Apple представи най-големия и скъп iPhone

IPhone Xs Max с 512 гигабайта памет за 1649 евро
13 сеп 2018 10:23, Бойчо Попов
127
Apple представи най-големия и скъп iPhone
снимка: Ройтерс

Американският технологичен концерн представи новите си смартфони и часовници на церемония в театър "Стив Джобс", носещ името на покойния съосновател на компанията, в Купертино, Калифорния.

След встъпителните думи на главния изпълнителен директор на концерна Тим Кук програмата продължи с представянето на четвъртата версия на смартчасовниците на Apple, които сега са с по-големи екрани и нови функции, сред които детектор, който може да регистрира нарушения в пулса и автоматично да изпрати обаждане до "Спешна помощ", ако потребителят падне. Предполага се, че тази функция ще го направи по-търсен от по-възрастните потребители. Джаджата може да прави дори ЕКГ.

Фокусът трябваше да бъде върху представянето на най-очаквания нов продукт на компанията - новите iPhone-и - iphone Xs и iphone Xs Max, за които се твърди, че са "най-усъвършенстваните" модели на компанията.

Xs е с 5,8-инчов екран (14,7 см), по-добър процесор и подобрени камери, а iphone Xs Max е с 6,5-инчов екран (16,5 см).

Цената на iphone Xs Max за клиентите в Европа започва от 1249 евро. IPhone XS, подобно на iPhone X, започва на цени от 1149 евро, за модела с 512 гигабайта памет обаче купувачите трябва да платят 1649 евро.

Както се очакваше, има и по-евтин нов iPhone - iPhone XR, който ще се продава на цени от 849 евро. Телефонът ще се предлага в 6 цвята и ще има 64, 128 или 256 гигабайта вградена памет.

Първите два модела ще се появят на пазара в България на 28 септември, а по-евтиният ще дойде през октомври.

Повече по темата вижте в целия материал на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: iPhoneapple
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПххххПичове, като не искате, не си купувайте и толкова. То бива бива омраза, какво правели другите, ама чак па толкова ...
98
0
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Сега на плажа ще се нагледам на пръдли с телефони за по два три бона и джапанки за левче
97
0
 
4
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
До Епъл фен до cky2k...В интерес на истината явно съм доста по възрастен от тебе. Ползвам телефона за всичко без социални мрежи. Просто офисът ми е в телефона - мейл, обработка на документи, банкиране ... н
96
1
 
5
 
! Отговори
student преди 5 години
До rootя кажи къде ги дават тези пари да дойда и аз. писна ми мама и тате да дават по 200 лв на месец ! разбирам от : HTML, CSS, CMS, JAVA, SSL, SLR, PHP, NodeJS, Angular, AWS, IoT.. уча и за CAN messages. И - в евро или лева.. предпочитам евро нали но може да си открия и левова сметка. за сега все ми ги дават на ръка парите или по пощата. но като идват с ладата и все ги мисля дали са стигнали не са ли че тя на 40 годинимерси !
95
2
 
6
 
! Отговори
mdaaa.. преди 5 години
хайде да напиша и аз един коментар за да попълним базата данни на този сайт :) имам Iphone X, ще си купя и XS защото имам пари. проблем ? а няма ли пари, няма кокаин!а кой е по хубав и добър.. не ми дреме на сайдера!шефа каза да въртим парите и аз го правя. иначе няма пари. а както казах следователно няма и кокаин !а ако няма и кокаин.. к*ите не идват. и аз кво - оставам на чек* ? е питам аз - това добре ли е ?лек ден :)
94
7
 
17
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Купих си януари месец тази година - Iphone 7 + , повече НИКОГА този хамерикански ***.Не може НИЩО, което всеки самсунг или друг телефон може - не може да си сменя мелодията на звънене - всъщност можело, ама трябвало на компа и по някакъв много сложен начин, не ми се слушаше даже ...Не се споделя със смарт ТВ, нито youtube тръгва, нито НИЩО.Снимам клип на детето си от тържество в детската градина и ЙОК не иска да го възпроизведе на ТВ - тои още и още, страшен *** !!!
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до човека с комп за 3 бона:Колега как е, тубата не сече нали?
92
7
 
6
 
! Отговори
Ясъмкон преди 5 години
Въпреки че чакам новия Oneplus 6T ще ви кажа следното. Защо като изкараха новото бугати чирон не блеехте за цената толкова? Щото едната гума струва повече от колата ви. Който може да си го позволи да си го купи който не може да не злобее. Да имаш нов телефон не е нищо специално.
91
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пре пре солена цена имат .. хаха .. да гроздето е кисело..
90
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ai-fon-man 63Аз мисля с голяма брадва да тествам дисплея дали ще се нацепи.
89
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много лайкове на негативните коментари. Браво, харесвате ми комплексарчета! Злобеете ли? Злобейте си, на никого не му дреме! ;)
88
6
 
3
 
! Отговори
Яко преди 5 години
Супер яко. Тия си остават номер едно и това е!
87
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато iPhone ми позволи да споделям е по различно освен снимки, звукозаписи и видео от камерата, ще си помисля. До тогава... Да го духат.
86
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да забравя как 4 богати пачи се бяха наредил и, и си бяха постна ли снимка, как 4те държаха тогавашния iPhone. Още не бяха официално в България и струва ха по 2500 лева заради митата. Капките се бяха наред ли, бяха направили дук фейса, ако го помните и снимката а казва : който го може, го може.Когато показван тази снимка (още я има на една страница) в чужбина ХОРАТА СЕ ПУСКАТ ДА СЕ. СМЕЯТ И ПОДИГРАВАТ.
85
1
 
11
 
! Отговори
Кръстьо Костов преди 5 години
До i'mАз ползвам Нокия N73 повече от 10 години и мога да кажа същото. Всичко зависи от класата на телефона ...
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 74... Моля ти се. 3.5 инча екран, YouTube едвам зарежда, а ако сайтовете имат анимации, забрави. Да не казвам, че вече и действам не работи.
83
1
 
2
 
! Отговори
КУзел преди 5 години
До до аз 81..така де.."Ден да мине-самун да загине". :) Барай си топките и тва е ! :))))))
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И още нещо з 77А преди телефоните, всеки набиране по 90 думи на минута, нали? Твоя приятел, ако толкова му е трябвало да му пишат на клавиатура, да беше казал на момичето, да седне през уйкендите и да започне да пише по-бързо... Ама нали е селскостопански ***, изгонил горското образовано момиче за нещо, което може да се коригира за 5 дена.
81
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 77 Току що нарече 2.5 милиарда души шизофриници... Сигурен ли си, ти си добре.И какво, ако имаш 8 ядрен десктоп у вас? Сигурно не излизаш често...
80
0
 
7
 
! Отговори
до аз преди 5 години
коментарът ми беше по-скоро с ироничен характер за простотията като цяло. тази сума я написах random..не знам от всичко защо се хвана точно в нея :) явно и ти си нямаш работа като мен сега че четеш безсмислените коментари.. напълни се държавата с ИТ специалисти...в цол центрове.компютър за 3000 лв имал :) моя е за 6.. въпросът е как го ползваш.карай да върви.. и дa мине деня че ми писна от сутринта.