Цветанов за убития Христов: Притесняваше се за "Наглите"

Не е споделял за евентуални заплахи, добави той
9 яну 2018 17:15,
147
Цветанов за убития Христов: Притесняваше се за "Наглите"
Снимка: Архив, Булфото

Убитият Петър Христов не е споделял, че е бил заплашван. Единственото му притеснение е било относно "Наглите", тъй като е спомогнал за тяхното залавяне. Това стана ясно от думите на лидера на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след КСНС при президента.

Още по темата

"Имахме възможност с неговата гражданска позиция да се разкрият тежки криминални престъпления. Ако мотивът на това престъпление е ответна реакция, това не е добър знак за държавата и обществото", коментира Цветанов.

"Не е бил свързан с някакви престъпления, за да можем да бъдем укорими или служителите, които са имали възможност да работят с него. Никога не е споделял за евентуални заплахи. Единствените му притеснения бяха по отношение на "Наглите", когато излезе, че той е подпомогнал разследването", добави той.

Цветанов уточни, че Петър Христов не е бил член на ГЕРБ или кандидат за депутат, а симпатизант. Той допълни, че е правил едно единствено дарение за партията, което е декларирано в Сметната палата, но никога не е имал политически амбиции.

Вторият в ГЕРБ настоя, че Петър Христов е достоен човек.

"Именно Петър Христов е човекът, помогнал на семейството на Мануела Горсова. Бил е винаги много ангажиран с великотърновския регион. Уучаствал е в много благотворителни акции, но никога не търсеше публичност за това, което правеше", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупусти все едно не може да изчезне като галевите пълни глупусти !
44
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле-ееее! Виждате ли разликата когато решат да величаят или оплюят някого! Оня Горски човек какъв ли злодей не го изкараха - блудства, изнасилвания, Чуждестранния легион. хапвал за закуска крехки момиченца, стрелял по ламарина, нямал документи и адрес, крил се 2 петилетки и не влизал в затвора, изтрепал всички жертви, грозен, зъл, потаен, сприхав, похотлив.... А тук имаме светец!
43
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бръснача на Окам: Има "Наглите" и тоя на снимкат е част от тях.
42
0
 
23
 
! Отговори
иойп преди 6 години
Цяло търновско викат на този на снимката Цоко-***
41
0
 
20
 
! Отговори
Бръснача на Окам преди 6 години
До wwwНяма "Нагли" има организирана престъпност. Както АлКайда стана ИДИЛ. Цоко не може да го проумее. Един човек който е имал вземане -даване с Нагли ще има същото и с други подобни. Е те го гръмнаха.
40
0
 
8
 
! Отговори
по-далечен преди 6 години
До АнонименИменно! Защо излизат и "Наглите" и "Килърите", ЗАЩО и как???
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 39"Цитат по Цв. Цв.: "Гръбнакът на организираната престъпност е прекършен."Правилния цитат беше: Гръбнака на Октопода е прекършен. Не са го учили в спортното училище, че октопода е безгръбначен. Та това е явно причината за съществуването му все още.
38
1
 
34
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Ами, като е бил толкова добър и честен бизнесмен помагащ на следствието възниква въпросът - Защо не го опазихте, бе Цвък-Цвък???Или може би е знаел твърде много за миналото и за връзките ви с "подземния свят", за "чадърите" и "обръчите"!?Май ще трябва да питаме кураторите ви от ЦРУ-то с "папката", която притежават за Буда-лата, а със сигурност вече и за Цвъкито.
37
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова хвалби се изсипаха за господин Христов и вече се чудим зашо той не е поне втория човек в Герб, а ето това недоразумение! Видяхте ли клипа където Веселин Маринов го назначи за топ певец. Слави Трифонов дори по малко дразни.Цецун реве като магаре, че и си ръкопляска сам!
36
0
 
21
 
! Отговори
www преди 6 години
У мен възникват някои въпроси след това недоразумно изказване на Цветан Цветанов:1. Как "Наглите" ще отговорят, когато са бити и пребити и в панделата? Да не би да има някой на свобода?2. Кой и как е пращал инфо към "Наглите" едно време, пък убития обратно - получавал инфо от тях? Кой е информаторът или информаторите?3. Калин Георгиев (бившият МВР шеф) защо още не е арестуван за малоумното си изказване по телевизията през месец септември миналата година?
35
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цитат по Цв. Цв.: "Гръбнакът на организираната престъпност е прекършен."Край на цитата и без по- нататъшни коментари по темата!
34
0
 
27
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Цоко явно е очаквал някой първо да плаши а после да стреля. Цоко, Цокооо *** си беше *** си остана
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Притесняваше се за "Наглите"Ами да бяхте свалили охраната от Доган и да я сложите на Христов. Или пък това вас ви притеснява.
32
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 90-те мутрите се трпеха по улиците и рекетираха, но поне не бяха в парламента, правителството, правоохранението...
31
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрите хора никой не ги убива другарю физкултурник. Защо не убиват клошарите дето ровят по кофите? Защо не убиват тези дето едвам свързват двата края и се чудят как да си изхранят семействата? Защото не са замесени в тъмни афери другарю физкултурник. С какви мангизи този е забогатял от пестене от закуски ли? Защо един обикновен човек не можа да се дореди до властови позиции? Защото вие синовете и щерките на старите комунисти пак сте на власт? Нали комунизма умря а социализма е недоносче?
30
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАБорисов никога няма да се подаде. Защото спатиите му са зад Океана, и затова Цецо всяка година го канят там и му подават жокерите. Та на Борисов не му остава друго, освен да мълчи и да чака.
29
0
 
25
 
! Отговори
по-далечен преди 6 години
Каквото и да е оръжието очевидно добре е сработило в ръцете на килъра. Тези пистолети са трудни за употреба от такава дистанция и точните попадения в група с такова оръжие от такава дистанция говорят за човек с много добра подготовка и практика с въпросното оръжие, тъй като то не не е типичен избор за стрелба от дистанция, освен ако не е принципно предпочитано от стрелеца... Оръжието е рядко срещано у нас, но се използва мнго от сръбски и хърватски бивши военни преквалифицирали се в килъри
28
40
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Цветанов е в основата на успешното управление на ГЕРБ... - не случайно позитанци се стремяха със всички средства да набият клин между него и Борисов, но Борисов не се подаде...
27
0
 
11
 
! Отговори
1 преди 6 години
Еха,ами сега,,Ко првим насетне,Тез нагли били мого нахални.....Ко праим насетне.....Дали да не започваме да се замисляме за бъдещето,И ка отново продължим да бъдем безсмъртни ко праим.Тук вече не следват точки или запетай-следва Въпросителна.
26
0
 
55
 
! Отговори
ПП преди 6 години
И това доживяхме. Бивш вътрешен министър, председател на парламентарна група да казва за бившият съдружник на Поли Пантев, че е бил достоен човек!Мъкар мъка.Надежда всякаква забравете и към Терминал 2 се отправете!