На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година

Инвеститор/и заложиха за луд скок на криптовалутата
Обновена: 22 дек 2017 07:13 | 22 дек 2017 07:10,
119
На бас, че биткойнът ще удари $50 000 в края на 2018 година
Снимка: visualhunt.com

Неизвестен инвеститор или група от инвеститори са направили залог за 1 млн. долара, че биткойнът ще поскъпне до края на следващата година до 50 000 долара - близо три пъти над текущите цени според фючърсните и спот пазарите на водещата криптовалута, съобщава "Уолстрийт Джърнъл", цитиран от БНР.

Още по темата

Ежедневни записи за търговия, публикувани в сряда вечерта от LedgerX, стартиращ електронен пазар за биткойн деривати, показват, че неидентифициран търговец или група от търговци са закупили биткойн "кол" опции (право за покупка на биткойн в бъдеще на дадена цена) с падеж през декември догодина.

Самият залог е за "кол опции" в цена на биткойн от 50 000 щатски долара, като подобен залог е първият по рода си на борсата LedgerX.

За тези биткойн опции са били платени малко под 1 млн. долара в рамките на последните 24 часа, като не е ясно дали става въпрос за една, или пък за няколко търговски сделки.

Към момента един биткойн се търгува за 16 844 долара, а дали ще стигне до космическите висини от 50 хиляди, ще разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и Анжел едно време тъй разправяше, ама някои хора още не могат да забравят стентовете след инфарктите. А иначе, изпълнителният директор на един от най- големите трейдъри на биткойн онзи ден си ги продаде всичките и каза, че нямало в момента по- високо рискова инвестиция. Нали знаете, че балонът се надува само до едно ниво, после гърми...
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето за това Маркс казваше да се изземат парите, а притежателите им да се набият на кол. Бит Коин, абе бой бе!
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност нищо не се е случило. Вдигнат е малко спекулативен шум, като противодействие на лошите новини напоследък за биткойн. Един вид опит за качване на рейтинг. Кол опцията може да се отмени във всеки момент с малко неустойка. Реална голяма сделка няма.
2
6
 
19
 
! Отговори
Бай-Кольо преди 6 години
Тия Фафли сме ги яли вече...още ни нагорчават.
1
7
 
21
 
! Отговори
Първи преди 6 години
Лудост за луди, които не си знаят парите