30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството

Съседът от махалата, който го закарал до Германия, нямал представа за извършеното
Обновена: 12 окт 2018 11:02 | 12 окт 2018 07:00, Василия Пейчева
136
30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството
Снимка: Facebook

Съсед от махалата помогнал на предполагаемия убиец на Виктория Маринова Северин Красимиров да избяга от страната и го закарал до Хамбург.

Още по темата

Синан обаче нямал представа за извършеното от Северин и обяснява, че извършителят мълчал през цялото време в колата и не казал нищо за убийството и изнасилването.

"Изобщо не ми е казал нищо. Беше през цялото време мълчалив. 30 часа карах. Говорихме си общи неща - какво прави в Германия, какво работи... За толкова часове, да е говорил половин час", разказва Синан пред Нова тв.

Той разбира, че е возил заподозрян за убийство, едва когато го оставя в Хамбург и германската полиция започва да издирва и двамата.

Синан се прибрал в България, за да даде показания. Не е задържан.

Видял Северин и на рождения ден в нощта преди убийството. 

По думите му предполагаемият убиец на Виктория бил пиян, но не толкова много. Празнували до сутринта. Северин си тръгнал сам.

В 11:30 часа нападнал жертвата си. Това разказва жената, която вижда Виктория за последно. Двете се разминали на алеята час преди това. Твърди, че не е е забелязала убиеца.

След зверското убийство в ромската махала, където е живял Северин, цари напрежение. В махалата в Русе се страхуват за безопасността си, носел се слух, че ще следва отмъщение.

Кварталът все още се охранява от полиция.
 


136
Още от ЕС
Какво ли щеше да прави Германия, ако ги нямаше източноевропейците?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
3
 
! Отговори
Сляп народ преди 1 седмица
И още нещо :дали наистина всичко, се е случило по начина по който ни го представят?! Няма как да знаем! Може да е застреляна, наръгана или ударена в главата! Няма как да разберем, защото е повече от ясно, че ще ни накарат да вярваме, в това, в което искат! А ние ще вярваме, защото сме овчи и сляп народ, и ще си носим последиците! ПОЧИВАЙ В МИР ВИКТОРИЯ!
102
0
 
1
 
! Отговори
Сляп народ преди 1 седмица
За тези, които продължават да вярват, че убиеца е хванат и има правосъдие! :Факт:модерните телефони не могат да бъдат изключени ако не са отключени! /синът ми с това се занимава, моят телефон е такъв и опитвах няколко пъти! /Когато му натиснеш въпросното копче, иска код, пин или шаблон, и за да го изключиш, трябва да го отключиш ! Това означава, че телефона е бил включен часове след убийството /освен, ако не е бил от "Зрънчо"! /Но никой не го е засекал! Или не е искал да го засече!
101
0
 
4
 
! Отговори
до 101 преди 1 седмица
Добър въпрос. Майка ми, която живее в малко балканско селце е застрахована към местна охранителна фирма, има банд на вратат, че е "охраняем обект" и е много доволна от сигурността, която и предлага тази "лепенка". В интерес на истината вършат си работата момчетата. :)
100
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Когато българските села пропищяха от престъпните набези на тези им отговориха, че държавата няма ресурс да ги охранява и трябва да си наемат частни охранителни фирми. Защо сега не предложат същото на "уплашените" обитатели на тези махали, а им пазят страх с нашите пари?
99
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен
Въпросния шофьор едва ли е професионалист.И е странно ако не те гони време и както казваш - загуба на пари да се утрепеш, за да стигнеш до Германия за 15 часа!/ и пак казвам, че това е невъзможно-от личен опит София-Виена 980 км ,с 2 почивки х 10-15 мин. и без висене по границите 12 часа- с кола, с която се движиш с висока скорост без проблем {ако искаш да рискуваш глоба и не спазваш правилата!}
98
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
'кварталът все още се огранява от полиция'... Защо полицията не охранява парковете и градините, където НОРМАЛНИТЕ хора разхождат децата си ? Къде е полицията когато трябва да пази и защитава възрастните хора, които са брутално ограбвани и тормозени или млади жени и деца са бити и изнасилвани от тази *** ? До кога ние ще изкарваме с мъка прехраната си и ще плащаме заплатите на полицията, а тя ще защитава тази мързелива, миризлива и никому потребна паплач ????????
97
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пак ни правят на маймуни, със зле скалъпени сценарии.
Интересното ще е в Германия какво ще направят - дали ще повярват на всичките тези измишльотини и ще го депортират тук, или ще им се стори прекалено съмнително всичко и ще го оставят там.. Защото нашите съдии вярват на тоя дето плаща..
А нашенската история - дали медиите изкрияват допълнително всички факти, или кукловодите толкова им е потенциала, но както винаги - всичко издиша.
А най-лошото е, че всичко ще е за 3дни
След някой месец-край.
96
1
 
