Ромите били пенсионер - рецидивисти

Единият от двамата е излязъл от затвора едва преди 5 дни
Обновена: 4 фев 2019 10:24 | 4 фев 2019 09:25, Камелия Цветанова
111
Ромите били пенсионер - рецидивисти
Снимка: bTV

Пореден случай на агресия над възрастен човек, този път в Казанлък – 77-годишен мъж бе нападнат и бит посред бял ден, докато се връщал от магазина. Освен покупките нападателите взели мобилния телефон и всички пари на човека – около 100 лева.

Още по темата
Около 13 ч. по обед вчера 77-годишният Димитър Димитров се прибирал от магазина с покупки. За по-напряко решил да прекоси през жп линията, при което е бил нападнат.

Мъжът бил ритан и удрян.

"Взеха ми телефона, парите, претърсиха ми всичко. Прибраха всичко и си тръгнаха, мен ме оставиха, виках за помощ, но кой ще ме чуе”, разказа Димитров пред bTV.

Възрастният човек успял да се изправи и някак стигнал до първите блокове зад  жп линията.

Хора от блока му донесли вода, обадили се в полицията и на мобилния оператор, за да спрат откраднатия телефон. 
Нападателите са задържани. Пред полицията двамата мъже разказали, че седнали да хапнат и пийнат край релсите, но парите им свършили. В тях са открити крадените вещи и поделените помежду им общо 100 лева, които задигнали от Димитър.  

А жертвата им е с пукната кост на носа.

"Не вярвам нормален човек да се чувства сигурен в България. Уж има закони, само че това малцинство си прави каквото си иска. И ако има държавност, трябва да ги усмирят”, заяви той.

И двамата извършители са рецидивисти. Единият от тях е излязъл от затвора преди 5 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
5
 
! Отговори
да преди 5 години
Стига с този бай тошо, на него дължим всичката мизерия. През петдесет и някоя година любимия ви бай тошо е дал Българско гражданство на тази *** вместо да ги изгони от България.
62
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Бойко тиквата избирателите
61
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Премиер бивш бандит избран с гласове и гласове на овце, БКП в сянка "коли", "беси" и създава партии да управляват едно стадо, е какво искате да става в България след като сами си създавате кошмарът в който живеете ? Кога ще се замислите и ще спрете да гласувате когато видите в листите комунисти бивши или настоящи, бандити и съмнителни мазни типове издигнали се не с знания, а с мазнотия ?
60
1
 
9
 
! Отговори
... преди 5 години
Бай Тошо Бай Тошо! Де си бай Тошо!? ЩО ни остави в тая пуста демокрация дето изтрепа и изсели по възрастните и по-младите българи! Ех Ех Ех!!!!! да те обират, по телефона да те крадът и накрая ни полиция ни съд ни прокуратура ни никой нещо да свърши та белким малко от малко да си заслужат парите дето така или иначе тия заплати не им трябват! Те парите си ги крадът от другаде! Не са им от аплати!
59
0
 
11
 
! Отговори
Имхотеп преди 5 години
до Анонимен 64Не са виновни списващите , че им е такова двусмислено заглавието - толкова им багажа в горния етаж !"Не стреляйте по пианиста - той толкова може !"
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 49Парите за интеграция на ромите са крадат и нищо не се прави по въпроса с интеграцията.
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 65Има и българи които са на същия принцип и не сключват брак.
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Решил съм да организирам курсове за самозащита на пенсионери от роми.
55
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите, по правило не сключват граждански брак, защото така децата се водят извънбрачни и ромките получават за тях помощи по доста пера.Но,когато ромът влезе в затвора за повечкио време, тогава той задължително сключва граждански брак с майката на децата си. Защо? Защото докато рецидивистът е в затвора, съпругата му получава всеки месец по една минимална заплата.Хем клетите българи са ограбвани, пребивани и убивани, хем хранят престъпника в затвора и изплащат на съпругата му заплата за заслуги
54
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ромите били пенсионер - рецидивисти"---Егати смехотворното заглавие, :)Щом са "пенсионеррецидивисти", значи, ромите не са пенсионери за пръв път.Това ми звучи като: "Бил съм се бил напил и бил съм се бил бил" :)
53
0
 
9
 
! Отговори
Бяла златка преди 5 години
Ще ги усмирим. Пак да ни гласувате. Само атака. Опа, отивам да си взема ром от 1000 долара бутилката и пура за 200 долара. Ха наздраве на електората
52
0
 
9
 
! Отговори
Ангел джамбазки преди 5 години
Заявявам нетърпимост към шведския терор. Пак да ме изберете, да сгъна още милион евраци
51
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това е най-показанелно за възможностите на управляващите, тези случаи показват тяхната безпомощност и некадърност, не магистралите /които са със съмнително качество/. Как по Тошово време тези бяха озаптени и си седяха кротко и мирно,а даже и на училище ходеха. Не нападаха възрастни хора, не им се обаждаха по телефона да ги мамят и обират, значи може ако има стабилни и умни управляващи.
50
0
 
27
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Освен товедин гражданин ако няма образователен ценз-нито книжка,нито право на гласуване.Иначе -на пътя е убиец.А на гласуването няма идея за какво иде реч и ни осъжда на корупция. продавайки гласа си.А даскал който дава дипломи хей така--направо в пандиза.Това е съсипия на държавата,Същото за автомобилните инструктори .
49
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не виждам изказване на някой от БХК, или днес не са на работа
48
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ви бият предатели - изпратихте децата и внуците на запад ,,
47
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срам! Свършили парите ... решили да си набаваятСрам!
46
0
 
29
 
! Отговори
до Край преди 5 години
Какъв европейски съюз бе? От кога ги носим на гърба си? Кога Р България стана член на ЕС? Кога ЕС започна дава пари за интеграция? Колко? И това с парите от ЕС е мит, за да се преглътнат някои неща по-лесно! Да си чувал нещо за вноски за членство във въпросния съюз? Да не би пълното здравно обслужване на лица без нито ЕДИН ден трудов стаж и изплащането на решения по ТЕЛК да го поема Европа?
45
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до КрайАйде, стига с тая пълна издръжка!Ясно ви казаха, че парите за ро.мите са идвали от ЕС по програма за интеграцията им, а не от вашите данъци.30 год, храните само управляващите и държавната администрация. Но и ти си чиновник и ядеш народни пари, пък ревеш, че си хранил другите.
44
1
 
23
 
! Отговори
до Край преди 5 години
На теб какво ти пука? Ти сигурно не си плащал нито данъци нито осигуровки. Типично. Лошото е, че същите тези обикновени хора, поемат от 30 г насам ПЪЛНАТА издръжка на други, които нямат и ЕДИН ден трудов стаж. А за толкова години това надвишава многократно и КТБ и топлофикациите взети заедно!