Кобрата не бил опипал кралицата на голото суши

Целунал я в резултат от емоцията, нищо повече
212
Кобрата не бил опипал кралицата на голото суши
Снимка: Кадър Youtube

Треньорът на Кубрат Пулев – Ули Венгер, защити Кобрата след развихрилия се скандал с американския репортер Джени Суши.

Още по темата
Кралицата на голото суши, както е известна пищната дама в САЩ, заведе дело срещу софиянеца. Причината е целувката на българина веднага след успеха над румънеца Богдан Дину в Калифорния.

Суши твърди, че също така Пулев я е опипал по задните части, но Вегнер е категоричен, че това не е вярно, пише Gol.bg.

Пред Bild той добави, че през цялото време е бил точно до Кобрата.

"Кубрат беше интервюиран от красивата и изключително приятелски настроена млада жена. Да, после я целуна. Това беше в резултат на емоциите", добави 76-годишният специалист.

Лицензът на Кобрата за САЩ е временно отнет след скандала. На 14 май двете страни ще се явяват пред съда, за да бъдат изслушани. Самият Пулев заяви, че няма никакви притеснения. Беше пуснато провокативно видео с фриволно поведение на Суши на купона след победата.

Пулев разкри, че има още подобни клипчета и ще ги извади на бял свят, ако се наложи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ФутурологТам е работата че ПОБЕДИТЕЛИТЕ вече се свързват с изкуствените хора създадени от БИОГЕНЕТИКАТА--защото ги е страх от "лузърите", т.е. истинските хора ... "по-спокойно" им е на т.н. "победители" да контактуват с "кукла" на която поведението е предваително програмирано от "победителя" ... "победителите" са пълни изтрещялни в действителност ... "стълбата" - смирненски
120
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Никакви видеа, освен интервюто няма да бъдат разгледани нито от комисията на 14 май, нито от съда, защото са в частна обстановка"За съда изобщо не си прав. Има достътъчно информация, която да постявят Сушито в много неудобно положение. Има такива добри адвокати, че направо ще я разреват, когато вземат да я разпитват. Но първо Пулев едва може да си позволи и второ адвокатката й е достатъчно опитна, за да го допусне.
119
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе тия двамцата май ше се вземат накрая ... ха ха ...
118
5
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
Нека това да е урок за всички нагли и прости " мачовци" с български паспорт,не всички пасат трева като в България и , ако се правите на много отворени на друго място, ще ви съдерат. Това е малко възмездие и за простотиите, които правите у нас.
117
5
 
9
 
! Отговори
Добро утро ) преди 5 години
Опипал я е, защото е Чалгар, ясно е, плюс това е точно негов тип, защото прилича на *** - бинго :) Никакви видеа , освен интервюто няма да бъдат разгледани нито от комисията на 14 май, нито от съда, защото са в частна обстановка, ама Тервел - юриста, няма как да го знае това. Дали някой ще се боксира с тези двамата повече и да сподели тяхното Високо ниво ? Най- много AJ да ти удари един зад врата, ако те види някъде - това е.
116
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Окръжният съд в Калифорния постанови боксьора Кубрат Пулев да заплати сумата от 2000000 долара в полза на Дженифър Равало,след изплащането на сумата боксовите права на Пулев ще бъдат възстановени.
115
3
 
9
 
! Отговори
не преди 5 години
му дадоха купа да я целуне и затова целуна нея
114
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В тпалетната е шмъркала и после е правила *** и това видео ще излезе по късно."Какво е правила в извън работно време, комисия не ги интересува. Фактите в голямата си част са в полза на Пулев, комисията ще му наложат по-скоро една символчна, но почти задължителна глоба. Нашите членове не трябва да се държат така по интервюта, независимо, колко им е висок адреналина, колко предизвикателно се държат репортерките и колко близко са се натискали предния ден!След това адвокатката ще съди Пулев.
113
1
 
10
 
! Отговори
ogin преди 5 години
Спрете вече със тая ***,моля ви
112
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгарски истории!Една златотърсачка и един мачо.Ако съм на мястото на съда,ще им тресна и на двамата по една глоба от по 10 000 долара и да си заминават по пътя!а друг път да не правят интриги.
111
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хич не ми се ходи в Америка, щом като ако целунеш прости-ка, тя може да те съди!
110
2
 
18
 
! Отговори
Да преди 5 години
Няма значение как се е държала извън работно време, а какво е станала В Работното и време. Няма значение колко му бил адреналина, това не е оправдание. В щатите за едно докосване могата да те осъдят за сексуално посегателство, а тая страстна целувка дето и я плясва, докато я стиска с ла.па за лицето... по-бързо да си намира добър адвокат, че с това поведение в сащ яко го е загазил...не е чалготеката в България... :)
109
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Братя ли сте, братчеди ли, във фейсбук съм приятелка с една филипинка от Америка около 50, която изглежда по същия начин само че няма такъв бюст и зъбите й са естествени, има зеленчукова градина и редовно показват снимки с мъжа си от там. Толкова ли нямахте свободни столчета за дамите на вашто афтърпарти?
108
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Dnes.bg, глупости пишете на никакъв съд няма да се явява. На 14 май ще се яви на изслушване пред боксовата комисия или казано по нашему браншовата му организация, тази която временно му е отнела лиценза за Калифорния.Това че 3-то лице, треньора му, твърди, че едно от основните обвинения към него е измислица е много силен коз за Пулев. И това е много повече от "той каза, тя каза". При това положение единственото, в което го обвиняват е това което всички виждат на видеото.
107
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам снимката, двамата имат еднакво смачкани носове, даже еднакви са им и по размер! За носа на Кобрата е ясно защо е такъв камбест. Ама защо тая убавица и тя има камба вместо нос?
106
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък в Германия, около кьолнската катедрала, когато на нова година арабелите изнасилваха чисти арийки, кметицата на Кьолн твърдеше че жените сами си били виновни, защото се намирали прекалено близо до мъжете-емигранти.
105
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миа Халифа наскоро се омъжи.Който .....Няма вече.
104
11
 
11
 
! Отговори
USA today преди 5 години
Съд за една целувка?!Това може да се случи само в Краваристан.Да се беше изхрачил в зурлата й разбирам да го съди!Сега някой сексуално извратен до мозъка на костите съдия ще осъди да се плати на к..веляка тлъста сума.Кобрата е невинен!!!
103
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, айде сега!Той не се уплаши да я оли гави пред камерите, та няма да я фане за Г3 насаме!
102
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво го целуна тоя травестит сигорно и той незнае, явно андреа да го изревнува бетер пулю.