8
 
! Отговори
пецата преди 1 седмица
Открит е по гледане на записи от камери? Местопрестъплението е на 3 км от дома му,тоест тръгваш да вземаш записите от камерите най близко до м-престъплението и започваш да гледаш всички записи от всички магазинчета до дома на извършителя? Оглед на местопрестъплението 1 ден, Събиране на записи е поне още 1 ден , гледане на записи е поне още 1 ден , разпити 1 ден кой?къде?защо?свързване с немските власти преводачи и т.н. още 5ч, издирване в германия още 5 ч, поне 4 дена минимум трябват, а те за 2
95
0
 
7
 
! Отговори
Бойко Б. преди 1 седмица
ГАДОВЕ С ГАДОВЕТЕ. РАЗВАЛИХТЕ МИ БЕЛОТА И МАЧЛЕТО!
94
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жената,която я срещнала на алеята разказва в колко часа е я нападнал този - точно в 11.30ч. и то след кат я срещнала на алеята жива здрава 1 час преди туй нападение,а него незабелязала да се навъртва наоколо особено да клечи в някой храст скришом,което почти значи,че много хора са познавали журналистката-жертвата на тоз тъй като са сравнително нетолкова голям град,само той не я познал то ли бил пиян от вечерта до 11.30ч. средата на деня или си не взел хапчетата,а излязъл навънка да зяпа минувачи
93
10
 
3
 
! Отговори
аман от конспирации преди 1 седмица
и тука е пълно с конспиратори, мъже дето вярват в зодиите и НЛО, накичени с гривнички против уруки...бе как такива оцеляват по 30-40-50 години ***
92
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НЕКОЙ може ли да ни отговори КОЙ е финансирал пътуването на въпросния до Германия с персонален автомобил и шофьор. Както и обратния път на шофьора.

Много гнили пункнтове има в тая скалъпена история.
Явно са го убедили, дали са пири или със заплахи, а може и с двете, да признае че е убиецът за да се тушира общественото недоволство срещу ГЕРБ.
91
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Сляп народ 90
Спри да мислиш, логиката не ти е силната страна. Да не говорим, че и тези дето не са живяли сред мароканци и са запознати с физическите им дадености, има клип в нета, дето един маломерен чичка нокаутира мутра бараба с един удар при спор за паркомясто. И заключен телефон се изключва без пин и т.н. При мен с дългото копче от страни на телефона. А онзи ей така го закарал до Германия, не занаел, че го спасява от правосъдие??!! Социолога за жалост е прав за 80-те %.
90
2
 
6
 
! Отговори
Хмм преди 1 седмица
Какво искате да каже? С трансперант над главата ли да седи и да крещи какво е направил ли? Хората като се напият и повърнат после ги е срам и нищо не говорят пък камо ли за такова нещо!
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И моля те, Слепецо, Спри да говориш за това, все едно е било планува и престъпления ие и убиец е имал времето, спокойствието и интелекта, да реши проблемите си и да не направи грешка. Всички заловен и престъпници, са заловени, защото са допуснали грешка някъде. Иначе, никога нямаше да има доказателства срещу тях...
88
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Сляп Идu0Т

Не съм криминалистика. Чел съм 2-3 книги при криминология. Истината често е Тошко объркана, че "слепи" теории не помагат за нищо. Поведението на предполагаемият убиец е в тон с извършеното престъпление. Чувства шок и вина и не може да повярва, какво е направил, защото му е за първи път. Убийството е извършено в позната за него област, в относителна близост до дома му.
Не е могъл да се прикрие, следователно е решил да бяга.
Само това знам...
87
3
 
8
 
! Отговори
до сляп народ преди 1 седмица
Има перфектни нокти ,защото докато я изнасилвал тя е била в безсъзнание, той първо я е пребил до безпомощност, като ти ударят юмрук в лицето се хващаш за него,а не дереш последва друг удар , завличане в храсталака и това че вземаш наркотици не те прави не адекватен,но ти дава огромна физ. сила . Кой прави секс 1 час - младите и тези, които вземат различни стимулиращи вещества(energy drinks,наркотици)
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Сляп Народ...

Пич, стреляш н порази, казваш че всичко са глупави, па ти си умен... Еми не става така. ***.
85
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Сляп народ

Всяка жена дере.... Как да дере ако е в нокаут със счупен нос? Много специалисти тук!
84
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Сляп Народ

Питай шофьорите на бусове, който превозват нелегално пътници и товар, дали не може да стане. Ако имаш късмет и няма опашки по-границите, 15 часа са си възможни. И не, не спират за. Почивки, защото губят пари. Да опас к в, ама какво очакваш от хора, караш без лиценз други хора с 25 годишни бусове...