Ад на пътя: Четирима футболисти загинаха в катастрофа в Свищовско

Според първоначалната информация колата не спряла на знак "Стоп"
Обновена: 13 сеп 2018 11:51 | 13 сеп 2018 11:45, Анисия Иванова
141
Ад на пътя: Четирима футболисти загинаха в катастрофа в Свищовско
Архив: Булфото

Четирима младежи са загинали при тежка катастрофа тази нощ. Сблъсък е бил между лек автомобил и ТИР на пътя Плевен - Русе в района на свищовското село Горна Студена, съобщи БНР.

По първоначална информация причина за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от водача на лекия автомобил.

Загиналите са четирима от най-добрите футболисти на "Павликени" - Димитър Кушев, Георги Вълчев – Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Иванов, съобщава "Янтра днес".

БМВ-то с плевенска регистрация е било по непотвърдена информация шофирано от Ивелин Иванов, който е юноша на "Етър".

"Павликени" игра вчера мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния "Земеделец-93" и спечели с 3:1. Единият от головете вкарал именно Ивелин Иванов. Част от футболистите пътували за мача с колите си.

"Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха  в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно", сподели потресеният треньор на "Павликени" Димитър Тодоров.

Димитър Кушев бе голмайстор на отбора и играещ помощник треньор, Генчо Стефанов бе опитен вратар, Георги Вълчев – Машинката също е отлично познато име във футбола, а Ивелин Иванов бе най-младият от четиримата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До mnenieПо хубавото ти татово време, последната нощ преди уволнението бях нач.караул. В малките часове на ноща дойде дежурния по рота, два метра мъж и плачеше. Едини от мойте постови и единия от неговите дневални бяха докопали мотоциклет и юреха из околността. А не си бяха по местата. "Леле тези ако се пребият, вместо уволнение ще ни вкарат в дисципа". Та не ми говори за татово време. Един от новобранците, дето всеки ден се пишеше болен и бе в София, после стигна до високи постове в СДС и ДСБ.
96
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега кой министър ще изкарате виновен, коя агенция ...?Цялата държава е виновна, а младия водач е вече невинен, нали ?Жалко за младите погубени животи...Всеки носи и Лична отговорност!
95
7
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Pada im seTakuva neka mrat po patishtata
94
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Бог да ги прости загиналите! Мир на праха им! И пак БМВ, и пак тинейджър зад волана през нощта, неочаквано лоша комбинация...
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Язък за младите момчета! "Имаше един учен (Charles Darwin) дето беше развил една теория за естествен подбор, та тая теория се практикува цялостно в България.
92
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BMW... Това е диагноза!!!
91
4
 
3
 
! Отговори
Тополино преди 5 години
По-скоро е добре със закон да се забрани българската нация.
90
4
 
9
 
! Отговори
А бе..... преди 5 години
Марката БМВ трябва да се забрани с закон да се продава в БГ. Само диващини с тези коли.
89
0
 
12
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 84 Какъв КАТ в 3 часа през ноща бе?И те са хора , спят.
88
3
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
До Анонимен 83 Ааа, не така.ТКЗС-то си беше екстра.Бил съм вет. лекар там.И какви успехи имаше.Кравеферма от 850 крави. Яловост-30 %, среден млеконадой -4 литра.За кражбите да не говорим.Абе хубава разсипия си беше.Ех, спомени , спомени...!
87
0
 
22
 
! Отговори
Алексей Измирлиев преди 5 години
Да отнемеш предимство на летящ със 100 километра ТИР на това място какво му казвате? Затова трябва да се четат книги не само да се рита. Бог да прости момчетата.
86
0
 
22
 
! Отговори
Я гледай.... преди 5 години
Еййй , *** тия БМВ-та не се научиха да спират на СТОП и това е.
85
2
 
6
 
! Отговори
Емил преди 5 години
До 51, може и да имат две правителства, аз когато живях две години в Белгия нямаха около 7 месеца правителство въобще - но и казваха, че не им лиспва. Но си прав, че в Северна България няма големи инвестиции, но това е защото е определена след време за *** братя.
84
4
 
15
 
! Отговори
Емил преди 5 години
До 51, така е Северна България е с намалени инвестиции понеже е определена за ромите.
83
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BMW тата все още не могат да летят ! - Моля не се опитвайте да докажете обратното защото може да Ви е за последно.
82
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Навремето Тато вкарваше 18-годишните в казармата малко да ги научи на ред и дисцилина."Има един български филм от 94-та година, казва се "Граница".Там играят Зуека, Мариус Куркински, Чочо Попйорданов и разни други. Намери си филма и го изгледай, ама целият! Като го гледах, все едно бях отново в казармата! Даже толкова много други неща съм видял в казармата, че мога още 2 такива филма да направя. Поне два! Виж го и тогава разнасяй акъли по форумите!
81
0
 
27
 
! Отговори
Крес преди 5 години
Язък за младите момчета! докога бе младежи ще карате така! Вижте снимката с БМВ то- размазано е на тепсия! Значи са карали с 140 км. най-малко! на тарикати ли се "праите бе кат" карате с 200 км/ч? А спрете се бе деца!
80
6
 
15
 
! Отговори
mnenie преди 5 години
Навремето Тато вкарваше 18-годишните в казармата малко да ги научи на ред и дисцилина. Жалко за тези момчета, но правилата са за да се спазват. Дори ако ги спазваш, пак можеш да загинеш на пътя. Но ако не ги сшазваш, шансовете са ти доста по-големи да бъдеш жертва.
79
3
 
26
 
! Отговори
Бмв преди 5 години
Малки *** ьовци с бмв летят като луди, неспрял на знак стоп щото той е футболист и е с бмв-то ... резултата е налице. Честито!
78
3
 
26
 
! Отговори
Екшън преди 5 години
Тираджията е карал с малко над 190 км. В интерес на истината четирите момченца са излезли в 03:00 ч. от бара съвсем трезви , защото са пили само кафенце. При положение , че са се движили с 40 км/ч,тира ги настига и ги удря с бясна скорост отпред. Тираджията е виновен. Виновен е о транспортният министър , защото в този сублимен момент е трябвало да бъде на поста си и да управлява тира.