Юлия Скрипал с достъп до тайна сметка със £150 000

Тя го е получила само дни преди нападението в Солсбъри
Обновена: 3 апр 2018 15:01 | 3 апр 2018 15:00, Елка Василева
101
Юлия Скрипал с достъп до тайна сметка със £150 000
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Юлия Скрипал е получила достъп до тайна сметка от 150 000 паунда само дни преди нападението в Солсбъри, твърди „Дейли мирър“.

Постъплението е от продажбата на къща във Великобритания, принадлежала на нейния брат Александър, който е починал при съмнителни обстоятелства в Санкт Петербург миналата година.

Още по темата

Вестникът съобщава, че Юлия Скрипал е получила право на достъп до сметката в края на февруари от нейния баща, бившия руски шпионин Сергей Скрипал. Парите по сметката, които сега са в руска банка, чието име не се споменава, са от продажбата на къщата, която брат й е делял с бившата му съпруга Наталия, дъщеря на бивш руски офицер от разузнаването. Наталия, която сега е женена за треньор по тенис от Уелс, е продала къщата, като е дала половината от парите на бившия си съпруг Александър.

Информацията за тайната сметка идва от племенницата на Сергей Скрипал – Виктория, която смята тази седмица да посети Юлия в болницата в Солсбъри, пише „Дейли мирър“, цитиран от БНР.

Британските власти ще й издадат виза и тя ще стане първият член на семейството, който ще получи достъп до Юлия и Сергей Скрипал, допълва изданието.

Виктория съобщава още, че Юлия Скрипал има приятел, за когото е смятала да се омъжи.

Виктория казва, че намира за странно, че след случилото се в Солсбъри няма никаква вест от приятеля на Юлия. „Дейли мирър“ цитира руски издания, според които приятелят на Юлия и майка му са работили за компания с тесни връзки с руските тайни служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След аферата сметката ще набъбне с милиони, само Юлачка трябва да казва каквото и кажат да казва от Форин офис.
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
още един пример за фейк нюз ! ... кво значи тайна сметка ?
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Hafen die WahrheitВий глупаками, дето езици не знаете, и география не знаете. МУмбай, бивш Бомбай. Какво знаете? Да лаете! Културтрегер!
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 62"Интрерпол всеки момент очаква да получи заповед за арестуването му."Ти сам вярваш ли си? Ако си вярваш, зле си, ще трябва сериозно лечение в психодиспансер. Ако не - ти си просто част от глутницата крастави чакали. Навъдиха се! Трябва подборен бой!
83
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Hafen die WahrheitДа ти е сладко да гледаш такива неща - те обогатяват душите и рафинират сетивата на такива като Hafen DER Dummheit. Умньо, а не видя ли в ютуб укропитешкият произход на тези клипове. Те в Юкрейн лесно намират такива персонажи - все пак един народ са. Само дето в Юкрейн мирише - там деградацията е пълна, бедността - по-голяма и от нашата! Затова се преместват от там в Русия стотици хиляди. Бюрото "Антонов" - цялото, с малко изключения, които отидоха в Китай!
82
2
 
5
 
! Отговори
Луд без книшка преди 6 години
Е стига вече с тая драма
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф сега съм толкова залят от новини че вече ще тряя да си избирам новина. То не бе припаднали момичета то не бе Гинка то не бе избягали убийци то не бе Чеци то не бе Скрипали то не бе руски дипломати то не бе изгорели разджасали влакове. Само проблеми , проблеми , проблеми. Никой не ги опраа ние живеем в ада пичове пазете си гърба нямайте доверие нит на българин на никой кради убивай оцелявай защото живееш в ада.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде остана прословутата британска хладнокръвност? Това джеймсбондовско качество?Май заедно с впечатляващата интелигентност на нацията през миналите векове вече съвсем е изфирясало, за до достигне до еманацията си - мисис Мей!Но да им отдадем заслуженото - все пак не убиха госпожица Скрипаль, а може да помилват и господина. Макар, че не ми се вярва - драмата ще се превърне във водевил.Тежко, брате!
79
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
некадърните руснаци нито едно нещо не могат да направят като хората. техника-чупи се , убийство-хванат ги веднага ..ха.ха
78
11
 
4
 
! Отговори
не зависима газетъ преди 6 години
Скрипал имал компромати против Путин за оргии с африкански мъже и то изнудва. Путин платил по сметката на дъщерята но руския агент искал още и Путин пратил тогава своите килери да му затворят устата.
77
1
 
20
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
Защо не съобщавате новината от Porton Down, че е доказано, че отровата не е руска?
76
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При използване на БОВ оцелели няма как да има , зза това се казва БОВ , явно са яли развалена херана и са се натровили
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега вече се отече тая работа , а бабата и дядото сигурно са биле конта шпиони , е щом са работили за руснаците защо руснаците да ги убиват , не е ли по логично англичаните да ги убият
74
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нло.в паунд Ане в рубли.
73
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, и при шпионите ли има шуробаджанащина, бе!Като чета как са навързани ... Таткото, дъщерята Юлия, приятелят и, синът Александър, жена му Наталия дъщеря на разузнавач, майката ... А вие упреквате Делянчо Добрев от 'Аскюву ...
72
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, сега пък приятел руски шпионин че и свекървата и тя руска шпионка... абе стана си турски сетил и това си е
71
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този сериал ще продължи още много време. "Дързост и красота" ряпа да яде.
70
21
 
6
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 61,Ако им спрат сега световното по футбол руснаците ще вият от глад, Не знам дали си гледал клипове в тубата за живота на обикновеният руснак, но с и без световното те си вият от глад. Има и богати руснаци, но повечето са прошляци, които са готови на всякакви извращения за малко рубли. Руснак с Мерцедес, накара за 2-3 хиляди рубли друг руснак да му пие урината, да му лижат подметките (аз това съм го гледал). Смятай какво падение!
69
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кремъл размислил...решил да унищожи част от Новичок'а за задгранична употреба и се концетрира в разработката на по-ефикасен Бояришник за Световното по футбол !
68
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден носи нови неприятности за Тереза Мей. Ето сега и наринаха цяло стадо от 60 джендъра. Ясно е, че агентурната мрежа на МИ6 в Русия е разбита вече, защото руските продажници-агенти ще бъдат изпратени да се запознаят със златодобива на река Колима.