците и после под строй им рязаха главите!Друго е да ти излезе закоравял английски хулиган,друго 19-годишен пиян от една бира сополанко или някакъв пенсионер на 70 години който гледа като препариран!Тия 19-годишшни кокичета са по 30 кила с дрехите,от една бира и незнаят къде са.
235
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето как се прави, първото е между фенове а второто просто за тренировка.Това не е футболен синдром, основата е друга.youtube. com / watch?v=N3OQXsmHpTEyoutube. com / watch?v=etwWfWYjOOY
234
3
 
19
 
! Отговори
9К51 преди 7 години
Тези английски *** си намериха майстора, бяха уплашили цяла Европа, където отидеха трошеха, биеха наред, но при братушките тези номера не минават! След кютека дано поне малко поумнеят ингилизите ... иначе пак ще има "урок" ....
233
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората са тренирани. Погуглете малко и ще намелите десетки клипове за организираните битки всяка събота в голямите руски градове. Има и участия от по няколко хиляди от двете страни. Това се е толерирало някога и в Германия и създаде най-силната тогава армия.
232
19
 
4
 
! Отговори
макензи преди 7 години
Хм,интересно ще стане око във Франция дойдат истинските английски хулигани,тия по 1,90,яките *** калявани всяка седмица във битки,а не тия английски туристи,19-20 годишни хлапета пияни от две бири и незнаещи къде се намират или некви 50-60 годзишни счетоводители и банкери!
231
5
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
сьщият случаи като с евровизията искат да махнат русия от надпреваратаполитическа провокация и говорене в бьлгария какво правят анг хулигани налиубиха едно момче
230
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, кво да ги правиш.
229
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
русoфилистика е пpост но за сметка на това е два пъти по-злoбен. Ще продадете майките и бащите си да оправдаете Пyтя и биещите се комплeксари на Европейското... нещaстници
228
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Abe nqmashe li edin da s manliher da gi izbie tiya piyani ruski soboki
227
1
 
4
 
! Отговори
по добре още можеш преди 7 години
До Анонимен#310Това няккво есе за стипендия ли е? Ммалко ми се струва изкуствено и доста познато.Да не си го копнал от някой колега?По добре е от предишния опит, виждам че си ме послушал за кока колата.Още трябва, трябва да е малко по свежо и да кореспондира поне донякъде с темата. Изпий още една кола и пак опитай. Ти можеш!Но да няма преписваници ,нали .
226
2
 
5
 
! Отговори
не не тъй не става преди 7 години
До Анонимен#308Слабо, изпий една кола и пак се върни .Довечера ще подремнеш
225
0
 
4
 
! Отговори
баба ти кралицата преди 7 години
Е можеш ли да ме наричаш травестит , аз дето съм те отгледала от парче овче месо !Аз мислех че тука тези поли на шотландски карета ви объркват мозъците, но ти доказа че и потурки да носи човек от проходилка , пак му е сложно със самоопределянето.Ох, туй проклятие на претрепаната принцеса не знам до кога ще ни преследва !
224
7
 
23
 
! Отговори
305 преди 7 години
Я разкажи по-добре за това как се цани да работиш за сорос против Родината си! Наркозависим ли си или спинозен или и двете?
223
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не отговаряйте на злобните русофобски коментари. Появиха се немалко съобшения, че Сорос е увеличил значително финансирането на НПО-тата с цел антируска пропагжнда. Очаква се в близките дни антируската пропаганда да достигне своя пик.
222
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
KAT RUSIYA DRUGA NEMA... YAKO PIE, YAKO BIE PRUV BANDIT E NA SVETA.
221
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забренетте НПО-тата, за да умрат и националните предатели- копелетата на сорос.