Звярът Ел Чапо изнасилвал деца, за да се чувства жив

Наричал жертвите си "своите витамини"
5 фев 2019 22:00, Нели Христова
85
Звярът Ел Чапо изнасилвал деца, за да се чувства жив
Снимка: Reuters

С напредването на процеса срещу Хоакин Гусман, по-известен като наркобоса Ел Чапо, на бял свят излизат още шокиращи и смразяващи кръвта разкрития.

Още по темата
След като неговият бодигард разказа пред съда, как пред очите му мъж е бил погребан жив, а други двама - застреляни и изгорени, този път анонимен свидетел разкрива, че търговецът на наркотици изнасилвал момиченца, които наричал "своите витамини".

Всъщност, медиите успяха да разкрият самоличността на този анонимен свидетел. Името му е Алекс Кифуентес, бивш съдружник на Гусман, който обяви, че мафиотът е платил близо 100 милиона долара подкуп на бившия мексикански президент Енрике Пеня Нието.

По думите му, човек с прозвището "Командир Мария", пращал снимки на непълнолетни момичета, между 12 и 13 годишни, на Ел Чапо. Той си избирал някое от тях и заповядвал то да бъде заведено в някое от именията му по морското крайбрежие.

За всяко едно от тях мафиотът плащал по 5000 долара на своя подчинен. Наричал ги "своите витамини", защото го карали да се чувства жив.

Защитата на Гусман обаче не прие свидетелствата за релевантни, тъй като "нямали нищо общо с неговото обвинение в трафик на наркотици". Но те разкриват много повече от това.

Кифуентес признава, че е бил близък с Ел Чапо от 2007 до 2008 година и двамата заедно изнасилвали момичетата. Той дори помагал на мафиота да дрогира някои от тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
41
 
! Отговори
СТРАННО 16 преди 5 години
Хванаха големия бос (педoфил), но картела "Синалоа" продължава да работи както обикновено, все едно че няма проблем. Картела сега се управлява от Ел Майо или синовете на Чапо. Голямо постижение е тоя арест, няма що....Това са мнго добре платени данъци. Вече виждам от къде и какъв модел използваме в България.... :D
21
10
 
45
 
! Отговори
Господ преди 5 години
Помислете го от гледна точка на проблеми за решаване:- този месец имаш 2 тона продукция кокаин, 50 тона марихуана, 20 тона крек- имаш възможността да ги пласираш- обществото/ народа обича стоката тиНямаш друг вариант освен да успееш. Всеки ден мислиш как да увеличиш продажбите и да пласираш продуктите си.След като има вратички това да стане (американското законодателство за дрогата), правиш го и ТОЧКА ПО ВЪПРОСА. Виновно е правителството на САЩ, Само си мият ръцете с мустакатия господин
20
18
 
42
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Послепис за коментара ми долу:Не може вечно да игнорираме проблемите, защото някой ще се възползва от тях. Не остявяйте службите да ви наливат акъл...Ел Чапо е също толкова успял, колкото Стив Джобс и Бил Гейтс. Това му го признава всеки икономист. Вярно е, че с убийства. Вярно е, че е чрез монопол.... но нима петролните компании не са същите?! нима хранителните вериги не са същото? Хора, кога ще започнете да мислите с тези кратуни бе?! Аз искам да напусна тая планета на двойни стандарти
19
21
 
40
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Истината е много проста и страшна. А тя е, че никой от тези които го съдят нямат потенциала да достигнат нивото на Ел Чапо.Човека е излязъл от малко мексиканско село с 30 човека, за да стигне до 300-та най-богати в света.Това постижение никой не му го признава, което е МНОГО ЖАЛКО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.
18
5
 
40
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 5 години
Сериала наркос подклажда бандитската романтика. За това го направих.В новия сезон - Наркос Мексико става ясно, че Ел Чапо е активен от началото на контрабандата на трева и кокаин от Мехико към САЩ. Бил е под крилото на ганиалния предприемач Мигел Феликс, боса на Гуадалахара картел. След това Чапо прави Синалоа картел.Ел Чапо е пряко в бизнеса с дрога от има няма 30 години, Сега го хващат?! ?! ?! ?! 100% не са чували за него преди 5-10 години... .. . .. .хаха Цирк и половина
17
3
 
