Викторио в "Пирогов" – досущ звезда? А иначе малтретирал Дарина

Подлагал младата жена на тормоз, забранявал й да се вижда с близки
2 ное 2018 09:30,
154
Викторио в "Пирогов" – досущ звезда? А иначе малтретирал Дарина

Психически тормоз, забрани за виждане с приятелки, деспотско отношение. Това е търпяла 23-годишната Дарина от Викторио Александров, който уби нея, а по-късно и детето им.

"От момента, в който е с него, тя нямаше приятелки. На кръщенето на детето, на рождени дни са само негови приятели. Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат в апартамента, който те са купили", заяви Таня Найденова, леля на младата жена.

Още по темата

"Те нямаха право да идват, можеха да видят детето само с негово съгласие. Като се роди детето, беше започнал кампания да му се прехвърли половината апартамент. Започна да твърди, че те са искали да ги разделят", допълни тя.

"Много пъти говорих с нея, че това не е човек за нея, че няма да е първата самотна майка с дете, никой не е умрял от това. А тя умря от това, че просто замълча и не пожела да подаде жалба. Мълчеше за целия тормоз. Той я тормозеше най-вече психически, чупеше всичко около нея", допълни Валерия Филкова, приятелка на семейството на Дарина.

"Купиха им коли и на двамата. Затънаха в дългове към банките и той не позволяваше никой да идва в дома. Трябваше да се прави освещаване, тя искаше да ни покани, той не позволи. А ние не сме му направили нищо лошо", категорична беше тя.

"Докато е бил в "Пирогов", обслужващият персонал каза, че докато гледал всички репортажи, просто е бил доволен, че е станал звезда", подчерта Валерия Филкова.

Лелята на Дарина беше категорична: "Аз не искам смърт за него. Смъртта за него е избавление. Искам постоянно да гледа това. Сто години да живее му пожелавам. Той е страхливец. Имам чувство, че е убил детето, защото е чул полицейските сирени и е стрелял в момента. Той е убил, за да не го издаде, защото то е плачело".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е какво е видяла в него?Или и тя е била ужасно глу пава, или е искала да има глу пак, когото да манипулира.
16
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки е имал различна представа за семейство. Представата е различна и от това , че не са имали брак. Желали са да са свободни, но и семейни. Двете неща са несъвместими.
15
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български мелодрами български ценности
14
3
 
32
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Няма значение как се самооправдава ! НИКОЙ не може да отнема ЖИВОТ !
13
47
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвайте много на медиите.Какво сега след дъжд качулка, пишат "забранявал и да се вижда с близки". Те откъде го разбраха това, близките ли го казаха? Те откъде знаят, ако не са се виждали? А ако са се виждали, значи му е правила контра жена му. А ако му е правила само контри, значи не е била много стока. А ако пък той не е искал да се вижда с тях, защото е знаел, че настройват жена му срещу него? Ако е виждал, че след всяка среща си изстиват все повече? Да не излезне накрая, че тя е виновна?
12
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се радва на славата си докато може,защото в затвора вече се подготвят да го посрещат.Те там много обичат педофили и убийци на деца,като тоя кютук смотан.Там ***,дето те подкрепя няма да я има,да те спасява,мамин сладък,***
11
3
 
64
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Заврян зет в чужд апартамент, купили му и кола и пак не давал на тези, дето са му ги купили да идват. Искал домашен арест, защото не се чувствал добре човека. Дарина била лоша майка, а той великолепен баща. Накрая застреля жена си, щото спряла да му вика "мило" и дъщеря си, великолепният баща. Чувствал се като рок-звезда, като гледал репортажите...Все повече се убеждавам, че този или е завършен психопат или е наистина луд. Северин поне се разкая и заплака, в този няма и капчица съжаление
10
45
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно така, жената трябва да бъде изолирана от всякакви приятелки и майки, много важно е и фейса да бъде спрян, защото те всички я настройват против бащата. И полигамията при жената се отключва, почва да се сравнява с всички от цял свят и да формира нереалистични представи и очаквания и да търси друг. При такива пречки с жена е невъзможно да се строят и отношения. Иначе лошо е постъпил че е почнал с агресия. Винаги трябва да се обясни спокойно.
9
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен ми беше трудно да проумея как може някой да го защитава този, без да се знае цялата истина. Явно на някои хора все още им е трудно да приемат, че причината може да е съвсем тривиална - поредният със "здраво патриархално възпитание", за който жената е като телевизора и печката. Всичко това гарнирано с ревност, параноя и идоли от типа на разните му спецчасти. И като са му казали, че така не става и че го напускат, самолюбието му е било сринато.Лека им пръст на двете жертви.
8
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълно несходство на характерите: тя явно е била по-социална, с желание да общува, а той по-затворен, вторачен само в нея, ревнив не само към мъже, но и към всеки друг, освен него. Признак на неситурност и ниско самочувствие. Тия неща обикновено завършват с раздяла или с осъзнаване на несигурния, че не с ограничение ще си осигури любов вовеки. Но прекалено несигурните могат и да изперкат от обсебеност.
7
4
 
35
 
! Отговори
бмп преди 5 години
След като не му пука и се има за звезда, защо трябва да живее 100г.? Да си убиеш детето е признак на тотална деградация. Смъртна присъда за такъв, и то да го извеждат периодично сутрин, да му слагат качулка на главата, да чува щракането на затворния блок на пистолета и пак в килията. Да не знае точно кога ще е изпълнението и да се напикава от страх всеки път!
6
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да наистина са много- справка някои от коментарите които одобряват,че е убил жената.Даже си мисля да не би зад тях да стоят родителите му.Не е нормално просто.А тоя не е луд,просто се чувства безнаказан,защото цял живот се е крил зад панталона на майка си и полата на баща си,които явно са го подкрепяли в лошото му отношение и тормоза,който е причинявал на момичето.Те са си същите говедари като него
5
3
 
45
 
! Отговори
ЪЪЪ преди 5 години
Каквото и да е търпял като тормоз от роднините на жена си и от нея няма значение.Убийството на детето обезсмисля всичко - това е линия която не бива да се престъпва.Смъртно наказание трябва за този В-ио.И за *** Северин в Русе.Спешни промени в наказ.кодекс.
4
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълен психар ...Лошото е ,че такива ,като него са бая ..
3
4
 
36
 
! Отговори
дп номер 1 преди 5 години
Мооооля?! Явно психопатите са много...
2
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доживот да се гърчи ***!
1
77
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съсипаха живота на момчето.