Вилата в която откриха самоубилия се килър Росен. А къде е кръвта?

Старо легло, разхвърляни чаршафи, ракия, зимнина...
Обновена: 12 яну 2018 13:18 | 12 яну 2018 13:00,
212

Вилата, в която бе открит трупът му. Снимка: "България днес"

И капка кръв не се вижда в стаята, където според полицията се е гръмнал шесторният убиец Росен Ангелов.

Трупът на "Горския човек", както разследващите го нарекоха, бе открит в неделя по обяд с куршум в главата и пистолет "Берета" със заглушител в лявата ръка, в изоставена къща във вилната зона над село Луково.

Според полицията Ангелов посегнал на живота си на 5 януари, малко след като бе заподозрян за разстрела на любовницата си Кети Кюхова, мъжа й Неделчо Юнаков, сина му Георги, тъщата Еленка, дъщерята Нанси и гаджето Боби Иванов. Шестимата бяха ликвидирани навръх Нова година в Нови Искър.

Още по темата

Помещението в изоставената вила, в която се е гръмнал Росен, е запечатано с полицейска лепенка и е недостъпно за външни лица.

През прозореца обаче се открива гледка към цялата стая. В центъра на помещението се намира старо дървено легло с разхвърляни чаршафи и одеяла по него.

Зловещото помещение е в пълен безпорядък, вероятно след полицейския оглед. По пода има разхвърляни кабели, а до самото легло стоят бутилки с вода и алкохол, видя "България днес".

Вътре има още буркани със зимнина, с които вероятно Ангелов е преживявал дните, в които полицията го издирваше под дърво и камък във вилната зона на село Луково.

Но няма и следа от кръв? Нали се е самоубил!

Изоставената къща, в която Росен сложил край на живота си, се намира едва на 500 метра от вилата, в която се е самонастанил.

Двуетажната постройка е заобиколена от бодлива тел със залепени на нея съобщения, че мястото се охранява от камери. В двора Росен Ангелов е направил свой фитнес на открито. Измайсторил си е щанга, лежанка и боксова круша.

Встрани от тренировъчния кът се намира и импровизирано стрелбище, където Горския тренирал своя мерник. Празни пластмасови бутилки, окачени на въже, и стара ламарина са осеяни с дупки от сачми.

В стаята, където живял, пък е разполагал с телевизор, таблет касетофон.

Към момента разследващите поддържат версията за "финансов и любовен мотив", който подтикнал килъра към шесторното зверство.

Според полицията Росен Ангелов е искал да обере богаташките къщи, които почистващата фирма на Кети Кюхова е посещавала, и това е довело до разрива на отношенията им.

Смъртта му е настъпила на 5 януари. "Той просто е легнал и се е самоубил", категоричен бе преди дни следовател №1 Борислав Сарафов.

Според събраните до момента доказателства Кети Кюхова е убита на 31 декември малко след 19:30 часа, докато разхожда кучето си, на метри от къщата в Нови Искър. Семейството й е убито между 23:00 ч. и 0:05 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
28
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Разстрел и след разстрела-червеи,решено от диктатор демоничен.Много умряха от геноцида Герберски !Какво тук значи нЕкаква си личност ?
33
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен От ясно, по-ясно е че е убит и е пренесен , но тук един *** се старае отклонява вниманието към всичко друго но не и към това ,което всички разбраха, че т.н.ГОРСКИЯТ -НЕ Е УБИЕЦЪТ .
32
5
 
25
 
! Отговори
Божееее преди 6 години
Четох един коментар на една госпожа,която беше написала,че Росен е в затвора в Австрия. Дали е възможно?
31
1
 
45
 
! Отговори
силвия преди 6 години
Проблемът не е, че обществото не вярва на експертизите, а не вярва на полицията и властта ! Защото експертизите се правят от проби и материали, занесени в независими институти от нашата честна и некорумпирана полиция, следствие и прокуратура.
30
43
 
5
 
! Отговори
Румен преди 6 години
*** винаги търси под вола-теле!Не му е арно иначе.Всичко е всемирен заговор!Но,*** е хитър и умен и не могат да го заблудят!След второто пакетче семки,съвсем!
29
27
 
4
 
! Отговори
Цеко от с.Хрисовул преди 6 години
И най-кървавите брутални убийци в историята на света биха намерили ревностни защитници сред българското обществено мнение, с куп "доказателства" за невинността им и солидни въпроси. Извън конкретиката, това е тежък симптом на болно обществено съзнание, те и шестимата убити на небето, си викат "Абе не може Росен да ни утрепа, набедено е момчето".
28
4
 
