Вилата в която откриха самоубилия се килър Росен. А къде е кръвта?

Старо легло, разхвърляни чаршафи, ракия, зимнина...
Обновена: 12 яну 2018 13:18 | 12 яну 2018 13:00,
212

Вилата, в която бе открит трупът му. Снимка: "България днес"

И капка кръв не се вижда в стаята, където според полицията се е гръмнал шесторният убиец Росен Ангелов.

Трупът на "Горския човек", както разследващите го нарекоха, бе открит в неделя по обяд с куршум в главата и пистолет "Берета" със заглушител в лявата ръка, в изоставена къща във вилната зона над село Луково.

Според полицията Ангелов посегнал на живота си на 5 януари, малко след като бе заподозрян за разстрела на любовницата си Кети Кюхова, мъжа й Неделчо Юнаков, сина му Георги, тъщата Еленка, дъщерята Нанси и гаджето Боби Иванов. Шестимата бяха ликвидирани навръх Нова година в Нови Искър.

Още по темата

Помещението в изоставената вила, в която се е гръмнал Росен, е запечатано с полицейска лепенка и е недостъпно за външни лица.

През прозореца обаче се открива гледка към цялата стая. В центъра на помещението се намира старо дървено легло с разхвърляни чаршафи и одеяла по него.

Зловещото помещение е в пълен безпорядък, вероятно след полицейския оглед. По пода има разхвърляни кабели, а до самото легло стоят бутилки с вода и алкохол, видя "България днес".

Вътре има още буркани със зимнина, с които вероятно Ангелов е преживявал дните, в които полицията го издирваше под дърво и камък във вилната зона на село Луково.

Но няма и следа от кръв? Нали се е самоубил!

Изоставената къща, в която Росен сложил край на живота си, се намира едва на 500 метра от вилата, в която се е самонастанил.

Двуетажната постройка е заобиколена от бодлива тел със залепени на нея съобщения, че мястото се охранява от камери. В двора Росен Ангелов е направил свой фитнес на открито. Измайсторил си е щанга, лежанка и боксова круша.

Встрани от тренировъчния кът се намира и импровизирано стрелбище, където Горския тренирал своя мерник. Празни пластмасови бутилки, окачени на въже, и стара ламарина са осеяни с дупки от сачми.

В стаята, където живял, пък е разполагал с телевизор, таблет касетофон.

Към момента разследващите поддържат версията за "финансов и любовен мотив", който подтикнал килъра към шесторното зверство.

Според полицията Росен Ангелов е искал да обере богаташките къщи, които почистващата фирма на Кети Кюхова е посещавала, и това е довело до разрива на отношенията им.

Смъртта му е настъпила на 5 януари. "Той просто е легнал и се е самоубил", категоричен бе преди дни следовател №1 Борислав Сарафов.

Според събраните до момента доказателства Кети Кюхова е убита на 31 декември малко след 19:30 часа, докато разхожда кучето си, на метри от къщата в Нови Искър. Семейството й е убито между 23:00 ч. и 0:05 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
27
 
! Отговори
баба п преди 6 години
В САЩ 09/11 си самонаправиха и никой не ходи вече да разследва - има си официална версия и това е. Същото е и тук, няма значение дали са го самоубили. Ако беше жив щяха да тръгнат едни дълги дела и с години да се ангажират хората с тоз човек. Кой го интересува вече какво е станало, други проблеми имаме..
13
1
 
75
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
Във вилата има ток ,значи някой го плаща .Как ще ни обяснят факта ,че някой плаща високи сметки за ток във вила в която уж не ходи и с години не проверява ситуацията !
12
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е хайде де нали вие сте четвъртата власт зад вас седи цяла телевизия, а задайте го този въпрос в ефир в най-гледаното време , а не само тук за да трупате точки.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Има ,няма ,това го КАЗВА СЛЕДСТВИЕТО ...А НЕ ПОЛИЦИЯТА .
10
32
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Помещението в изоставената вила, в която се е гръмнал Росен, е запечатано с полицейска лепенка и е недостъпно за външни лица.През прозореца обаче..."===През прозореца? Значи, "журналистът" гледал през прозореца и не видял кръв. Разследваща "журналистика", уважаеми читатели.
9
0
 
36
 
! Отговори
Циник преди 6 години
- Какво мислите по случая аген Мълдър?- Истината е някъде там агент Скъли!
8
15
 
5
 
! Отговори
Коста от Костенец преди 6 години
Добре се, не е Росен убиецът, Иван се казва. Ся ще почнете теориите, че Иван всъщност е невинен:)
7
3
 
48
 
! Отговори
ОПГ преди 6 години
От нашата полиция наричана вече-Наглите,може всичко да се очаква .....
6
0
 
50
 
! Отговори
До долния преди 6 години
Абе тея наш'те милиционерски един човек не могат да самоубият като хората, мани, мани ...
5
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има, няма кръв -той е убиеца и се е самоубил !Тъй казва до вчерашната "бедна" полиция!Случая е решен-забравете!
4
0
 
65
 
! Отговори
Косю преди 6 години
"Според полицията Ангелов посегнал на живота си на 3 януари""Смъртта му е настъпила на 5 януари"Три дена се е мъчил човека докато умре..
3
2
 
90
 
! Отговори
ДА преди 6 години
Вече си мисля,че изобщо не са го хванали!Партенка!Просто трябваше спешно случаят да се приключи!
2
5
 
1
 
! Отговори
niakoi преди 6 години
abd Jivko - ta 3 ili 5 Januari...
1
2
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той си е полегнал, па решил и да си пусне един куршум в главата, щото немогъл да заспи.