Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone

Рекламният отдел на Samsung определено не си поплюва
Обновена: 29 юли 2018 14:32 | 29 юли 2018 14:10,
134
Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone
Източник: Screenshot, YouTube, Samsung US

Samsung пусна поредните си клипове, с които съвсем директно се подиграва с някои от функциите, които Apple има на своите iPhone смартфони. Прави го чрез серията Ingenius, която бе създаденa с цел осмиване на Apple.

Във видеата винаги основният герой е служител на Apple, който трябва да обяснява защо някои функции не работят, както потребителят иска, а в същото време ги има в по-добър вариант на смартфон Samsung Galaxy - в случая на последния S9.

В първото видео млада афроамериканка иска да разбере как да раздели екрана си на две, за да работи с две приложения едновременно (Multitasking), удобно подчертавайки, че нейната сестра я има на нейния Galaxy S9. Уви, в края и двамата разбират, че нейните нокти имат Multitasking, но не и iPhone.

Второто видео посочва различните начини, по които се съхранява информация в един смартфон. Жената търси слот за външна microSD памет в iPhone-а, тъй като не иска да съхранява информация "в облака", но такъв няма. Естествено, в Galaxy S9 има.

Третото видео е може би най-интересно. Потребителят се дразни на малкия отрязан правоъгълник в горната част на iPhone X, който в повечето случаи закрива или снимка, или видео. Samsung Galaxy S9 няма такъв отрязък, но все пак има горна и долна рамка, така че осмиването може би нямаше да е напълно удачно. Но пък семейството, което има прически под формата на отрязъка в iPhone X напълно върши работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който има възможност да купи по-скъпарски телефон, би трябвало да го прави на принципа кое му доставя повече удоволствие :) Кеф ти епъл, самсунг, сони и прочее :) Затова всичките тези обиди, заяждания, подигравки и подобни - малко безсмислени идват май :)
93
3
 
14
 
! Отговори
Неразбиращ преди 5 години
Е убу, ама телефона от 2к, всичко ли прай 10 пъти по-добре от тела за 200 кинта? Щото ако е така, да зема да тегла кредит и да си зема скъпия? Щот 10 пъти си е бая по-яко.
92
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВсъщност може да си натрйш клавиатурата ... Моя е само с едно приплъзване и става достатъчно малка, че да се ползва само с една ръка. Не, че някога съм бил в такова бързане, че да ми се налага, да текствам в движение.
91
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВ повечето случай има малко по-добри чаркове. Има по-бърз процесор и памет, има по-хубава камера и по-добър обхват. Доста чест и GPS антената е по-хубава. Някой от 200 лева, може да им липсва NFC.Като при колите е. С какво една Дачия е по-добра от един Ролс Ройс ? Някоя друга глезотийка и комфорт. Дори и това, че "Ролса нема се чупи често" не е оправдание, защото мога да си взема за през 2 години нова дачия за век, спрямо един Ролс Ройс ... Сещаш се, какво искма да кажа, нали ?
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПитАх какво повече прай телефна от 2к, срямо ония за 200 кина, и още немам отговор! Аре моля ве! Драснете некой ред!
89
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Епъл са наистина креативни, но в областта как да издоят по-яко феновете си. Лошото е, че и други тръгнаха по тоя път.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
94, че то андроида почти винаги се преработва. Демек пише се код. Даже и т.нар. чист андроид се пипа, а не се нахлузва като тарлък.
87
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телефона от над 1000 лв помага при дълбоки комплекси.
86
19
 
8
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
Самсурника се подиграва на iPhone....Жалките човечета първо да си напишат ОС и тогава да се присмиват. Освен това трябва да се радват, че има много пробити служители на Apple, които продават информация на Самсурниците и те от своя страна веднага разработват чуждите идеи. На мястото на Самсурник бих се срамувал вместо да се подигравам на десетки пъти по-креативния конкурент...
85
5
 
8
 
! Отговори
Неразбиращ преди 5 години
Аве да ве питам, понее тук сте все гикове, кво повече прай телефон от 2к от телефон за 200 кнта?
84
4
 
4
 
! Отговори
selajedin eyubi преди 5 години
Huawei Mate 10 nomer 1
83
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
функции ,екстри и т.н.,но всичко си е просто една шепа чаркове за които се чудят как да те излъжат да дадеш пари все едно че са от злато,а то си е пластмаса калай и две три кристалчета силиций,и за 100 грама пластмаса даваш колкото за 20 грама злато
82
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука това няма шанс да се случи. Колкото по скъпа ти е колата толкова по близо до вратата трябва да спреш дори паркинга да е празенПосле естествено трябва да седържиш нагло и арогантно и всички от простолюдието да разберат че ти си човека с парите. Парите които обаче баща ти е откраднал от същото простолюдие. Къде с ниски заплати и осигуровки, къде с наредени обществени поръчки
81
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Япония в ресторантче до нас 2 млади момчета- говорят си тихо да не притесняват околните,както правят всички там. на тръгване се поклокиха на сервитьорката .. и се качиха в бяло ферари отвън++++ като четях коментара мед ми капеше...! Страхотно!!!
80
1
 
37
 
! Отговори
хххх преди 5 години
В нормалния свят скъпите телефончета и коли са за да ти доставят удоволствие на самия теб, не да парадирашЛигльовците тук съвсем си помислиха че трябва да правят всичко което не е редно дори и да им носи неудобство.трябва да се държиш арогантно за да подхожда на скъпата играчкаВ Япония в ресторантче до нас 2 млади момчета- говорят си тихо да не притесняват околните,както правят всички там. на тръгване се поклокиха на сервитьорката .. и се качиха в бяло ферари отвъна богаташчетата в БГто..
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евтини телефони, за евтини хора. Едни време имахме скъпи и хубави телефони, с който да покажем на простолюдието, че не стават за нищо.Въпроса не е евтин или скъп, а оптимално съотношение между параметри на телефона и цена. Ако питаш мен (а ти със сигурност ме питаш;)) искам смартфон с 10GB RAM с 40MP камера и с всички новости за 5 лв. Ама няма!
78
7
 
4
 
! Отговори
HUAWEI преди 5 години
Huawei e телефонът... !!!пп. Най-новите хитове във Fb. Напишете -New Music Hits 2018
77
16
 
3
 
! Отговори
Лорт Тенренти преди 5 години
Евтини телефони, за евтини хора. Едни време имахме скъпи и хубави телефони, с който да покажем на простолюдието, че не стават за нищо.
76
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 79И аз ... Играта, вярващи само и единствено парите,са причината, да сме на този хал.
75
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На някои хора име болни, че всички имат "скъпи" телефони и е вече смешно, да си със ползватен телефон за 15000 лева.