Цветанов за убития Христов: Притесняваше се за "Наглите"

Не е споделял за евентуални заплахи, добави той
9 яну 2018 17:15,
147
Цветанов за убития Христов: Притесняваше се за "Наглите"
Снимка: Архив, Булфото

Убитият Петър Христов не е споделял, че е бил заплашван. Единственото му притеснение е било относно "Наглите", тъй като е спомогнал за тяхното залавяне. Това стана ясно от думите на лидера на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след КСНС при президента.

Още по темата

"Имахме възможност с неговата гражданска позиция да се разкрият тежки криминални престъпления. Ако мотивът на това престъпление е ответна реакция, това не е добър знак за държавата и обществото", коментира Цветанов.

"Не е бил свързан с някакви престъпления, за да можем да бъдем укорими или служителите, които са имали възможност да работят с него. Никога не е споделял за евентуални заплахи. Единствените му притеснения бяха по отношение на "Наглите", когато излезе, че той е подпомогнал разследването", добави той.

Цветанов уточни, че Петър Христов не е бил член на ГЕРБ или кандидат за депутат, а симпатизант. Той допълни, че е правил едно единствено дарение за партията, което е декларирано в Сметната палата, но никога не е имал политически амбиции.

Вторият в ГЕРБ настоя, че Петър Христов е достоен човек.

"Именно Петър Христов е човекът, помогнал на семейството на Мануела Горсова. Бил е винаги много ангажиран с великотърновския регион. Уучаствал е в много благотворителни акции, но никога не търсеше публичност за това, което правеше", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде почна се с убийствата на гербаджийската мафия, въпросът в само кой ще бъде следващият?
64
0
 
25
 
! Отговори
До Цветанов преди 6 години
Господин Цветанов,Ако имаше държава отдавна полиция собт и армията трябваше да се задвижи та нали в София са десет човека който са способни на това?!!! Десет човека с тъмно минало поредни номера на автомобилите с който се движат?!!! Отдавна трябваше да са в ареста поне за 72 часа!! Но явно няма политическа воля няма!!!!!!!
63
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По Нагъл от Цветанов няма..
62
0
 
25
 
! Отговори
Избягал преди 6 години
След като се е притеснявал!!!няма ли полиция и армия в тази държава,десет селски бека ли ви притесняват, 25 години не може да се оправите с некви селски мутри! Мишки който са терикати до табелката Калотино,и мият краката и пият водата на Албанци,Сърби и Турци!!!
61
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петър Христов- еблематичен представител на герб, сикаджия като големия началник, мръсни бизнеси в началото, после светец бизнесместрои църкви и помага на болните с парите от заграбените фирми, не е член на герб, но симпатизира, получава огромни държавни поръчки, строи в най-хубавата част на Велико Търново затворени комплекси за милиони, с парите, които му наливат подпомага контролираното печелене на изборите от герб, това е схемата, м..афия на най- високо равнище, но господ не прощава на такива
60
18
 
4
 
! Отговори
ЦРУ преди 6 години
ВСИЧКО Е ЯСНО ..като бял ден ! Христов е бил наемник в Афганистан от СА..бил е раняван ! След това съветските друзя - мафията - го правят бизнесмен. Руската мафия . по поръчка хем премахва следите ..хем дестабилизира БГ. Очакваме и с-у други руски хора - зл. пръст и сараите ! Целта е провал на европредседателството ! Затова днес американският посланник се срещна със президента Радев !
59
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагли сте Вие , г-н Цветанов.
58
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев, Странджата, Калеко Алеко когато и да ги пребиеш все ще е късно.
57
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ Е ПРАВ ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ,ЧЕ 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СА ****,ИСТИНАТА Е,ЧЕ СА 100% ****ЗАЩОТО АКО БЕШЕ ТАКА КАКТО ТВЪРДИ ПРОФЕСОР ХРИСТОВ АКО ИМАШЕ ОСТАНАЛИ 20% ЧИТАВИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ОТДАВНА ТЕЗИ ПОСЛЕДНИТЕ ДА СА ГРАБНАЛИ КОЛОВЕТЕ И МОТИКИТЕ И ДА СА ИЗРИНАЛИ ТАЗИ ПОЛИТИКО-МАФИОТСКА УПРАВЛЯВАЩА ПАСМИНА КОЯТО В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ,БСП,ДПС,СДС ПРОДАЛИТЕ СЕ ПАТРИОТАРИ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 89Г. И ДОКАРА НАРОДА НИ ДО ПЪЛНО ОСКОТЯВАНЕ.
56
0
 
28
 
! Отговори
хаха преди 6 години
До Набързо минаващАбе той е свършил вече. Въпроса е "за кого бие камбаната"? Уплашен ми се вижда.
55
0
 
38
 
! Отговори
Набързо минаващ преди 6 години
Момент сега: Г-н Цветанов, кое е вярното: "Притесняваше се ЗА "Наглите" или "Притесняваше се ОТ "Наглите"?
54
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и пипалата на октопода бяха отрязали ,пък все още продължава да изтича мастило всеки ден,Доста изтече от новата година.........Докога ли ще е така.........
53
0
 
30
 
! Отговори
OO преди 6 години
Абе Цвинокио от ден на ден все по-отвратителен ми се чинеш.....
52
5
 
7
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Селяни прости, защо ми се струва , че мръсните пари и властта са в симбиоза, а на нас ни се хвърлят партенки за разни любовни истории и някакви стари глупости и взимане даване с Наглите или за Шопските Дървари!Аз мисля, че Иво Христов го уби, преоблечен във ватенка и каскет, на пояса е носел Скорпио вместо винтоверт, а Нинова му е осигурявала заслон под червената пола, а в джобата е имала фалшиви документи и заблуждаваща седесарска книжка!Селяни прости, наистина ли сте толкова прости?Бил!ЦРУ!
51
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президент Радев поканил Министър Радев да обсъждат престъпността!!!!??? Двама военни се занимават с работа от която нищо не разбират. Пожарникара и Физкултурника и те толкова разбират.Изобщо, всеки тук се занимава с това, което не разбира, включително и аз.
50
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а ве цветанов много се притесняваш за аверчето си се едно си мислиш че някои ден и на тебе може да се случи такова нещо
49
1
 
25
 
! Отговори
хаха преди 6 години
До Анонимен 52Точно такива като Христов дето са наливали пари в касата на ГЕРБ законно, точно те управляват
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак питам! Защо такива хубави и способни хора като Петър Христов не управляват държавата, а ето такива нагли недоразумения с държавна охрана и бронирани джипки?!?!?!
47
0
 
8
 
! Отговори
Цъки преди 6 години
До Анонимен 48Точно казано брадат ,мръсен ,дрипав създава възмущение , чист ,спретнат ,елегантен за възхищение
46
1
 
3
 
! Отговори
Бръснача на Окам преди 6 години
До Анонимен 47Прав си. Както Луканов.