Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...

Майката на момичето му дала ден по-рано 50 лв., той дошъл за още
Обновена: 21 дек 2017 15:00 | 21 дек 2017 15:00,
162
Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...
Снимка: "24 часа"

Мехмед, братовчедът на Дамла, който бе арестуван за убийството й вчера, е търсел пари в дома на роднините си. Малкото момиченце обаче го видяло и той я убил.

Това ставало ясно от признанията на младия мъж, пише rodopi24.

Майката на Дамла дала в събота 50 лева назаем на племенника си Мехмед, а часове по-късно той влязъл в апартамента в блок "Слава" в центъра на Момчилград да търси още пари.

Още по темата

При тършуването призори в неделя обаче от шума се събудила 7-годишната му братовчедка.

Мехмед удушил Дамла, а после облепил главата й с тиксо. Нямал време да тършува из жилището, избягал навън и се скрил.

След 7.30 часа се появил в Спешното отделение на болницата в Момчилград.

Тези признания направил самият заподозрян за жестокото убийство в Момчилград.

Както Dnes.bg писа майката на Дамла, Садет Мусаы бе освободена от ареста днес. Тя бе арестувана заради това, че е оставила детето си без надзор и така го е подложила на опасност.

Жената излязла от ареста по чехли и тръгнала в неизвестна посока и се разминала с близките си. Те се насочили към болницата, предполагайки, че жената е тръгнала към моргата да прибере трупа на дъщеря си.

Садет Муса успяла да стигне до Момчилград с такси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
28
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Аз не съм привърженик на линчуването, но в случая на Мемедчо може да се направи едно изключенийце...Най-вероятно е наркоман, типично поведение на наркоман, който търси пари за поредната доза.
59
4
 
24
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До ШопаШопе-все пак става въпрос за племенник на майката.Защо да не му дадат ключ? И моя племенник е като у дома си в моята къща.Откъде да предположат, че е такъв ***?Жалко, че задържаха майката , не й стига болката от смъртта на дъщера й, а сега и това.
58
3
 
23
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
Абе в крайна сметка този трябва да се съди до живот или да го предадът на Момчилградчаните... А за майката, мисля, че цял живот няма да забрави тази си грешка, че не е потърсила алтернатива за да не го остави само! Може би е търсила ама не намерила... Незнам... Язък за макото сладурче!
57
6
 
22
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Не мога да си представя да оставя момиче на 7 г. само цяла нощ, при положение, че този *** на снимката живее в съседство и има ключ. Всъщност кой и защо му е дал възможност да влиза когато си иска в жилището?
56
2
 
41
 
! Отговори
Баща на малко дете преди 6 години
Само човек без дете казва, че е ок да остваиш едно 7 годишно дете само през нощта в къщи. Само човек без дете не знае колко са малки в децата в тази си възръст. Та те са едва 1-ви клас. Само човек без дете не знае как би се притеснявал родител да остави само дете през нощта. Всеки е силен на приказки, но в реалността е различно. не бъркайте времето при комунизма със сега. И аз съм се прибирал в 1-ви клас с ключа на врата, но сега е различно и хората са различни...
55
4
 
14
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
До ЕКолега, от колко време я няма бабата??? От къде знаеш, че не го правила... 1 ден 2 дена да е така както казваш ти...Ама дори и да ти е роднина, идва време където човек не иска да ги ангажира! Може би е нещо такова!!! Да ти кажа ли нещо ние турците не обичаме да си оставяме децата у някой, освен бабите, по скоро трябва да се научат още от малки да се оправят сами!!! Или въобще да си оставяме децата особено в домовете! Я виж в България в домовете колко деца от турския етнос има!!!?
54
4
 
14
 
! Отговори
коко преди 6 години
Чудно как да се изхранва човек който има дете . Освен да стойм удома и да ни храни тиквата
53
4
 
13
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Лъже. Да мърсува с детето е влязъл ***.
52
3
 
14
 
! Отговори
попо преди 6 години
Арестуват жената е ходи на работа хахахахах БОЖЕ !!
51
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мене са ме оставяли сам, но с триста уговорки да не отварям на никого и никой, освен родителите ми и баба ми нямаше ключ.Ако е вярно, че тази е мащеха, ясно е, че не може да мисли като майка.
50
3
 
13
 
! Отговори
Е преди 6 години
До Анадолецс една заплата не може, макар,ч е мъжът ѝ е работил в Белгия и там заплатата не е като българските, а синът ѝ е работил в Турция. Те парите никога не стигат но защо не е завела детето да спи при роднини. Оказва се, че брат ѝ, бащата на Мехмед е живеел със семейството си на 700-800 метра. Какво пречи детето да преспи през нощта у вуйчо си. Или при някоя приятелка или съседка.Има нещо гнило в цялата работа.
49
1
 
10
 
! Отговори
Йово преди 6 години
Не превръщане една трагична лична драма в политика!
48
2
 
27
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Има една голяма трагедия. Каква е причината, ще се разбере. Засега виждаме поредния случай на психиатричен проблем, на което традиционно не се обръща внимание у нас. Хиляди са като Мехмед - огледайте се в автобуса, трамвая ... . Моля ви за друго - не говорете глупости за българските турци. Едни от най-свестните българи са. Имам чувството че половината плювчовци не са излизали извън околовръстното на София. Бог да прости детето, на виновните ще се върне, ако не в този, то на онзи свят.
47
1
 
9
 
! Отговори
. преди 6 години
Доживотен затвор или ликвидиране за този !
46
2
 
14
 
! Отговори
1488 преди 6 години
горката жена, не стига че детето и мъртво, ами ивалеста ядържат толкова време
45
13
 
9
 
! Отговори
До 66 преди 6 години
Ти какво си направил с детето си, та на 7 години е такова, каквото го описваш?! Мен са ме оставяли сам още на 5 годишна възраст, аз също съм оставял децата сами на 6-7 годишна възраст и нищо от това, което пишеш не се е случвало и даже и през ум не ни минаваше, че може да се случи. Всичките хора които познавам бяха по същият начин. Сега е друго - законът те задължава да лишиш детето от самостоятелност до 12 годишна възраст със всичките негативни последствия от това.
44
2
 
18
 
! Отговори
този е психо преди 6 години
Хайде сега някой да зададе правилните въпроси! Защо този откачалник не е бил в психиатрия? Деянието му е на луд човек, не на нощен крадец. Колко още психари ей така си се разхождат и няма как да бъдат хоспитализирани защото имали права? Има ли някъде статистика колко % от населението е тотално изтрещяло? Аз поне редовно се сблъсквам с отявлени луди и си работят в държавната администрация и частни фирми и си кукуригат без да си пият хапчетата
43
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
егати трагедията :(тия политици дотам докараха народа - бедност и оскотяване.ГЕРБ, БСП, ДПС...
42
5
 
11
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Абе, това "признание" меко казано "куца" и лесно може да се изтръгне от 17г. уплашен младеж заобиколен от големи и сърдити "батковци и чичковци".Сега остава да го "освидетелстват" и - "хем агнето цяло, хем вълкът сит"Абе има нещо гнило в тази история.Без свидетелски показания - на близки, приятели, съученици, съседи или например отклонения в поведението му - сприхав, агресивен, употребяващ наркотици психически отклонения и разстройства - и неопровержими улики (историята с тиксото е наивна)
41
5
 
10
 
! Отговори
До 65 преди 6 години
И викаш на 7 години вече трябва да може да се справя само, евала на тебе, преди години имаше един случай дето една си беще оставила 3-те деца сами и те си играли и направили пожар....