Лондон отказа виза на племенницата на Сергей Скрипал

Москва настоя за обяснения по повод случващото се
6 апр 2018 21:44,
90
Лондон отказа виза на племенницата на Сергей Скрипал
Снимка: Архив, БТА

Британското министерство на вътрешните работи съобщи, че е отказало да издаде виза на племенницата на бившия двоен агент Сергей Скрипал.

Още по темата


Отхвърлихме молба за посетителска виза за Виктория Скрипал с мотива, че молбата не отговаряше на имиграционните правила, заяви говорител на Форин офис, цитиран от световните агенции.

В отговор пък говорителката на руското външно министерство Мария Захарова настоя Лондон да даде обяснения за отказа за визата.

"Ние настойчиво призоваваме Великобритания да направи официално изявление, да даде обяснения по повод случващото се с визата за Виктория Скрипал. Смятаме, че най-малкото от хуманитарни съображения длъжностните лица са длъжни да намерят сили в себе си и официално да се изкажат поне по този аспект", каза Захарова, цитирана от Ройтерс и РИА Новости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
42
 
! Отговори
без свидетели преди 6 години
След като британците не пускат Виктория, значи те имат причини да крият Юлия и баща и. Да крият, че са живи и здрави и изобщо не е имало отрова. Очертава се опасността, англичаните да посегнат на Юлия и на баща и. Защото са свидетели. А на Тереза Мей свидетели не и трябват.
6
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И КАК СМЕЛО СТОИ ДО ОТРОВНАТА ВРАТА БЕЗ СКАФАНДЪР?НЯМА ЛИ КОЙ ДА И КАЖЕ, ЧЕ ЗАВЧЕРА ГЛЕДАХМЕ 10 СКАФАНДЪРА ДА СЕ ВЪРТЯТ ТАМ НАЗАД НАПРЕД КАТО МУШИЧАВИ.ПРЕД СЪЩАТА ТАЗИ ОТРОВЕНА ВРАТА!
5
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аферата, съшита с бели конци, се разлага скоропостижно. Английските служби можеха да публикуват поне една снимка на "отровените". Наемат няколко клошара, гримират ги, тровят ги с английска храна и ето. Но явно разчитат на една гола солидарност и на умряла котка. така и не разбрах от какво е умряло хайванчето, от глад, от жажда или от стрес като е гледало телевизия.
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Лондон отказа виза на племенницата на Сергей Скрипал"От страх, да не лъсне истината. Виктория направи британските служби смешни като пусна записа на братовчедка си.
3
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичаните лъжат като разпрани цялата история заприлича на приказки от 1001 нощи.
2
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Москва настоя за обяснения по повод случващото се"E бива ли да питате? Рижковците отказаха виза на племенницата, защото развя пред света миризливата британска партенка. Малко ли е да пусне записи, на които Юлия освен, че е в съзнание обяснява, че и баща й е добре? Буквално изкара британците пълни лъжци.
1
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След тази новина вече няма никакво съмнение, че всичко около Скрипал е плитка лъжа.Сега ги е страх дъщерята да не издрътка нещо на брътовчедка си.Щото може въобще да не е тровен никой, всичко да е било театър, а Скрипал се е плакнал в джакузито на някоя тайна вила на МИ6