Бил съм я бил бил... Скандал с ексдепутата Костадин Язов

Възрастна жена, твърди че е бита от него, но дали?
14 май 2018 15:30,
74
Бил съм я бил бил... Скандал с ексдепутата Костадин Язов
Снимка: ГЕРБ

Скандал се разрази около бившия депутат от ГЕРБ Костадин Язов. 73-годишна жена от Пловдив твърди, че ексдепутатът й нанесъл побой, той пък отрича.

Районната прокуратура в Пловдив на свой ред излезе със съобщение, че данните около инцидента със Стоянка Вътова и Костадин Язов са изключително противоречиви.

Според разказът на жената - на 10 май тя пазела паркомясто пред дома си, защото очаквала да дойде бус, който да разтовари багаж, изпратен й от сина й.

Затова възрастната жена стояла на паркомястото да го пази за камиончето, когато ексдепутатът Костадин Язов решил на същото място да остави джипа си. Това довело до скандал между двамата. По думите й той три пъти я блъснал с колата си, а след като първо влязъл в кафенето, после излязъл и я ударил по врата с шамар.

Стоянка Вътова отказала да дава обяснения по преписката, основавайки се на здравословното си състояние, уточниха от прокуратурата. В разговор с полицаи тя заявила, че непознат за нея мъж около 14 часа й нанесъл удар с ръка в областта на тила след спор за паркомясто пред заведението.

Разследващите са разпитали и очевидци, които твърдят, че след инцидента Вътова с още двама мъже близо 3 часа са разтоварвали багаж от камиончето.

Чак след 17 часа възрастната жена отишла в спешен кабинет, където била прегледана. Лекарят, който извършил прегледа, казал пред полицаите, че състоянието й е стабилно и не се предвижда специфично лечение или някаква друга интервенция.

От прокуратурата уточниха, че работата по преписката продължава и ще бъдат разпитвани още свидетели на случилото се.

"При проведена беседа със служители на полицията тя е заявила, че непознат за нея мъж й нанесъл удар с ръка в тила след спор за паркомясто", се казва в съобщението на прокуратурата.

Костадин Язов твърди, че казаното от жената не отговаря на истината. Но самият той отказва да даде подробности, защото законът му забранявал.

Междувременно в районната организация на ГЕРБ, където той членува, обсъждат евентуалното му изключване заради уронване престижа на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Кон преди 5 години
Щом "законът му забранява" значи е умствен инвалид. И се бори срещу обществото с наглост, хулиганство и платени ***. Не мисля че са многобройни, но вреди нанасят значителни.
52
1
 
6
 
! Отговори
Lina преди 5 години
До ю спийк бългериен? В кой университет сте завършили, ако не е тайна, и имате ли въобще завършено образование?Хайде да го оправим това заглавие, "колеги"???
51
1
 
8
 
! Отговори
До 31 и 32 преди 5 години
Изборите не е задължително да се фалшифицират. Целта беше да се отвратят хората от политиците, да не гласува голяма част и малкото гласове идващи от подръжниците и заблудените им гарантира управление от нищото.
50
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пт едно перване по врата не може да има никаква контузия.
49
2
 
8
 
! Отговори
MNENIE преди 5 години
Съдебните Лекари са Наред - ако бабата има контузия в областта на Тила - значи този е Изгорял - има Свидетел .
48
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
районната прокуратура съобщила,че данните за инцидента са противоречиви - аз нищо противоречиво не видях,свидетели и пострадала твърдят едно и също,срещу тях думата на извършителя,това,че е депутат значи че неговата дума тежи повече ли
47
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз гласувам за ГЕРБ всеки път и пак ще гласувам независимо от постановките на БСП!
46
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистически тулyп!
45
31
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Представяте ли си да бързате за работа и някаква изкуфяла и полумъртва идьотка да ви прегражда пътя, като че ли и е частна собственост! Малко я е бил.
44
30
 
3
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Гласувах за ГЕРБ, защото алтернативата е да станем губерния на Путин с губернатор Таско Ерменков.Иначе според мене бабишкера е бил виновен, трябвало е да и счупи капачките с ключа за гуми. На 73 години няма право да варди паркоместа.
43
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И как така някакъв бабишкер ще ми забранява да паркирам на свободно паркомясто? Какви са тия селски номера?
42
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Стабилност"... "Видими резултати" ... "Гарантирано от герб!" (край на цитата).
41
3
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
ГЕРБ=БКП! Борисов, оставка, оставка, оставка, оставка...!
40
2
 
24
 
! Отговори
криста преди 5 години
Бил съм я бил бил.....хахахааааа, голям израз - на човек от цъфнал цвятДа не беше бил я бил, ама си я май бил.
39
4
 
46
 
! Отговори
гого преди 5 години
милия той, света вода ненапита, ББ се е отървал в парламента от него но все пак го е оставил в някаква енергийна хранилка..
38
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боклукккккс ударил си я нали се мислите за НЕДОСЕГАЕМИ, като сте във властта айде сега племенника и да ти мушне ножето в тъмното да видиш ти за власт и милиони няма закони Боклуккккккк такъвввв.
37
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свидетели го видяли, че удря жената, а той не си спомня. Човекът бързо забравя, но това не го извинява.
36
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия да не са го ударили през просото един бил друг разходил аде стига бе а кога ще работят след 4 години
35
11
 
47
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
ПО-НАГЛИ ОТ ГЕРБАДЖИИТЕ НЯМА! ПРОСТАШКО Е ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ !!!
34
35
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно е че тази нагла бабка му се е изперчила и той и е теглил един задвратняк. И на мен ми се е случвала идва една бабка че съм и спрял пред къщата, ама то синя зона никъде другаде нямаше място. почна да бие с бастуна по колата нейно било там , децата спирали. и аз се преместих. ама наглостта на тези няма край .