Юлия Скрипал с достъп до тайна сметка със £150 000

Тя го е получила само дни преди нападението в Солсбъри
Обновена: 3 апр 2018 15:01 | 3 апр 2018 15:00, Елка Василева
101
Юлия Скрипал с достъп до тайна сметка със £150 000
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Юлия Скрипал е получила достъп до тайна сметка от 150 000 паунда само дни преди нападението в Солсбъри, твърди „Дейли мирър“.

Постъплението е от продажбата на къща във Великобритания, принадлежала на нейния брат Александър, който е починал при съмнителни обстоятелства в Санкт Петербург миналата година.

Още по темата

Вестникът съобщава, че Юлия Скрипал е получила право на достъп до сметката в края на февруари от нейния баща, бившия руски шпионин Сергей Скрипал. Парите по сметката, които сега са в руска банка, чието име не се споменава, са от продажбата на къщата, която брат й е делял с бившата му съпруга Наталия, дъщеря на бивш руски офицер от разузнаването. Наталия, която сега е женена за треньор по тенис от Уелс, е продала къщата, като е дала половината от парите на бившия си съпруг Александър.

Информацията за тайната сметка идва от племенницата на Сергей Скрипал – Виктория, която смята тази седмица да посети Юлия в болницата в Солсбъри, пише „Дейли мирър“, цитиран от БНР.

Британските власти ще й издадат виза и тя ще стане първият член на семейството, който ще получи достъп до Юлия и Сергей Скрипал, допълва изданието.

Виктория съобщава още, че Юлия Скрипал има приятел, за когото е смятала да се омъжи.

Виктория казва, че намира за странно, че след случилото се в Солсбъри няма никаква вест от приятеля на Юлия. „Дейли мирър“ цитира руски издания, според които приятелят на Юлия и майка му са работили за компания с тесни връзки с руските тайни служби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбрах какво значи "тайна сметка". Жената има достъп до нея, сума ти народ е осведомен за това. То по тая логика и комшията ми има "тайна сметка", хем аз не знам нищо за нея.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На какво ли не е готов човек за пари...
5
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен до 4 преди 6 години
Хванали са ги за най дългия от трите, англичаните станаха за смах с техните лъжи.
4
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските служби не са това, което бяха. За да се обединат всички европейски държави така както не са се обединявали нито за Крим, нито за Ирак нито за косово, "инженерите на човешки души" така са се издънили тоя път, че са ги хванали без грам съмнение.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До проктологИ за това разследващите оповестяват сметката.*ники кънчев "Добра логика"
2
5
 
45
 
! Отговори
О чудо! преди 6 години
О чудо! Юлия Скрипал, първо се била отровила на пейката от газ, след което възкръснала. След това умряла от лепкавата отрова на вратата, след което отново възкръснала. След което си хапнала елда и отново умряла, след което за пореден път възкръснала. Сега е жива и здрава, харчи си 150-те хилядарки и си чурулика в болницата.
1
7
 
47
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
Не се ли сещате, че Юлка е взела парите, като хонорар за главната роля в 146-серийния бутафорен филм "Пътя на Скрипалите към отвъдното"? Режисьор и продуцент - Терезия зМЕЙска.