Юлия Скрипал с достъп до тайна сметка със £150 000

Тя го е получила само дни преди нападението в Солсбъри
Обновена: 3 апр 2018 15:01 | 3 апр 2018 15:00, Елка Василева
101
Юлия Скрипал с достъп до тайна сметка със £150 000
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Юлия Скрипал е получила достъп до тайна сметка от 150 000 паунда само дни преди нападението в Солсбъри, твърди „Дейли мирър“.

Постъплението е от продажбата на къща във Великобритания, принадлежала на нейния брат Александър, който е починал при съмнителни обстоятелства в Санкт Петербург миналата година.

Още по темата

Вестникът съобщава, че Юлия Скрипал е получила право на достъп до сметката в края на февруари от нейния баща, бившия руски шпионин Сергей Скрипал. Парите по сметката, които сега са в руска банка, чието име не се споменава, са от продажбата на къщата, която брат й е делял с бившата му съпруга Наталия, дъщеря на бивш руски офицер от разузнаването. Наталия, която сега е женена за треньор по тенис от Уелс, е продала къщата, като е дала половината от парите на бившия си съпруг Александър.

Информацията за тайната сметка идва от племенницата на Сергей Скрипал – Виктория, която смята тази седмица да посети Юлия в болницата в Солсбъри, пише „Дейли мирър“, цитиран от БНР.

Британските власти ще й издадат виза и тя ще стане първият член на семейството, който ще получи достъп до Юлия и Сергей Скрипал, допълва изданието.

Виктория съобщава още, че Юлия Скрипал има приятел, за когото е смятала да се омъжи.

Виктория казва, че намира за странно, че след случилото се в Солсбъри няма никаква вест от приятеля на Юлия. „Дейли мирър“ цитира руски издания, според които приятелят на Юлия и майка му са работили за компания с тесни връзки с руските тайни служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
9
 
! Отговори
Това изтрихте преди 6 години
преди седмица."Прибира се дъщерята на фалшиво свирилия на цигулка с куфар.-Тате,Тате откак предаде колегите си нямаме пари. Сега ще видиш какво ти нося.Отваря куфара и вътре бинарни флакончета.-Какво е туй чедо?-Нося ти един 'новобранец".Даде ми го едно украинче.-Я покажи!-Ето смесваме двете безвредни иначе флакончета...-Гледаш ли пушека?-Нищо вече не виждам...-О, май Т. Мей, защо ги отвори и смеси *** офцо...-Сбогом татко...обичам те!-Т ъ п а, като майка си..."СРАМ ЗА Този зМЕЙ!
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сценария е краден от Боливуд, имаше един такъв филм.
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова ли са платили на предателя тъпите ингилизи?Не можаха и да го убият както трябва.
24
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с глупостите. Дори и домакиня не би повярвала на тоя сериал.
23
3
 
24
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Тереза Мей май е оставила осигуряването на доказателства по случая на жълтата преса!Интересен и може би новаторски подход.Всъщност,като се замислим,не е толкова новост.Едно време през ранния комунизъм се обявяваха виновни,а партийната преса вадеше (несъществуващи)доказателства.Гледай ти каква невероятна прилика!
22
3
 
17
 
! Отговори
ей пиндоси преди 6 години
До Анонимен 19Ти прочете ли какво пише в статията и на къде отиват нещата?вия третополовите мразите истината нали?
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16Тя, освен че е дъщеря на баща си, друго какво е извършила?
20
1
 
28
 
! Отговори
ами сега преди 6 години
Малко по малко тази провокация се разплита,и се вижда че става дума за пари,сега трябва да изгонят английски дипломати защото тяхната страна излъга света и рискуваха мира на земята.
19
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин гузен негонен избяга при Ердоган...И мъмчи ли, мъчи !А, цяла Европа е застила дъх да му чуе нежното пискливо гласче...нали само преди две седмици се изтъпани със стиснатото юмруче и ревна гороломно: Сега мене ще ме слушате !!!...и русофилите повториха: Слушкаме, слушкаме, слушкаме.е...е...!
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народът е казал-всяка крушка си има опашка !!
17
0
 
18
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Искам пълно изобличение на Великобритания или Русия. Искам пълно насиране на някоя "велика" сила. Гадняри мръсни!!!!! Ще ни въртолят в гадостите си, ще ни щантажират с някакви подкрепи или отрицания. ***$и!
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И АЗ СЕ ПИТАМ, ЗАЩО СМЕТКАТА Е ТАЙНА? ОЧЕВИДНО ПАРИТЕ СА С ГНУСЕН ПРОИЗХОД И ЗАТОВА.
15
3
 
36
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Английските класици на криминални и шпионски романи се въртят в гроба!Такова бездарие на сегашните им последователи от службите....Да бяха хванали Дж.Роулинг да им напише сценария-верно,пак ще е фантасмагория,ама поне вървежна.
14
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тайни сметки обикновено се превеждат пари за извършването на "услуга", а не от продажбата на къща.
13
4
 
21
 
! Отговори
ЗА ЮДА Е ДУМАТА преди 6 години
33 ГОДИШНАТА МОМА Е ГОЛЯМА ТАРИКАТКАМного ясно е, че приятелят и не иска повече да се занимава с такива гнусни хора.
12
1
 
13
 
! Отговори
КиКи преди 6 години
каква е тази новина ? Каква е тази жена Юлия, какви са тези тайни сметки, за които се пишат новини, какво точно се случва ?
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая "тайна" сметка, басирам се че журналята са я извъртяли да бъде тайна. Покрай това отравяне, доста кликове навъртяте последните дни.
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лавров: Знаех си аз, че шефа на британските служби е приятеля на Юлия Скрипал и и пробутал стар Новичок чешки призводство с шведски суривини в словашка опаковка !
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре са заработили от продажба на родината. Цялото семейство били професионалисти. Семеен бизнес.
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Постъплението е от продажбата на къща във Великобритания, принадлежала на нейния брат Александър, който е починал при съмнителни обстоятелства в Санкт Петербург миналата година."Мда, само остана да обясните защо й са прехвърлени пари от продажбата на "къща" в тайна сметка.