Кобрата не бил опипал кралицата на голото суши

Целунал я в резултат от емоцията, нищо повече
212
Кобрата не бил опипал кралицата на голото суши
Снимка: Кадър Youtube

Треньорът на Кубрат Пулев – Ули Венгер, защити Кобрата след развихрилия се скандал с американския репортер Джени Суши.

Още по темата
Кралицата на голото суши, както е известна пищната дама в САЩ, заведе дело срещу софиянеца. Причината е целувката на българина веднага след успеха над румънеца Богдан Дину в Калифорния.

Суши твърди, че също така Пулев я е опипал по задните части, но Вегнер е категоричен, че това не е вярно, пише Gol.bg.

Пред Bild той добави, че през цялото време е бил точно до Кобрата.

"Кубрат беше интервюиран от красивата и изключително приятелски настроена млада жена. Да, после я целуна. Това беше в резултат на емоциите", добави 76-годишният специалист.

Лицензът на Кобрата за САЩ е временно отнет след скандала. На 14 май двете страни ще се явяват пред съда, за да бъдат изслушани. Самият Пулев заяви, че няма никакви притеснения. Беше пуснато провокативно видео с фриволно поведение на Суши на купона след победата.

Пулев разкри, че има още подобни клипчета и ще ги извади на бял свят, ако се наложи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мислеше ,че като в Бг му се разминава и журналистите го защитават за куп насилия по дискотеките и го направиха икона в Америка ще е същото .Е не е !
80
6
 
15
 
! Отговори
КУБРАТ Е НЕВИНЕН преди 5 години
ЕДНА ПОЧУВСТВАЛА СЕ НАСИЛВАНА ЖЕНА ЕДВА ЛИ ЩЕ ОТИДЕ СЛЕД ТОВА И НА КУПОН С НАСИЛНИКА СИ И ЩЕ СЕ КЛАТИ ЦЯЛА ВЕЧЕР ПО СКУТОВЕТЕ НА НЕПОЗНАТИ МЪЖЕ.....
79
5
 
12
 
! Отговори
до 87 преди 5 години
Ти нямаш 2 ст. да се огледаш - ама броиш доларите на Пулев...Още една типично ганьовска черта!
78
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив-Кобрети ни е ценен,струва около 2млн долара а със споразумение около 1млн.Мнооого скъпа целувка.
77
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** с ямурлука и гегата сте - в този форум ... ....Суши ви е по-ценна от сънародника
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лиценза му е отнет времнно за Калифорния, не за САЩ. Или не правите разлика...
75
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видяхме кой е *** Балкански с ямурлука и гегата.*** е велик!Ами представяте ли си ако срещата беше в Дубай или Саудитска Арабия а?Какво щеше да се случи с Роки?
74
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Противен е....щото е успял повече от вас ... българските селяни
73
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше почакал запоя в хотелската стая, щеше да има пълна програма, пък той се изложи кат' кифладжия.
72
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей тоя взе да става много противен, отначало с псевдо "патриотизма"си който афишира постояно, след това с"контузията"си преди мача с Джошуа,и сега с с.елски изцепки!
71
8
 
11
 
! Отговори
до 77 преди 5 години
9 2"Пулев е велик и никой от тук пишещите не може да му стъпи и на малкия пръст по воля, енергия, усилия и патриотизъм. Случва се на всеки да сгреши, но той няма да повтори грешката си. Уважавайте го!"*********** е зает да го плюе ...че с труд се е измъкнал от калното безличие.Националния спорт на *** , е да плюе по-успелите от него!
70
11
 
13
 
! Отговори
До 72 преди 5 години
Значи признаваш че, е сгрешил? Ами да каже едно "извинявам се, не мислех какво правя и т.н." тогава. Величието му няма да помръкне от това, даже напротив. Българските комплексари обаче, не могат да кажат "извинявай" понеже ще се разпаднат ако го направят - толкова са зле!
69
13
 
12
 
! Отговори
До 75 преди 5 години
Пулев е "някой" да, боец е на ринга, затова е още по-разочароващо че, като мъж, полива помия върху една жена, вместо да и каже едно "извинявай"! Нищо странно че, не ни уважават като нация, понеже много българи са такива! Прос.тотия до шия блика от коментариите тука. Българинът НЕ Е европеец, има арабски манталитет.
68
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 77Баланския mpocтак - блика от коментара ти...само дето - ти си "никой"
67
6
 
15
 
! Отговори
до 75 преди 5 години
"Пулев е велик и никой от тук пишещите не може да му стъпи и на малкия пръст по воля, енергия, усилия и патриотизъм. Случва се на всеки да сгреши, но той няма да повтори грешката си. Уважавайте го!"*********** е зает да го плюе ...че с труд се е измъкнал от калното безличие.Националния спорт на *** , е да плюе по-успелите от него!
66
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулев е велик и никой от тук пишещите не може да му стъпи и на малкия пръст по воля, енергия, усилия и патриотизъм. Случва се на всеки да сгреши, но той няма да повтори грешката си. Уважавайте го!
65
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, нека да си представим обратната ситуация: американски боксьор идва в България, бие се в София и бива интервюиран от българска журналистка, като по време на интервюто той я сграбчва и едва ли не си пуска езика. Представям си как ще ревете против Америка, против американците и бихте имали пълно право да сте недоволни и да се възмущавате. Сега сменете нещата: Кубрат Пулев, изграден ултрапростак от Балканите, гостува в чужда държава в случая САЩ, и погазва всички етични норми. Няма срам!
64
1
 
12
 
! Отговори
До привет от Германи преди 5 години
Именно - гледат на жените като на ОБЕКТИ ! Белите там ги наричат "бяло месо" своите си ги увиват да не ги изкушавали и т.н. Ако изнасилят някоя и тя се оплаче я вкарват в затвор с обвинение че, ги е "предизвикала". Та в този дух са постовете и под тази статия. ... първобитна работа!
63
4
 
4
 
! Отговори
до 68 преди 5 години
Събрахте се....турчетата!
62
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияКубрат е ненормален заради стотиците хиляди удари в главата които е получавал през годините ! Не мога да разбера коментиращите тук които го оправдават , те защо са ненормални , те поне не са удряни системно в главите ?!Тях Господ ги е ударил в главите !