Военна дисциплина и стратегия – атаката на руснаците в Марсилия

Видео показва стройната организация при боя срещу англичаните
14 юни 2016 10:03,
406

 Снимка: кадър Youtube

Въоръжени с бутилки, столове и метални колове, те тичат в темпо, приличащо на настъпване на армия за битка. Така изглеждат руските хулигани, щурмували улиците на Марсилия при боя с английските фенове преди мача между дърпжавите им в събота.

Видео, снимано с GoPro камера и качено в YouTube показва как хулиганите всъщност са вилнели из града. От заснетото става ясно, че и атаката е планувана, а целта е да се ранят максимално много английски фенове, пише Daily Mail.

На кадрите се вижда как в равно темпо руснаците тичат по улиците, а приближавайки англичаните взимат случайни предмети, с които да ги нападнат. Следва бой с бутилки по главите на англичаните, а когато някой е повален на земята, ритат жестоко.

Най-потресаващото от кадрите е, че никъде по улиците, по които тичат руснаците, не се виждат полицаи.

След грозните гледки в по улиците и стадиона на Марсилия UEFA заплаши да изключи Русия и Англия от Европейското при следващо насилие от страна на феновете им.

Вижте и въпросното видео:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
2
 
15
 
! Отговори
баба ти кралицата преди 7 години
до анонимния плъх #297Щом хулиганите на Англия имат забрана да пътуват(!?) , тези които обръщат Марсилия с главата надолу какви са, мушморок сладък, да не са студенти от Кеймбридж . Нормалните англичани ги направи на прасета, не знам защо се изкарваш техен адвокат.И не обиждай, ти си никой.
219
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До шорошките тикви--291;Голям сербезлик. Той и Касапина Марш. Жуков се хвали че като млади на село през свободното си време се биели с юмруци за развлечение.
218
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А и още нещо за русофили, първата държава която признава България след обединението е ...Англия. Факт!
217
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До русофилчетата /нац.предатели/ 2000 фена на Англия имат забрана да пътуват в чужбина. Там хората работят за това докато руснаците си пуснаха *** из Европа.
216
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 278--284;Ленин живял в Швейцария и Германия. Бил е приятел на Мусолини , който преди да стане Фашист е бил Социалист. След революцията живял в СССР но се отвратил от социализъм.По настояване на Ген. Лудендорф на Ленин му дават 70 милиона марки да дестабилизира Русия и да я изкара от войната.Като живя в Швейцария защо не направи и Русия такава ами я Бастиса нацяло.Толкова може 1 *** сифилистик.
215
3
 
8
 
! Отговори
Като цяло преди 7 години
Такива просташки глутнически изпълнения в толкова голям мащаб, на турнир от такава класа, не помня досега да съм виждал ! В какво превръщат спорта тия хора, това война ли е ?!!!
214
10
 
20
 
! Отговори
До шорошките тикви преди 7 години
Нали много лаехте срещу Русия и руснаците... Май ви изнесоха открит урок. И както чета никак не ви е харесал. Това ви е за да знаете с кого си имате работа "цивилизовани" китки.
213
5
 
4
 
! Отговори
Русия преди 7 години
Аланглета :)
212
5
 
20
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Английските хулигани от 80-те години може би щяха да са сериозен съперник на руските,ама сегашните ***.д.алчета просто не стават!Затова и ядат бой на почивки,а в Турция и по-лоши неща(хи-хи).
211
3
 
20
 
! Отговори
Провокации преди 7 години
Не отговаряйте на злобните русофобски коментари. Появиха се немалко съобшения, че Сорос е увеличил значително финансирането на НПО-тата с цел антируска пропагжнда. Очаква се в близките дни антируската пропаганда да достигне своя пик.
210
3
 
11
 
! Отговори
до 283 преди 7 години
Аз също съм за закон за лустрацията. Тогава такива "бивши" комунисти като Плевела, ББ, костов и прочие нямаше да застанат начело на д0ържавата.
209
0
 
12
 
! Отговори
до 278 преди 7 години
Че нали революцията на комунистите бе подплатена от запада. Ленин живееше в Автстро-унгария и бе спонсориран от запада, за да унищожи Руското царство, а Сталин е грузинец.
208
4
 
6
 
! Отговори
до 276 преди 7 години
В Кримската война на страната на Русия воюват около 4 000 български доброволци.
207
2
 
13
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Англичаните си вилнеят още от времената,когато руснаците въобще не можеха да ходят по света!Примери колкото щеш.В Марсилия вършиха поразии дни преди руснаците да дойдат и да им натрият носовете.Впрочем местните,на които им писнаха английските безчинства,не проявиха евроатлантическа солидарност и се намесиха на страната на руснаците.Факт е,че единствено турци и руснаци досега са оказали твърд отпор на англичаните.Разбира се тези неща не бива да се толерират и двете страни трябва да си понесат н
206
2
 
11
 
! Отговори
Провокации преди 7 години
Не отговаряйте на злобните русофобски коментари. Появиха се немалко съобшения, че Сорос е увеличил значително финансирането на НПО-тата с цел антируска пропагжнда. Очаква се в близките дни антируската пропаганда да достигне своя пик.
205
9
 
6
 
! Отговори
крим преди 7 години
Руснаците още ги боли за кримската война през 19 век... тръгнали срещу цивилизования сват. Да си стоят на изток.
204
5
 
3
 
! Отговори
До 271 преди 7 години
Капитан Петко войвода ли имаш предвид или капитан Коста Паница? Убити от русофобите!
203
8
 
9
 
! Отговори
сс преди 7 години
Руснаците когато и да ги изхвърлят , все ще е късно.
202
0
 
5
 
! Отговори
до 261 преди 7 години
Отложената дисквалификация важи само в рамките на стадиона. Сметките ще се разчистват по улиците.
201
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Англетата са си го получили. Десетки години наред тормозят всички страни по света със своите изцепки. Така стана при трагедията на стадион Хейзъл преди години, когато играха Ливърпул и Ювентус с не малко жертви, след това в Англия на финала за купата пак множество смъртни случаи. Някой трябваше да ги респектира с бой, за да бъдат тихи английските запалянковци.