Путин с поздрав преди Световното: Добре дошли!

Руският президент се надява събитието да е незабравимо
9 юни 2018 22:41, Екип на Bulgaria On Air
142

Броени дни преди най-грандиозното спортно събитие – Световното първенство по футбол, което тази година ще се проведе в Русия, президентът Владимир Путин отправи специално изявление към всички отбори и фенове, които ще се включат в месеца на футбола това лято. 

"Към всички футболни фенове и най-добрите футболни отбори на планетата – добре дошли! Много съм щастлив и съм горд, че посрещаме представители на великото футболно семейство", каза в своето обръщение руският президент.

"Искаме това събитие да е празненство, изпълнено с емоции и страст. Надяваме се да е незабравимо и за вас. Добре дошли в Русия!“, заяви още Путин.

Подготовката за Световното първенство продължава с пълна сила, предаде Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ги обичате дайте Варна на Русия, тя и без това е вече руска! Четете малко *** такива какво немците и руснаците са правили с Полша.
80
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са ни спасили ние сами се спасихме. Това е най-голямата историческа фалшификация. Имало 1-2 руснака, другото българи. А нали и чехите и поляците са им славянски братя защо анексираха Полша и я махнаха от картата за 100 години? Мария Клодовска Кюри е родена в завзета от Русия земя. Ами Прага 1968-***?
79
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хм! Поздравил ги.....А можеше да ги изтрепе......
78
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е добре ни беше русия като си построи заводи на наша територия за да си преработва суровините с евтина работна ръка сега няма и отровите където бълваха огромните заводи и ткзс произвеждаше за тях био продукция караха и учениците на бригади да бачкат за благото на руската империя
77
10
 
4
 
! Отговори
Супер! преди 5 години
Броени дни преди най-грандиозното спортно събитие Световното първенство по футбол, което тази година ще се проведе в Русия!
76
9
 
3
 
! Отговори
хохолите капут! преди 5 години
До Анонимен 96Депутатите от Европейския парламент призоваха президент на Украйна Петро Порошенко, кабинета на министрите на страната и депутати от Върховната Рада да подкрепят традиционния гей парад , който се провежда в Киев.
75
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво, кратко послание, силни думи. Успех на първенството!
74
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На никого не са нужни поздравите на Путин. Ако вместо тези излишни бъртвежи беше заявил че връща Крим на Украйна и се изтегля от Донбас той щеше да получи поздравления от света а не обратното.
73
13
 
6
 
! Отговори
до 96 преди 5 години
Мишленце, стой си там в Азия. Най-войнстващата нация са псевдоевреите, които авно представляваш. При вас дори жените трябва да служат. Ако не бяха руснаците, нямаше да има нито един от вас останал в Европа и околностите. Запознай се с анализите на Яков Кедми. Може би нещо ще ти стане по-ясно.
72
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Султан Ердоган: Виждате ли добре подстригани овци, пардон лъвове, тия два дълги и кръгли предмета? А-а не, не, не. Това не са предмети за лапане или за пъхане. Това са тръби, по които се пренася газ от "изостаналата" Азия до новите ви "цивилизовани" главатари от Европа. Ето кремвирш и ракийка да се почерпите за моя сметка.
71
8
 
11
 
! Отговори
моше преди 5 години
До Алекс2 Дръвцето го яде руския народ,вече толкова много години,че са тотално изостанали във всяко едно отношение.Ти видял ли си български деца през последните години да играят на война?Руските, си организират военни паради ...
70
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Силата на представителите на евроманафството нараства с всяка чаша ракия и с всеки консумиран кренвирш.
69
9
 
4
 
! Отговори
до Моше преди 5 години
Оттеглете се от окупираните Палестински земи. Територията, която ви подариха 1947г. След като го направите, говорете за анексии, справедливост и т. н. и т. н.
68
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Путин така се прави а в тикволандия тиквун вместо да прави проекти ги затваря
67
12
 
18
 
! Отговори
Алекс2 преди 5 години
Всеки който е посягал на Русия е ял дръвцето ! Вярно е че не са богати но там *** БХК и мигранти размножаващи се като *** нямат никакъв шанс което е предостатъчно !
66
19
 
15
 
! Отговори
моше преди 5 години
Това първенство,трябваше да бъде бойкотирано от демократичните държави,заради анексията на Крим и войната в източна Украйна!Но това не стана и това е много лош сигнал,че по силните могат да правят каквото си искат с по слабите!И в тази връзка ,питам нашите ***!Защо искате да излезете от НАТО???Искате окупация от зелените човечета и отказ от суверенитет ли?
65
2
 
1
 
! Отговори
до 116 преди 5 години
смени клишето, поне от 10 дни го цвъкаш по сайтовете...
64
13
 
12
 
! Отговори
единен подход преди 5 години
САЩ, Великобритания, ЕС и Япония унижават Русия, защото е нагла и бедна, а тя нас, защото сме братя...
63
4
 
9
 
! Отговори
noema c kumapama преди 5 години
по принцип, спортът не трябва да е свързан с политиката и държавното управление, както и религиите. но тези, които могат, виждат, че и двете страсти на човечеството биват експлоатирани за мръсни цели. нека футболът си остане колективен спорт на единоборствата и да не бъде подмятан от политиците и техните *** в калта на тяхното жалко съществуване... нека спортистите-футболисти да бъдат издигнати над всяка пропаганда и агитация и да зарадват привържениците си с онази игра, за която много хора могат и да не спят. поздрави!
62
10
 
5
 
! Отговори
Галя преди 5 години
Ама съм 100% сигурна, че русофобите ще седят пред екрана с бирата и ракията да гледат Световното ;). Т.е. ще подкрепят негласно имперската и агресорска политика на алкохолизираните ***