36
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 5 години
Изтрих всичко, вече не барам там.
16
5
 
38
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 5 години
Получих мейл от гугел, в който ми обясниха че има издадена/о "Subpoena" за искане на самоличността ми от FBI. На канала ми имаше единственото интервю с Ел Чапо (30 мин) и клип как Хоакин Гузман разпитва завързан човек. Сайта ми съдържаше информация за боса, както и за други босове от сериала Наркос.Аз съм един от първите, които направиха сайтове за Ел Чапо. Проверете сайта narkos-wiki. com (и безплатния elchapo.ga) плащах му домейна 2-3 години. Предполагам съм получил флаг от службите.
15
5
 
40
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 5 години
Сайт за Ел Чапо имах и го поддържах 2 години.YouTube канал за Ел Чапо имах около 3-4 години.След делото на обвинения за наркобарон и проверката, която ми направиха ФБР закрих всичко, за да не ме забъркат с нещо, с което нямам нищо общо.
14
3
 
37
 
! Отговори
Ерджан Роко преди 5 години
Аве ЦИКЛОП,на кви наркотици си ве мой,слез на земята не пиши балалайки!!!
13
7
 
37
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 5 години
Имах сайт за Ел Чапо. Имах Ю-Тюб канал с клипчета ЗА и С Ел Чапо. Проверяван съм от FBI официално за връзки с криминалната му организация (каквито нямам).За всички, които обичате истината и САМО истината, мога да споделя, че това е напълно вероятно. Все пак има вариант и да е мит. Ето обосновката:- Мита за наркобарони-педофили тръгва от филма Loving Pablo- Темата е актуална и подклаждана от привърженици на Pizza GateМоже и да е истина. Аз само ви предоставям фактите, които тук не са ви дали
12
5
 
43
 
! Отговори
ЗАСЕГНАТ преди 5 години
Аз съм лично засегнат от делото на Ел Чапо. Лично съм проверен от ФБР за връзки с бандита,Това което мога да кажа е много конкретно и то е доказано с много факти. Всеки мъж милиардер е извратен психопат, педофил и изнaсилва деца. Колкото са по-малки толкова по-хубаво за него. Това е психология. Логиката е, че смяташ че си Бог и родителите си жертват най-ценното-детето за твоето благоденствие.Родителите сами си продават децата. Не си мислете, че такива хора обикалят за жертви-купуват си ги.
11
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, какво е накарало ЦРУ или Централното Разузнавателно Управление на САЩ, да спрат да се грижат за сигурноста му. Изчерпал ли се е?
10
5
 
38
 
! Отговори
odpo преди 5 години
Глупости!!!! Пълни глупости!
9
11
 
40
 
! Отговори
asf преди 5 години
Същий български русофил....
8
6
 
42
 
! Отговори
Брейй преди 5 години
Дали не предобрят нещата вече? На платени лъжесвидетели заприличва. Чукал си е всякакви моделки, сега пък педофил. Доказателства има ли? Ясно, че е бил жесток към конкуренти и предатели от своите, но скоро и канибал ще го изкарат.
7
6
 
40
 
! Отговори
Великият Бял Баща преди 5 години
ще заличи кафявата раса и ще остави малка част от нея за прислуга и за цвят.Всички цветнокожи ще се поклонят и с радост ще служат на белите признавайки върховенството и превъзходството им!
6
13
 
38
 
! Отговори
Русомраз преди 5 години
Поредния комунистически .....като Мадуро!
5
16
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите са същите като този жълтур Чапо. Пупи, вожда на пияното племе е различен. Той обича да го лашкат, особено Ердоган ефенди.
4
3
 
55
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
В Мексико и в другите централноамерикански демокрации ,тези практики са нормални ,там се стреля дневно повече от най-тежките боеве в Сирия ,все пак знаем на кого са протекторат тези "държави " ;) !!!!
3
10
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тypлашкаата кенеффистанска коттчина пуйкистан, 12-13 годишни турски момчета се лашкат с европейски пенсионери за кутия кока-кола и две цигари(маскирано като олинклузив)! Духовниците из ислямския свят се славят как издухват малки момченца и някои по на няколко години. Като цяло - ислямски културно-религиозни ценности!