Кой кого набил: Шофьорът с джипа или британеца с мотора?

Джигитът получи два предупредителни протокола и акт
113
Кой кого набил: Шофьорът с джипа или британеца с мотора?
Снимка: Facebook

33-годишният Ясен Сираков от Правец е шофьорът с джипа, заснет в клипа с агресия на ул. "Магистрална" във Велико Търново.

Той получи два предупредителни протокола и акт по Указа за борба с дребното хулиганство заради сблъсъка си с възрастен британец с мотор в Търново. 

Дамата днес се срещнаха пред районното в града, където бяха повикани да дадат показания.

Шофьорът на джипа се извини на 61-годишният британец пред медиите.

Още по темата
Въпреки това той разказа и своята версия, много по-различна от тази на очевидката, заснела спречкването.

 Сираков призна, че е изпреварил възрастния британец с мотора, за което е виновен, но отрече да го е нападал.

"Този човек спря на светофара с мотора пред джипа ми, слиза и започва с две ръце да блъска по колата, накрая се изплю. Аз нямах накъде да отида - отпред има мотор, а този човек ще влезе при мене с вратата. Може би е моя грешката, трябваше просто да го снимам. Слязох с мисълта, че той ще се усети и ще спре. И друга моя грешка е, че започнах да го обиждам. Питах го дали не е луд. Усетих, че той е англичанин. Оттам на клипа се вижда, че аз се въртя, не знам как да реагирам. А той ме удари няколко пъти. Тук още една грешка си намирам, че не се обадих аз в полицията, да кажа, че този човек ме напада. Сега, аз съм го изпреварил и съм направил беля на центъра на града, че съм карал лошо. Значи като слаб шофьор отвсякъде! Но този човек ме напада да ме бие, аз какво трябваше да направя!", коментира Сираков пред "24 часа".

Шофьорът сега отчита като негова грешка и това, че не се е обадил на полицията.

"Това беше най-страшната картина. Спира с мотора, аз помислих, че ще ме удари. За да ми се случи това нещо на мен, аз не мога да търся сега, че е дошъл умишлено да ме напада. Явно съм го уплашил с колата си. В следващия момент обаче той спира пред мене и започна с две ръце да блъска, и освен че имаше пяна на устата, той се изплю, като Пришълеца. Очаквах да счупи стъклото и да ме заколи", каза той.

Сираков призна, че се разкайва за доста неща.

"Искам да използвам да се извиня на родителите си и на всички хора, които са ме гледали. От една страна съжалявам за всички тези години, дето съм тренирал и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип. Съжалявам, че съм карал лошо, защото наистина ме доведе до ей тая ситуация. Много се вързаха нещата, аз съм натрениран, слизам от тъмен джип и едва ли не, аз съм набил възрастен англичанин.

И аз ако се видя така по телевизията, ще си кажа: "Абе, тоя ли ще слиза от джипа и ще бие хора!". Предпочитам наистина този човек да ме беше наръгал, да ме набие, да ме нарани, отколкото да излиза така - прекрасна гротеска. Искам да дам добър пример, за това, че всичко има последствия. Аз съм карал лошо в центъра на града и ми се разказа играта. Излизам агресорът в случая и го разбирам и идвам тук в районното, за да видя какво ще се случи с мен", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
21
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Според мен българите, които си траят като видят несправедливост са много по-вредни за нашето общество дори от тези които правят белите. Аз този хулиган, който ми счупи огледалото го открих по колата, намерих го, говорихме, разбрахме се, извини се, плати ми огледалото. Дори след това се срещнахме и се поздравихме. Но тази ***, дето избяга като я помолих за свидетел още ми се драйфа от нея и като се сетя за нея ми се повръща.Бездушието и малодушието, това е най-страшното за един народ.
38
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страх ги е хората да се намесят, защото нямаме правосъдие, нямаме полиция, нямаме нищо.Знаете какво се случва когато двама се карат и се намесиш, шанса точно ти да си изпатиш е най-голям.Ако не можеш да набиеш и двамата на куп по-добре да не се месиш.
37
0
 
19
 
! Отговори
съвестта на тупаните преди 5 години
Монологът е шедъовър!
36
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имал е "късмет", че е попаднал на англичанин. Българите над 60 години са се свили от страх, и всякакви мутри могат да ги мачкат и бият. Хората си знаят правата и не се оставят да ги унижават
35
4
 
