България не успя да надвие световния шампион Полша

"Лъвовете" загубиха с 3:1 и останаха трети в групата
18 сеп 2018 23:06,
37
България не успя да надвие световния шампион Полша
Снимка: БТА

Полша спечели пета поредна победа в група D на Световното първенство, след успех над домакините от България с 3:1. С успеха си полският тим завърши на първо място в групата, докато България остана трета.

За България срещата започнаха Светослав Гоцев, Николай Учиков, Тодор Скримов, Георги Сеганов, Валентин Братоев, Виктор Йосифов и либеро Теодор Салпаров.

Стартовата шестица на Полша бе Пьотър Новаковски, Бартош Курек, Артур Шалпук, Фабиан Джизга, Михал Кубяк, Якуб Кохановскиу и либеро Павел Заторски.

Двубоят започна равностойно с две изравнявания на резултата, след което с ас на Братош Курек Полша поведе с 4:2.

Подробности за двубоя четете в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
25
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Треньорът Константинов е прекалено самовлюбен. Иска винаги той да изпъква пред отбора. Треньора трябва да е ,като баща на играчите,а тоя не е такъв. Егоцентричен и алчен позьор.
6
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При малко късмет "можеше" да изравним 2-2 и при тайбрекът не се знаеше!! Ама можеше..
5
5
 
21
 
! Отговори
любо преди 5 години
и да паднем и да бием, пак във чалготеката ще се напием и попфолк-звезда ще забием!
4
7
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Неее,, нека вият догодина въобще никой няма да дойде на първенството а когато Русия направи там на нашите ще им направят някой зулум на *** не отивам да пълня джоба. Котйто политизира спорта е го-ве-до. *** може се дрищи само на гимнастички.
3
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой го гледа тоя спорт бе хахахах то през седмица са световни европейски не знам си кви първенства, не можеш да им хванеш спатиите на тия, пълен ***.
2
6
 
7
 
! Отговори
1984 преди 5 години
ох котьовци, как се нагласиха освиркваме ги от първата минута, ха да видим соросопитеците дали ще рипнат на амбразурата да ги защитават за пари. Бас държа че далеч няма да са им празни гащите и ще има много топки под мрежата от сервис, както на поляците днес.
1
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАТЯ БЪЛГАРИ, ДА СИ ОТМЪСТИМ НА АМИРИКАНЦИТЕ, КОИТО ПЛАЩАТ ПАРИ НА НАШИТЕ *** ДА ПЛЮЯТ РУСИЯ И ДА НАСАЖДАТ ОМРАЗА, А ТАКА СЪЩО НА ЕДНА МАЛКА СОРО-СОИДНА АГИТКА ДА ВИЕ СРЕЩУ ДЕЦА - РУСКИТЕ ГИМНАСТИЧКИ. НЕКА АРЕНА АРМЕЕЦ ДА ЗАВРИ СРЕЩУ ЧИЧО САМ И ДА РАЗМАЖЕМ АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР И ИЗПОМПВАЧ НА ПОДЗЕМНИТЕ НИ БОГАТСТВА. ДА ВИДИМ ПОСЛЕ ЕЛ КА ВАСИ ЛЕВА КАКВИ ХУЛИ ЩЕ ОТПРАВИ КЪМ БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА ЧЕ НЕ СРЕЩА ОКУПАТОРИТЕ ЯНКИ С ХЛАБ И СОЛ. ВЪН БАЗИТЕ ИЛИ СИ ПЛАЩАЙТЕ НАЕМ НАВЛЕЦИ.