0
 
! Отговори
До 19 Младен преди 6 години
Къде ги видя тези три минути бе момче? Или просто така -заяждам се. Ама и за това е нужен акъл,да го направиш с ,,пиниз",а не като първокласник..
27
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо предположиха,че Кети е убийцата и избягала с колата,после,че Росен е убил първо нея и я качл в колата,а кръв в къщата и колата от Кети няма.Свидетели няма.Много въпросителни и никакъв логичен отговор.Пълна мистерия.
26
0
 
48
 
! Отговори
До долния преди 6 години
Ама иначе просто е легнал и се е самоубил, щото е много неудобно да се самоубиеш прав, че може да се нараниш нещо като паднеш после.Абе тея наистина ни мислят за ***, без значение на партията....
25
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направили са ремонт от МВР-то видимо. Бели варосани стени, дунапрен по който верно капка кръв няма. Ако трябва да си говорим честно, всеки средно-интелигентен може да предположи какво става когато някой е гръмнат в главата. Мозъка и черепа, с различна за всеки случай по големина дупка, стават на пихтия и се образува една странна смесица от нещо като кайма и кръв, които се разхвърчат навсякъде. И това не става само по филмите. Това е реалността.
24
0
 
46
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Как разбраха, че искал да ограбва богаташки къщи, като няма опит в тази работа?Дори вместо да трупа опит с дребни кражби като "порядъчен престъпник", се хванал като общ работник...
23
2
 
96
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Да обобщим :Социопат ( човек без чувства ) , любител на малки момиченца , се "влюбва" непреходно в "свежата" 44 годишна Кети - изнудва я за ключове на богаташки къщи ( откъде са разбрали разследващите е мистерия....убива я ) след това убива кучето и още 5 човека - "За да не го търсят!!! Получава угризения на съвеста, и се самоубива на 3ти..умира на 5ти...Всичко е толкова логично!
22
1
 
51
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Направиха зачистка, така както с Мишо Бирата и жена му направиха зачистка!!!Гаранция ви давам, че в българското общество се навдига недоволство от корумпираната власт и ще има страшни катаклизми!!!Няма да ви спасят и такива подставени лица "алтернатива" на сегашната власт , като Сашо Дончев,Огнян Дойнов,Прокопиев и Корнелия Нинова!!!Агент Вивиан Томпсън!ЦРУ!!!
21
1
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Балистична експертиза може категорично да потвърди или отрече самоубийството.
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОПГ От нашите управляващи -ОПГ- може всичко да се очаква . ГЕРБ те мислят зя вас!
19
1
 
40
 
! Отговори
младен преди 6 години
"Според полицията Ангелов посегнал на живота си на 3 януари, малко след..""Смъртта му е настъпила на 5 януари. "Той просто..."Ега.ти и умирането цели два дена. То за това няма кръв. Изпарила се е тия два дена докато е умирал.
18
2
 
55
 
! Отговори
3 преди 6 години
Тази работа смърди! Набързо са потулили случая, е как иначе да оправдаят толкова спец части в акция от МВР МО и др. Ако не бяха да го хванат млиии голям смях щеше да падне.
17
2
 
45
 
! Отговори
МВР преди 6 години
Значи ко пак не разбрахте бре!? Значи това Росен ми го каза веднага след като умре! Та той първо се гръмнал и после станал и почстил и направил лек ремонт на къщата тъй като знаел, че ше идват да го търсят! След като се умрел и почистил обаче получил масивен инфаркт и това го довършила! Но самоубииството му било класика 1 куршум в главата и 2 в гърба! Това има и ДНК експертиза даже от котката е взета, тази дето му помогнала в почистването след като умрел! Така е както ви казвам!
16
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква кръв търсите като човека не се е самоубил? Човека ако е убит е убит някъде другаде. Версията за самаубииството е скалъпена това не ви ли е ясно. Потърсете трупа в моргата ако изобщо има труп в което се съмнявам и вижте с колко куршума се е самоубил!
15
2
 
63
 
! Отговори
Божееее преди 6 години
Е как къде е кръвта? Полицайчетата са я изчистили хахах. Естествено че няма кръв,защото Росен са го самоубили някъде другаде