На улицата: Роми биха и обраха дядо в Казанлък

Спрели го уж да му искат огънче, взели му даже тото-фиш
Обновена: 3 фев 2019 16:44 | 3 фев 2019 16:38, Веселина Йорданова
285
На улицата: Роми биха и обраха дядо в Казанлък
Снимка: архив, БулФото

77-годишен мъж от Казанлък е нападнат, ограбен и бит от група роми, съобщи bTV.

Той се прибирал към дома си с покупки, когато бил спрян от двама мъже под предлог, че му искат огънче.

Възрастният мъж е съборен на земята и пребит, а извършителите го обрали.

Взели са му телефона, портфейла, торбата с покупките и дори фиша от тотото, който човекът току-що си бил пуснал. Нападателите са задържани от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писна ми да ме нападат!Писна ми да грабят,изнасилват и своеволничат ***. Няма адекватно правосъдие от години. За това е така. Еден затворник струна на данъкоплатеца 900 лв.Лично от такива съм чувала колко им е гот-три пъти на ден топла храна,фитнес ииииш секви други екстрил. И лежи и нищо не прави. Детето ми няма здравни осигуровки,но тяхните ги плащам...Да отиват да копаят метрото,или запустелите земеделски земи,ама не..държавна политика..Смърт и разстрел-първо на управляващите,после..
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте им работа преди 10 години всеки римлянин беше строител , кравар ,
89
1
 
15
 
! Отговори
сс преди 5 години
добре да речем в САЩ сам се защитаваш но има една малка разлика с България тук държавата е срещу теб ако се защитиш докато в САЩ в някой щати е задължително да притежаваш лично оръжие за да гарантираш защитата си. там е разковничето, друго си е да знае рома че и дядото може като Клинт Истууд да изкара пищака и да му напълни кратуната с олово, тогава има минимален шанс да се замисли дали да прави нещо по екстремно...
88
18
 
3
 
! Отговори
Даа преди 5 години
Този сайт е фашиЗки май,само за криминал пише когато роми извършват някое престъпление и твърдо натекват ромите (пак) извършиха....все едно други престъпления не правят.Тук преди седмица във Варна 4 найболи набиха момиче и момче,щото са от ромски произход и са по-добре облечени от тех,но почти нито една медия не писа за това. Докато не сложим всички престъпления по един знаменатели и наказуемоста е да за всички ,то ще сме страна от третия свят,но в ЕС!
87
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо, когато рецидивистът е в затвора, жена му получава минимална заплата и детски надбавки, без да е работила да се е осигурявала нито ден?Те правят тези престъпления за да си седят на топло и жените им да получават пари без да работят.
86
5
 
16
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
След 1944г. БКП събира всички роми от Балканите в България-новите пролетарии и крепители на комунизма .....Справка; Държавен архив....
85
8
 
40
 
! Отговори
Вмирисаната глава преди 5 години
на държавата е виновна за това ни състояние! А Боко недоволства от лошият материал, а не вижда, че той е най неспособният. Защо те ходят с охрана навсякъде, нали ни обясняват, че няма престъпления, това какво е, да пребият човек посред бял ден, това и в джунглата го няма. Нищо няма да се промени в България, ще става по зле, но не по добре! ЕС ще унищожи България, това им е целта!
84
1
 
48
 
! Отговори
До 92 преди 5 години
Докато не се въведе смъртното наказание, ще стават все по нагли! Ако е нехуманно за държавата, да се разреши самоотбраната за ненаказуема, всеки сам да си избира как да се отбранява.
83
5
 
40
 
! Отговори
Няма такава държава! преди 5 години
И ако има още някой да гласува за ГЕРБ, значи сме ***, а не народ! Това вече не е случайност, България се е превърнала в зверилник, нападат всичко, това се случва всекидневно и никой не мисли да вземе мерки!? Явно имат нареждане от Брюксел, българите да бъдат унищожени, и ГЕРБ изпълняват заповед, затова си правят пас, оставят държавата на ***!
82
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е чудно как може хора рецидивисти и осъждани многократно ,да продължават да живеят сред хора които и един арест нямат!Трябва при всяко повтарящо се престъпление присъдата да се вдига тройно на първото.Сега тия най-много да ги осъдят на годинка-две затвор или условно!И те след време пак ще се занимават с кражби !
81
5
 
58
 
! Отговори
Бъдеще преди 5 години
Свиквайте с тези неща, след 10г. българите ще са малцинство.Правителството работи усилено върху това.
80
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въоръжена охрана до всеки пенсионер? Това ли ще е решението, както при лекарите от спешно то в Го? До кога ще се толерират тези индивиди? До кога е се чувстват като богове? Хванали ги били, а след един месец ще са на свобода и пак ще направят същото. Започват да се чувстват недосегаеми.
79
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
tikvo dokoga????
78
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стандартна ситуация,обичайните случки в обичайната държава
77
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да бъде.Не е имало досега такова насилие.За пръв път чувам.Това не е истина.Невъзможно е.Не мога да повярвам.
76
3
 
24
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Ей ги наш'те патриоти,патриоти-пълни ид*ти!Краси,Волен и Валери-е нема таквиз лицемери!От приказките им празни,само народът се дразни.Коалиция Орел,Рак и Щука.айде бегайте оттука!Всеки взел се за орел,но по рачешкия път поел!Единия парички от паспорти тръска,другия на границата баби блъска,а пък третия ..дил,пред клекшопа стана за резил!Синя каска,Златен пръст и Шумомер-всички до един сте за кашмер!Айде сбогом .тили,вече не сте ни мили!(Авторът е гласувал за тях досега)
75
1
 
33
 
! Отговори
Край преди 5 години
До 89 в Сащ има и смъртно наказание в ЕС - не. В рамките на ЕС подобни индивиди не може да бъдат вкарани в правия път. Проблема е че България не може без социалните помощи на ЕС но в ЕС трябва да се търпи анархо -либералния модел на демокрация.
74
1
 
48
 
! Отговори
До Край (80) преди 5 години
Има смисъл. Да влезе в затвора отново, но по силата на нов закон, подобен на американския. При три присъди за еднотипни престъпления, влиза там завинаги или в краен случай "само" за 25 години, та дори да е откраднал само една фиба. За този съобщиха, че е с множество присъди за грабежи.У нас американският закон трябва да има добавка, защото ние не сме богати като САЩ. Влезе ли такъв в пандиза, не да "лежи" и ние да го храним, а да работи за издръжката си. Колкото изработи, толкова ще яде.
73
1
 
41
 
! Отговори
Край преди 5 години
84 пък щял да глобява ромите. От 30 г. ром глоба не е платил момчето ми.
72
3
 
49
 
! Отговори
Край преди 5 години
Като стане дума за военно обучение на българските момчета - се започват едни глупотевини на тема "кой ще ни напада". Ми ние сме нападнати бе братчета - да не сме и превзети.Скоро българите ако не са ВОЙНИЦИ ще са потиснато малцинство в България.