Зловещо! Малката Дамла убита по поръчка на майка си?

Садет Муса е в ареста заедно с още петима заподозрени за убийството
100
Зловещо! Малката Дамла убита по поръчка на майка си?
Снимка: Facebook

Майката на 7-годишната Дамла, намерена удушена в дома си в Момчилград, е била задържана заедно с още поне 5-има души, съобщи “24 часа" като се позова на  достоверни източници в полицията.

Садет Муса е заподозряна, но не за смъртта на детето ѝ, а за поръчителство.

Още по темата

Криминалистите обаче са категорични, че това не е единствената версия, по която работят.

Всички арестувани се разпитват, затова и вчера никой от тях нямаше повдигнати обвинения от прокуратурата.

Садет Муса е била арестувана в неделя вечерта. Все още няма повдигнато обвинение и срещу задържаната също в неделя вечер близка приятелка на майката. Тя е отказала да говори въпреки продължилите с часове разпити.

На дълъг разпит е била подложена и майката, която е открила трупа на момиченцето си в неделя сутринта, връщайки се от нощна смяна.

Още днес ДНК материал, иззет от тиксото, а и от други предмети при огледа, щял да бъде даден на Института по криминалистика и криминология (НИКК), или на частна лаборатория.

В Момчилград се появи слух, че в предприятието, където е работила майката на момичето, не е имало нощна смяна в събота срещу неделя. Работещи в завода, който се намира между Момчилград и Кърджали, обаче опровергаха мълвата.

Те потвърдиха, че Садет Муса е била на работа в нощта на престъплението. Полицията дори иззела видеозаписите от камерите на портала, които записвали влизащите и излизащите през външната врата на предприятието.

Жилището в центъра на Момчилград, в което беше открит трупът на Дамла, остава запечатано от полицията.

Входната врата е опасана с полицейска лента и се охранява денонощно от полицай. По нея няма видими следи от проникване чрез взлом. В апартамента се допускат единствено криминалисти. В неделя са извършени няколко огледа, включително и през нощта.

В петък Дамла и майка ѝ ходили на тържество за Нова година в училището на детето. Присъствали твърдят, че двете били в отлично настроение и изглеждали щастливи.

Дамла била любимка на връстниците си. В неделя трябвало да бъде на рожден ден.

“Всички деца непрекъснато питаха къде е Дамла и кога ще дойде. Не знаехме как да им обясним случилото се. Децата играеха, а ние излизахме от заведението, за да си поплачем”, разказаха майки, присъствали на рождения ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
22
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези се занимават масово с така наречените "черни магии". Кой знае на кого отмъщава тази ***. Сигурно на мъжа си, който е в чужбина. Уникални подлеци са турците!
9
4
 
28
 
! Отговори
Старшина Петров преди 6 години
Как така отказала да говори, да не им е наводнено мазето?
8
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз на мястото на майката бих съдилиа до дупка медията, уронваща авторитета й още преди да е минало разследването и делото.
7
24
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички источни народи са прекалено емоционални и "чувствителни". Имам предвид, че от емоции са способни на всичко. Вижте само туските сериали: любов, стрелби, отвличания и отмъщение. Понеже друго нямат, останала е само криворазбраната ЧЕСТ.... Пълни пещерни хора! Турчинът или е приятел на 100% или враг. Няма средно положение! Живеят на стада. Всеки знае всичко и се бърка в живота на другия. Пълни питекантропи!
6
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива са ценностите на Тикволандците.
5
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли един журналист да падне толкова ниско?Егати лицемерната медия. Слагат звездички на обикновени думи, а пишат г.адни клевети за хората
4
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
mirnata religia v deistvie.....
3
17
 
13
 
! Отговори
1,2 ма цунят по гъзо преди 6 години
TЪПAHАРИ- 1,2!!!!
2
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го вярвам това и ще подкрепя майката финансово да осъди всяка шu6ана медия, тиражирала тази отвратителна версия.
1
42
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредно доказателство че турците са И3POДИ