Военна дисциплина и стратегия – атаката на руснаците в Марсилия

Видео показва стройната организация при боя срещу англичаните
14 юни 2016 10:03,
406

 Снимка: кадър Youtube

Въоръжени с бутилки, столове и метални колове, те тичат в темпо, приличащо на настъпване на армия за битка. Така изглеждат руските хулигани, щурмували улиците на Марсилия при боя с английските фенове преди мача между дърпжавите им в събота.

Видео, снимано с GoPro камера и качено в YouTube показва как хулиганите всъщност са вилнели из града. От заснетото става ясно, че и атаката е планувана, а целта е да се ранят максимално много английски фенове, пише Daily Mail.

На кадрите се вижда как в равно темпо руснаците тичат по улиците, а приближавайки англичаните взимат случайни предмети, с които да ги нападнат. Следва бой с бутилки по главите на англичаните, а когато някой е повален на земята, ритат жестоко.

Най-потресаващото от кадрите е, че никъде по улиците, по които тичат руснаците, не се виждат полицаи.

След грозните гледки в по улиците и стадиона на Марсилия UEFA заплаши да изключи Русия и Англия от Европейското при следващо насилие от страна на феновете им.

Вижте и въпросното видео:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руски хулигани ?? английски фенове ?? явно сте се объркали тотално. думата hooligan е с английски корен) Трябва да коригирате на "руски фенове" и английски пияни хулигани" . Всички медии рапортуват къде са пили англичаните в Марсилия преди мача - пъб "Кралица Викторияи други пъбове по крайбрежната улица. Руските фенове не са пили никъде. Били са нападани и обиждани преди и след мача. Руснаците имат чест за разлика от тъпите *** и имат право да я защитават.
179
5
 
12
 
! Отговори
спри се усмири се преди 7 години
До Анонимен#235Е да ама руснаците не са английски хулигани и не се "репчат" . Тъй че всичко ще трябва да е спортсменско с тях . В залата, както се полага . Абе има начин . Пред компа сме големи мъже , айде .И не знам защо реши че тъй наречените "русофили" са стари и немощни . В България всички са русофили тъй да се каже . Президента обединител,например, това не го вдяна .Стана малко отегчителна тая препирня.Не мислиш ли.
178
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 234!Не е проблем да са русофили! Всеки има право да бьде какьв то си иска! Но истината е че са *** които пишат срещу заплащане а не че са русофили!
177
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Россия! Слава! Напук вся педеурасткая бля.!
176
0
 
3
 
! Отговори
спри се усмири се преди 7 години
До Анонимен#231хахаха Как да те познаем, на баба меца ли приличаш . Между другото не е трудно да срещнеш истински руснаци и да си примериш самочувствието. Няма нужда само да се надъхваш пред компа. Може да прегрееш , а може и да ти хвръкне запушалката .
175
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурен ли си, че точната дума е ,,екстрадиран'', невежи 230? А цивилизованите орди от Запада какво ще ги правите? Ще им насъскате някое афганистанско емигрантче с М 16 и Колт, може би? Ефективно е!
174
0
 
0
 
! Отговори
разпалване на омраза преди 7 години
Етичен кодекс на българските медии2.6 Престъпления и жестокост:2.6.4 Ще се въздържаме от възхваляващо или придаващо излишна сензационност отразяване на престъпления, насилие и жестокост.2.6.5 Ще внимаваме да не бъдем използвани за платформа от онези, които насърчават, подбуждат или прилагат насилие
173
1
 
1
 
! Отговори
ясно се определи преди 7 години
До Анонимен#226Разбрахме че нещо си правил на сън. Другото трудно се разбира. Но нещо ще да е като домашно-форумен бабаитлък .
172
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бой по манерките на краварите
171
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до анонимчо плъховДоста нагли русофилски муцуни сън разбил, ама разбиването на твоята ще направя с голям кеф. И ще спра докато не препсуваш три пъти и Русия и Путин. Понял бля?
170
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А освен да натупат наглите империалисти, владели и източвали цял свят векове, някакви погроми извършили ли са руснаците? Не, не и не! Културно са употребили алкохол и са пазили имуществото, честта, живота и достойнството на френската държава.
169
1
 
24
 
! Отговори
рускиня преди 7 години
До Сделано в СССР. Интересно кой точно счупи черепа на българин -барман? Англичанин. Кой уби абитуриент в Дружба - американец. Кой наръга с ножа българин - австралиец. *** си бил , тъпан и е останеш. Следващ бит ще бъдеш ти - от културни европейци.
168
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са руснаци, а маскирани като руснаци френски полицаи, за да ги натупат по руски без оглед на човешки права, разрешени от закона средства и подобни мърлящини, да не стане скандал между Англия и Франция и най вече да не прогонят туристите.Така преди години ,,миньори' със сапове млатиха протестиращите срещу Чаушеску. Френските шефове се изцепиха, че тези руснаци били сякаш специално обучени, затова било много трудно да бъдат задържани.
167
1
 
6
 
! Отговори
до анонимчо плъхов преди 7 години
До Анонимен#216На овцете на село ще говориш на "бе". За четенето съвета си го ползвай сам , може и репортажи да гледаш ако си само писател а не си читател. И по-леко с умалителните и определенията , зад компа не става да се правиш на мъж. Нали.Пак ще попитам, това джентълмени ли са според теб, защото самата английска преса ги определя като "хулигани". Самите англичани се срамуват от тази *** на обществото им.Апропо , омразата не прави никого човек . Най-малкото нормален.
166
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега разбрахте ли,верни питомци на *** и евр***гейските ценности,че даже и френската полиция се е сдушила с Путин,като пета колона на руснаците.Свърши се с Г***йландия - само руските футболни фенове са достатъчни да я срутят.Няма нужда даже от армията.А след това,заедно с бягащите през океана увруспийци,за спасение в кравария,ще навлязат и при краварите.Сега разбрахте ли,каква хибридна война е приготвил Путин на меките западни китки.Цялата им *** ПРО да си я заврат на сенчестите места.
165
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този с многото "А" да не е от гей парада?
164
14
 
12
 
! Отговори
Сделано в СССР преди 7 години
При тъпите руснаци е обичай да пият и да налитат на бой! Нация която не пие вода не струва пет пара.
163
3
 
8
 
! Отговори
почнаха всякакви преди 7 години
До Анонимен#212"Английските футболни хулигани изобщо не са допуснати да Франция"Ти с кого спориш, с цялата световна преса която отразява погромите в Марсилия ли ? Или това е според теб са обичайни обноски на английски на типични английски джентълмени .
162
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да пишете на стадиона са били англичаните защото са обиждали Путин. А нашичкият президент дали някои ще го защити?
161
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До anonimenАнглийските футболни хулигани изобщо не са допуснати да Франция, бе умничко русофилче.