14
 
! Отговори
State of mind преди 5 години
Кажи *** и не го обиждай повече.
34
1
 
17
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Добре де, коментирате тука "ако аз бях там...", ама в реалността не е така. И никой не скочи да защити стареца, знаете ли защо? Защото той ще излезе виновен! Че се е намесил, че се е сморазправял и т.н. булшит юридически термини! А тюфлека, ко?! Бла...Бла...по указа за дебно хулиганство... А истината е, че при такъв правосъден вакуум, единствения изход да се запълни е какъв? Господин Колт го е измислил преди 150години. И трябва и ние да минем по тоя път.
33
0
 
14
 
! Отговори
до 31 от Винету преди 5 години
Не е верно, че хората са страхливи. Просто хората ги е бъз да се занимават с проблеми. На мен на едно кръстовище един хулиган ми счупи страничното огледало, слязох да помоля за свидетел колата зад мен, защото хулигана се качи в колата си и номера на колата беше ясен, но жената зад мен на около 45 години я хвана бъз и избяга и аз останах без свидетел. И нейния номер заомних. След време видях колата й паркирана на едно място и си рекох сега ако съм *** като нея ще и пукна гумите, но не го сторих
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледал съм ММА бойци, това че се въртеше напред назад и че подскачаше беше подготовка за шут в главата на британеца. Не му вярвам, че се чудил какво да прави - много добре знаеше какво иска.
31
15
 
8
 
! Отговори
Пенчо преди 5 години
Това английски двоен агент на Ми-6 и Скотланд Ярд ли е !? Със каква цел се разхожда по тия ширини, или просто е решил да посети офшорния алкохолен рай,където може да се напие до припадък да се дрогира и да почне да се заяжда с хората по улиците. Каква е целта на тази висшестояща визита от вселенско значение завършила така печално за въпросният дърт английски аакохолик. Кой ще поеме политическата отговорност да ни каже.
30
0
 
29
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Този е по добър от Марин Марковски.Трябвало е да стане адвокат. И не пропусна да се похвали с 400-те конски сили.
29
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената която е снимала клипа е казала, че я било страхСтрах ни е всичките, пълним гащите от страх при среща с престъпнициДецата ни наблюдават и те също искат да станат такива и всички да пълнят гащите от страх като ги видятСтрах ни е, целия народ го тресе от страхЕй така в страх мина живота ни, живуркахме го в страхДори някой да преодолее страха си и да вдигне глава, го повалят с ритници, а другите гледат, защото ги е страхСтрах ги е да не има се развали живуркането!!!
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Усетих, че е англичанин" ха ха хааа
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ауу излезе потърпевш, горкият бабаит, като се стигна до КАТ всички други виновни той невинен и се защитавал. Интересно ми е, ако той кара мотор, а аз го засека и се чуди дали ще влезе в някоя стена дали натрениралият само ще ме напсува или ще тръгне да ме гони?казано по друг начин две *** неща като се срещнат става нещо по-тъпо, като в тази ситуация.
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видяхме те колко си натрениран-шма.ток,ако не беше избягал дъртия щеше да те търкаля с десни прави в гелосаната ти физиономия.Анаболен бидон,ако клекнеш десет пъти и ще ти се пръсне сърцето-заладжия.
25
0
 
12
 
! Отговори
Ко? Не! преди 5 години
*** тоя натренирания бил ММА ли?! Верно ли?! Че той се върти като дервиш пред дедото. Къде, кога е бил ММА, щото името му не излиза никъде.
24
0
 
1
 
! Отговори
АХЕ преди 5 години
Е шофьора на инфинититго е нитове!!!
23
0
 
15
 
! Отговори
dadf преди 5 години
хахахахахахахахахах ,като Пришълеца хахахаххаха.Това момче да го вземат в Господарите или некъде артист да става............
22
0
 
32
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Ето за това е войната по пътищата,защото когато кара някой безразсъдно не позволява друг да му направи забележка. Ако този баровец с джипа,който мисли,че всичко му е позволено в България,отиде в Англия ще кара по съвсем друг начин...
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде на бас, че КАТ няма да си мреднат пръста по този случай, въпреки че обещаха да наказват рисково шофиране
20
0
 
16
 
! Отговори
Свиреп преди 5 години
"аз съм натрениран" ?! Колко ли да си натрениран пред мен, който не съм на 60. Колко ли, а?! Най ви обичам такива, които като ми гледате дъртия форд подскачате, пък после правите три задни кълбета.